TROUWLOCATIE HET CACHOT

Trouwlocatie Brabant

Brabant heeft veel mooie, unieke en bijzondere steden het Cachot is dé trouwloactie van Brabant. Het Cachot ligt in Geertruidenberg: een kleine en gezellige stad. Geertruidenberg is de oudste stad van Noord-Brabant en vlak achter haar historische markt ligt het Cachot. Het sfeervolle, monumentale pand deed vroeger dienst als wapenarsenaal en kruitopslag en mag zich sinds 1988 één van de mooiste trouwlocaties van HIER. event locaties noemen. Het Cachot is dé trouwlocatie van Noord Brabant. In oorlogstijden fungeerde het Cachot dus als wapenopslag; nu straalt ze als perfecte, romantische trouwlocatie. Een unieke trouwlocatie met een verhaal: zeer geschikt voor de bruiloft die nét een tikkeltje anders mag zijn.

Het Cachot is sinds begin 2015 een officiele trouwlocatie: een idyllisch, sprookjesachtig decor voor een intieme bruiloft. Hier geven veel gelukkige stellen elkaar al jaren lang het ‘JA’-woord. De mooiste bruiloft locatie voor je receptie, ceremonie, diner of feest vind je namelijk HIER! in Noord Brabant.

Originele en bijzondere trouwlocatie

Het Cachot bestaat uit een originele, sfeervolle, intieme zaal en biedt de mogelijkheid om buiten te feesten. Deze zaal brengt met haar kristallen kroonluchters en witte kalkmuren een sfeervol geheel samen. Met steigerhouten tafel en verschillende witte stoelen raken jullie bij je gasten zeker weten een romantische snaar. Een mooi vooruitzicht naar jullie elegante bruiloft in Noord-Brabant. In het Cachot past met gemak een kleine ceremonie met 40 gasten of een bruisend feest met 120 man. Ook is deze unieke trouwlocatie toegankelijk voor mindervaliden en is er een gratis parkeergelegenheid.

Combineer onze unieke trouwlocaties

Deze Unieke trouwlocatie ligt op slechts twee minuten loopafstand van Fort Sint Gertrudis en is daarom erg leuk te combineren met het Cachot. Beiden zijn historische feest- en ceremonie locaties. Wat dacht je van een receptie op het Cachot en een ceremonie en feestavond in de Fabriek, in Fort Sint Gertrudis? Of een ceremonie op de Binnenplaats van Fort Sint Gertrudis en een feestavond in het Cachot? Maak je bruiloft helemaal compleet met twee unieke trouwlocaties!

Trouwlocatie welkomstdrankje
trouwfeest lange tafel
bruiloft locaties 8

Enthousiast geworden??

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over de trouwlocaties in Noord Brabant? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die het cachot voor jullie trouwfeest te bieden heeft!

    Aanleiding: Say CheeseVakantie proevenFOOD 66Hieper de PieperBier van HIER!Aan de kookBella italiaGeniet met matenAsociaal vergaderenSummer screeningSpeeddateWhen i me(a)t you in the summerGrill & ChillSupicy business

    Aanleiding: Bruiloft/HuwelijkVerjaardagDinerFamilie-uitje

    Aanleiding: MiddeleeuwsMuiterijHet Gevoel van Holland WinterHet Gevoel van HollandCamping HeidevreugdHet feest van 1001 nachtDas Fest der Langen LattenDe Ruitery's