Trouwlocatie Het Cachot

Trouwlocatie Brabant

Het Cachot is dé trouwlocatie van Brabant. Het Cachot ligt in Geertruidenberg: een kleine en gezellige stad. Geertruidenberg is de oudste stad van Noord-Brabant en vlak achter haar historische markt ligt het Cachot. Het sfeervolle, monumentale pand deed vroeger dienst als wapenarsenaal en kruitopslag. Sinds 1988 behoord het tot één van de mooiste trouwlocaties van HIER. event locaties. Het Cachot is dé trouwlocatie van Noord Brabant. In oorlogstijden fungeerde het Cachot dus als wapenopslag. Nu straalt ze als perfecte, romantische trouwlocatie. Een unieke trouwlocatie met een verhaal en zeer geschikt voor de bruiloft die nét een tikkeltje anders mag zijn.

Officiële trouwlocatie

Het Cachot is sinds begin 2015 een officiele trouwlocatie. Door een idyllisch en sprookjesachtig decor is het Cachot geschikt voor een intieme bruiloft. Hierdoor geven veel gelukkige stellen elkaar al jaren lang het ‘JA’-woord. De mooiste bruiloft locatie voor je receptie, ceremonie, diner of feest vind je namelijk HIER! in Noord Brabant.

Originele en bijzondere trouwlocatie

Het Cachot bestaat uit een originele, sfeervolle en intieme zaal. Door de ruime locatie biedt het Cachot de mogelijkheid om buiten te feesten. Deze zaal brengt door haar kristallen kroonluchters en witte kalkmuren een sfeervol geheel samen. Met steigerhouten tafel en verschillende witte stoelen raken jullie bij je gasten toch zeker weten een romantische snaar. Een mooi vooruitzicht naar jullie elegante bruiloft hier in Noord-Brabant. In het Cachot past met gemak een kleine ceremonie met 40 gasten of een bruisend feest met 120 man. Deze unieke trouwlocatie is toegankelijk voor mindervaliden en er is ook een gratis parkeergelegenheid.

Combineer onze unieke trouwlocaties

Deze unieke trouwlocatie ligt op slechts twee minuten loopafstand van Fort Sint Gertrudis. Waardoor deze locatie erg leuk te combineren is met het Cachot. Beiden zijn historische feest- en ceremonie locaties. Wat dacht je van een receptie op het Cachot en een ceremonie en vervolgens feestavond in de Fabriek, in Fort Sint Gertrudis? Of een ceremonie op de Binnenplaats van Fort Sint Gertrudis en vervolgens een feestavond in het Cachot? Maak je bruiloft helemaal compleet met twee unieke trouwlocaties!

Buiten feest locatie
trouwfeest lange tafel
Mooie trouw locatie

Enthousiast geworden?

Zijn jullie enthousiast geworden over deze prachtige trouwlocatie en willen daarom jullie graag meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden die het cachot voor jullie trouwfeest te bieden heeft!

Trouwen op de mooiste trouwlocatie van Brabant?

Plan je afspraak.
Onze trouwspecialisten maken graag een afspraak met jullie!

   

  Heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 – 727 516

  Neem contact op

  Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

  Vraag een offerte aan.

  Vraag offerte aan