Teambuildinglocatie in Brabant: Combineer plezier en teamontwikkeling

Teambuilding is enorm waardevol. Het geeft een boost aan jouw organisatie. HIER. Locaties helpt jou graag met het organiseren van een passende teambuilding dag. Onze evenementlocaties in Brabant zijn dé perfecte plek voor jouw teambuildingactiviteiten. We laten je graag zien waarom!

Evenementlocaties voor alle groepsgroottes

Met onze drie historische evenementlocaties in Brabant is er voor ieder gezelschap een geschikte plek voor teambuilding. Fort Sint Gertrudis, Het Cachot, en Fort Lunet hebben ieder hun unieke charme en eigen verhaal. Met verschillende zalen en ruimtes zijn onze locaties geschikt voor teambuildingactiviteiten van 10 tot wel 1000 personen.

Binnen en buiten mogelijkheden

Teambuilding is altijd een goed idee. Bij HIER. Locaties kan jullie teamdag het hele jaar door plaatsvinden. Met zowel sfeervolle binnenruimtes als royale buitenruimtes ben je niet weersafhankelijk. Wat dacht je van verschillende workshops binnen in Het Cachot en een gezellige borrel op het zonnige terras als afsluiter?

Faciliteiten voor alle soorten activiteiten

Hebben jullie al een idee voor de invulling van jullie teambuildingdag? Wij beschikken over alle faciliteiten om de door jullie gewenste dag te verzorgen, alles is bespreekbaar. Teambuilding wordt vaak gecombineerd met een serieuze noot. ’s Ochtends vergaderen of de doelen voor het komende jaar presenteren en ’s middags erop uit om elkaar beter te leren kennen.

Naast onze technische faciliteiten en compleet ingerichte zalen, werken wij samen met Uit in Zuid en verzorgen wij unieke uitjes in en rondom de Biesbosch. Van een Tuktuk Challenge door het Brabantse platteland, lachen gieren brullen op de tandem tot een GPS speurtocht in een sloep in de Biesbosch. Spelelementen en samenwerken zijn de key voor een goede teambuilding dag.

Teambuilding op maat voor ieder budget

Ieder bedrijf is anders, daarom maken we altijd een evenement op maat. We beginnen blanco en sparren met elkaar over de invulling van de dag. Wat is het thema? Wat zijn jullie wensen? En wat is het budget? Omdat we zoveel faciliteiten, activiteiten en ruimtes hebben, komen we altijd samen tot een geschikte teambuildingactiviteit.

Compleet verzorgd met eten en drinken

Samen eten zorgt voor gezelligheid en verbondenheid. Onze culinaire brigade staat klaar om jullie te voorzien van de lekkerste hapjes. Een gezonde snack tijdens de vergadering? Kies je een uitgebreid lunchbuffet of nemen jullie een lunchpakketje mee aan boord? Gaan jullie afsluitend bourgondisch dineren met een drie gangen menu of past een BBQ-buffet beter bij jullie gezelschap? Laat je verassen door de mogelijkheden.

Teamwork makes the dream work!

Met onze jarenlange ervaring in events en activiteitenorganisatie ontzorgen we je graag. Wij regelen met alle liefde jouw teambuildingdag, zodat je zelf ook kunt ontspannen. Kortom; teambuilding bij HIER. Locaties wordt een geslaagde dag.