ZAALVERHUUR: HIER. KAN ALLES

 

Ben je op zoek naar een bijzondere en inspirerende locatie? Zaalverhuur voor een productpresentatie, personeelsfeest, teambuilding, receptie/borrel, eindejaarsevent, zomers event of jubileum? Voor ieder zakelijk event ben je HIER. goed! Maar ook voor particuliere evenementen als een familiedag, verjaardag of diner biedt HIER. geschikt zaalverhuur. Waar alles kan en niks moet.

Het zaalverhuur van HIER. bestaat uit vier prachtige historische locaties in het Brabantse land. Ieder met een eigen karakter. Tot in de puntjes verzorgd, om het organiseren van je event gemakkelijk te maken. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig, feestelijk of ingetogen je het ook voor ogen hebt. HIER. kan alles.

FORT ST. GERTRUDIS
Van hippe club tot
Bourgondische ruimte
GEERTRUIDENBERG

JAISELINGS ROYAL PALACE
Voormalig klooster met
maar liefst 14 ruimtes
WERNHOUT

‘T KRUITHUIS ARSENAAL
Modern en eigentijds
met een intieme sfeer
WOUDRICHEM

PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle ruimte die
pure klasse uitstraalt
GEERTRUIDENBERG

WAT MAAKT DEZE LOCATIES ZO BIJZONDER?

Alle vier de locaties zijn historische gebouwen met een verleden. Van een oude opslagplaats voor wapens tot een klooster. De historische kenmerken zijn behouden en gecombineerd met een meer moderne en eigentijdse stijl. Deze combinatie zorgt voor bijzondere en unieke locaties. Allemaal met de perfecte sfeer. Ideaal als zaalverhuur voor iedere gelegenheid. Je bepaalt zelf wat je van ons nodig hebt om een succes te maken van je business event.

HIER. GAAT VERDER DAN ZAALVERHUUR

Wil je meer dan alleen zaalverhuur? Ook dan zit je HIER. goed! Als onderdeel van de Arjan van Dijk Groep wijzen wij je feilloos de weg naar een inspirerende dagvoorzitter, passende catering, decor, bediening, belichting en busvervoer. Wij regelen ook je feestavond, familiedag of diner tot in de puntjes. Custom made production vind je HIER.

ZAALVERHUUR ZAKELIJK EVENT

Op zoek naar zaalverhuur voor jouw zakelijke event?

Een personeelsfeest is het mooiste feestje van het jaar, als je het je medewerkers vraagt! Maak er daarom iets moois van. Personeelsfeesten bij HIER. worden custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn!

Teambuilding dagen zijn waardevoller dan je denkt. Het verbetert de sfeer, zorgt voor een hechter team en resulteert uiteindelijk in minder ziekteverzuim en betere bedrijfsresultaten. Onze HIER. event locaties zijn het geschikte decor voor een succesvolle teambuilding. Teambuilding evenementen bij HIER. worden een custom made production.

Iemand in het zonnetje zetten of ergens bij stilstaan? Er is altijd wel een reden voor een goede borrel op één van onze HIER. event locaties. Borrels worden custom made producten.

Een eindejaarsevent. Hoe je groots of klein je het wilt maken, HIER. ben je goed! Als onderdeel van de Arjan van Dijk Groep verzorgen wij de meest succesvolle eindejaarsevents voor relaties, partners of het hele team.

Een Jubileum? Proost! Samen hebben jullie iets moois bereikt. Vies je het in intieme kring of ga je voor groots? Onze HIER. event locaties zijn het ultieme decor. Jubileum events bij HIER. worden custom made production. Voor ieder bedrijfsevent ontstaat de perfecte sfeer!

ZAKELIJK EVENT

PARTICULIER EVENT

ZAALVERHUUR PARTICULIER EVENT

Op zoek naar zaalverhuur voor een particulier event? De bijzondere locaties van HIER. zijn ook perfect geschikt voor zaalverhuur voor particuliere evenementen. Kies voor een gezellige kleine kroegzaal of een grote binnenplaats. Feesten op maat zijn geen probleem HIER!

Vier HIER. je feestavond. Feestavonden en verjaardagen op maat zijn geen probleem bij HIER. event locaties.

Iets te vieren? Geef een diner op één van onze locaties! Wil je een diner op maat? Geen probleem!

Dit jaar een originele familiedag? Organiseer het op één van onze HIER. event locaties! Ook familiedagen op maat zijn geen probleem!

ALLES KAN. NIKS MOET

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem HIER. vrijblijvend contact met ons op.  Ben