De locatie voor jouw babyborrel.

Je bent in verwachting, gefeliciteerd! Een prachtige tijd waar je van wilt genieten, die je wilt vastleggen en wilt vieren in het bijzijn van je familie. Of het nu gaat om een babyshower, gender reveal of babyborrel, er zijn genoeg momenten om deze mooie tijd te vieren.

Unieke locatie

Centraal gelegen

Maatwerk

Ontdek onze babyborrel locaties.

Stap HIER. binnen en ontdek de ideale setting voor jouw speciale babyborrel. Of je nu een intieme bijeenkomst wilt organiseren met familie en vrienden of een grootschalig feest wilt vieren, bij ons vind je de perfecte locatie. 

Geniet van heerlijke hapjes en drankjes terwijl je de komst van jullie kleintje viert. Laat ons je helpen om van jouw babyborrel een magische ervaring te maken. Ons betrokken team denkt graag met je mee om jouw wensen te verwezenlijken. HIER. kan alles.

Voorbeeldprogramma's:

Een kostbare herinnering.

Bij HIER. Locaties begrijpen we dat jouw babyborrel of babyshower een kostbare herinnering is. Met trots bieden we drie historische locaties, elk met een unieke grootte en sfeer. Op zoek naar een romantische, intieme locatie? Dan is het Cachot zeker iets voor jullie. Bij lekker weer heb je ook de gelegenheid om je babyborrel buiten te vieren. 

Ons toegewijde team staat klaar om jouw wensen tot leven te brengen, van decoratie tot culinaire hoogstandjes. Bij HIER. Locaties maken we jouw babyborrel onvergetelijk. 

De ideale locatie voor je babyborrel

Op onze 3 evenementen locaties in Brabant staat kwaliteit hoog in het vaandel. Iedere locatie heeft een uniek karakter. Waar vier jij jouw gender reveal of baby borrel?

image00030

Eventlocatie in Geertruidenberg

 • Statig fort met unieke eigenschappen
 • 7 verschillende zalen met ieder een eigen capaciteit, samen geschikt voor max. 1150 personen
 • Compleet gedecoreerde ruimtes met belevenis
Het Cachot

Eventlocatie in Geertruidenberg

 • Sfeervolle, romantische ruimte met klasse
 • Gelegen op een beschutte locatie binnen het bolwerk
 • Geschikt voor evenementen tot max. 150 personen
Fort Lunet

Eventlocatie in Geertruidenberg

 • Unieke, sfeervolle locatie voor iedere gelegenheid
 • Gelegen aan het water en aan de rand van de Biesbosch
 • Geschikt voor evenementen tot max 250 personen

De juiste culinaire invulling voor jouw babyshower.

Uiteraard wil je dat het jouw gasten aan niets ontbreekt tijdens je babyborrel. Bij HIER. Locaties ben je verzekerd van een culinaire ervaring die past bij jouw babyborrel. Van mooie gebakjes tot mommy proof snacks, HIER. zit je goed. 

Laat je verwennen door de diverse culinaire hoogstandjes die HIER. Locaties te bieden heeft en geniet van een onbezorgde middag vol heerlijk eten en gezelligheid. Een babyborrel is immers niet compleet zonder culinaire invulling.

Ervaar zelf waarom wij de geschikte evenementenlocatie zijn voor jouw babyborrel. Neem vandaag nog contact op.

Wij gaan graag met je in gesprek om kennis te maken en jouw ideeën te bespreken en tot leven te brengen. Maak vrijblijvend een afspraak!

Mogelijkheden.

Bij een unieke en historische locatie horen unieke events. Met onze diverse locaties bieden we de perfecte setting voor elk zakelijk event. Wij nemen je graag mee door voorbeelden van verschillende mogelijkheden.

 • Je beste vriendin is zwanger en je wilt haar graag in het zonnetje zetten. Als verrassing heb jij samen met andere vriendinnen een babyshower georganiseerd. Vol spanning staan jullie klaar om jullie vrienden te ontvangen in het Cachot. Compleet in stijl en met een uniek gebakje wordt zij ontvangen en hebben jullie alle tijd om lekker bij te kletsen. In de middag doen jullie leuke spelletjes onder het genot van verschillende hapjes. Rond 17:00 uur worden de cadeautjes voor de baby in ontvangst genomen en na een afsluitend drankje is het tijd om naar huis te gaan na een gezellige middag. 

  14:00 uur - Ontvangst met gebakje en koffie/thee 

  14:30 uur - Start activiteiten 

  15:30 uur - Start borrel met luxe hapjes, salades en sandwiches 

  17:00 uur - Uitpakken van cadeaus 

  18:00 uur - Afsluitend drankje en gasten keren huiswaarts 

  Dit is een voorbeeldprogramma. Daag jij ons uit om een passende invulling voor jouw babyborrel te maken?

 • Gefeliciteerd, je bent in verwachting! Je hebt het goede nieuws aan al je vrienden en familie verteld en nu wil je, in het bijzijn van hen, het geslacht van de baby bekendmaken. Dit doen jullie in het Cachot. Deze rustige en kleinschalige locatie leent zich perfect voor een gender reveal. Bij het ontvangst worden cupcakes en alcoholvrije cocktails geserveerd. In de loop van de middag maken jullie het geslacht bekend op jullie eigen gekozen manier. Na dit feestelijke moment volgt er een gezellige borrel met hapjes en drankjes. 

  14:30 uur - Ontvangst met cupcake en alcoholvrije cocktail 

  15:00 uur - Ontvangen van cadeaus 

  15:30 uur - Gender reveal 

  16:00 uur - Start borrel met verschillende hapjes 

  18:00 uur - Gasten keren huiswaarts 

  Dit is een voorbeeldprogramma. Daag jij ons uit om een passende invulling voor jouw babyborrel te maken?

Gunstige ligging in Brabant

Old meets new

Persoonlijk contact

Altijd een zaal naar wens

Dit vinden onze klanten

We hebben het diner, de feestavond en de ceremonie gehouden in het Cachot. We voelde ons erg welkom en er was veel mogelijk. Wat ik vooral als prettig heb ervaren is dat er werd meegedacht en er wordt snel geschakelt! Het Cachot is erg sfeervol. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en zouden het zo weer overdoen!

Ibo en Kirsten

Onze dag was prachtig. Er zijn weinig woorden die ik kan vinden om onze dag te omschrijven. Van begin tot eind was het mooi. Het contact met Mark was prettig, stond altijd open voor feedback. Hij is creatief in denken en kan zo goed met je meedenken. We hadden het Cachot, de Bourgondische zaal en de Binnenplaats.

Tineke en Gilbert

Het was fantastisch. Het was geen enkel probleem om onze 60 gasten de ceremonie te laten bijwonen. Buiten het proostmoment gehad en binnen werd alles razendsnel omgebouwd en kon ons top feest beginnen. Personeel dacht enorm met ons mee en deed enorm z’n best om ons trouwfeest tot een succes te maken. Dank aan Lindsey voor de fijne gesprekken tijdens de voorbereiding.

Celine en Alwin

Maar even terug naar december 2023. Wat hebben wij een fantastische dag gehad. Het was in een woord geweldig. En dat mede door jullie goed georganiseerde planning. Echt onze complimenten! De hele dag hebben wij geen zorgen gehad. Alles was goed voorbereid, van een prachtige entree, tot de zitting van de ceremonie, het geweldige eten en het enorme knalfeest waarbij iedereen continue werd voorzien van een fantastische service!

Laura en Boy

Bedankt voor de service tijdens het A27HH Event van dinsdag 2 juli. Het evenement is zeker naar wens verlopen en vond het fijn om te merken dat jullie op de last minute wijzigingen nog zo goed konden inspelen. Als er in de komende jaren nog bijeenkomsten vanuit het project plaatsvinden, zal ik zeker de HIER. Locaties in mijn achterhoofd houden.

Lieke van Ravenstein

Rijkswaterstaat

We hebben een fantastisch feest gehad. Vanaf het begin gesprek met Jami die ons helemaal goed aanvoelde wat we wilde voor zowel de jeugd als de rest van de gasten. We hadden een super goeie DJ Tygo. Ons hapjes programma was helemaal top voor zowel de vegetarische mensen en de Glutenvrije hadden ze goed gezorgd. Qua bediening onder leiding van Geesje is niemand iets te kort gekomen want er werd volop gelopen met drank. We kregen achteraf van iedereen alleen maar complimenten van ons geweldige feest.

Diny Berge

20+ jaar ervaring met het organiseren van evenementen

Ons team van enthousiaste event planners staat voor jullie klaar.

5000 events georganiseerd

Evenement

Uitstekend beoordeeld door klanten

Events waar we trots

Al meer dan 20 jaar ervaring