3 unieke event locaties in Brabant.

Dé locatie voor feesten, evenementen & bruiloften

Vroeger dienden de locaties als wapenarsenaal, kruitopslag en verdedigingsfort. Nu worden deze monumentale gebouwen ingezet als inspirerende evenementenlocaties.

Met 3 locaties, verschillende zalen en zowel binnen als buiten ruimtes, is er altijd wel een geschikte locatie voor jouw evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze authentieke, historisch en inspirerende locaties? Ontdek het HIER. of plan een locatiebezoek.

Unieke locatie

Centraal gelegen

Maatwerk

1. Fort Sint Gertrudis

6 Zalen | Veelzijdig | 50 tot 1000+ gasten

In de vestingstad Geertruidenberg vind je het statige Fort Sint Gertrudis; een authentieke en historisch pand, dat nu dienst doet als evenementenlocatie.

Ideaal voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Met meerdere zalen, geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

vind je altijd de perfecte ruimte voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of gala. Proef de historische sfeer van de verschillende zalen en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

2. Het cachot

Zaal & Buitenlocatie | Intiem & Romantisch | tot 150 gasten

Midden in het groene bolwerk ligt, op loopafstand van Fort Sint Gertrudis, het Cachot. Een intieme, romantische locatie met één sfeervolle zaal en mooie buitenlocatie.

De grote open haard, kroonluchters en de witte kalkmuren zorgen voor een stijlvol geheel.

Vele bruidsparen hebben elkaar hier het jawoord gegeven en de mooiste dag van hun leven beleefd.

Ook is ‘t Cachot zeer geschikt voor een borrel, vergadering of feestavond. HIER. maak je herinneringen die je bij blijven.

3. Fort Lunet

Restaurant & Groot Buitenterrein | Historisch & Veelzijdig | Tot 250 gasten

Fort Lunet, een veelzijdige evenementenlocatie in een echt fort. Gelegen aan rivier de Donge in Raamsdonksveer, vlakbij de Biesbosch. 

Hier vind je een sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt borrelen en eten. En ook een groot buitenterrein voor de ultieme festivalsfeer. 

De ideale plek voor een (bedrijfs)uitje, borrel of een hapje en drankje. 

Vanuit Fort Lunet organiseren we samen met Uit in Zuid unieke uitjes en dagjes weg voor gezinnen, groepen en bedrijven.

Previous slide
Next slide

Gunstige ligging in Brabant

Old meets new

Persoonlijk contact

Altijd een zaal naar wens

Dit vinden onze klanten

We hebben het diner, de feestavond en de ceremonie gehouden in het Cachot. We voelde ons erg welkom en er was veel mogelijk. Wat ik vooral als prettig heb ervaren is dat er werd meegedacht en er wordt snel geschakelt! Het Cachot is erg sfeervol. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en zouden het zo weer overdoen!

Ibo en Kirsten

Onze dag was prachtig. Er zijn weinig woorden die ik kan vinden om onze dag te omschrijven. Van begin tot eind was het mooi. Het contact met Mark was prettig, stond altijd open voor feedback. Hij is creatief in denken en kan zo goed met je meedenken. We hadden het Cachot, de Bourgondische zaal en de Binnenplaats.

Tineke en Gilbert

Het was fantastisch. Het was geen enkel probleem om onze 60 gasten de ceremonie te laten bijwonen. Buiten het proostmoment gehad en binnen werd alles razendsnel omgebouwd en kon ons top feest beginnen. Personeel dacht enorm met ons mee en deed enorm z’n best om ons trouwfeest tot een succes te maken. Dank aan Lindsey voor de fijne gesprekken tijdens de voorbereiding.

Celine en Alwin

Maar even terug naar december 2023. Wat hebben wij een fantastische dag gehad. Het was in een woord geweldig. En dat mede door jullie goed georganiseerde planning. Echt onze complimenten! De hele dag hebben wij geen zorgen gehad. Alles was goed voorbereid, van een prachtige entree, tot de zitting van de ceremonie, het geweldige eten en het enorme knalfeest waarbij iedereen continue werd voorzien van een fantastische service!

Laura en Boy

Bedankt voor de service tijdens het A27HH Event van dinsdag 2 juli. Het evenement is zeker naar wens verlopen en vond het fijn om te merken dat jullie op de last minute wijzigingen nog zo goed konden inspelen. Als er in de komende jaren nog bijeenkomsten vanuit het project plaatsvinden, zal ik zeker de HIER. Locaties in mijn achterhoofd houden.

Lieke van Ravenstein

Rijkswaterstaat

We hebben een fantastisch feest gehad. Vanaf het begin gesprek met Jami die ons helemaal goed aanvoelde wat we wilde voor zowel de jeugd als de rest van de gasten. We hadden een super goeie DJ Tygo. Ons hapjes programma was helemaal top voor zowel de vegetarische mensen en de Glutenvrije hadden ze goed gezorgd. Qua bediening onder leiding van Geesje is niemand iets te kort gekomen want er werd volop gelopen met drank. We kregen achteraf van iedereen alleen maar complimenten van ons geweldige feest.

Diny Berge

Benieuwd naar de mogelijkheden bij HIER. Locaties voor jouw evenement?

Neem contact met ons op!

20+ jaar ervaring met het organiseren van evenementen

Ons team van enthousiaste event planners staat voor jullie klaar.

5000 events georganiseerd

Evenement

Uitstekend beoordeeld door klanten

Events waar we trots

Al meer dan 20 jaar ervaring

Aantal gasten: 250
Ter ere van het afscheid voor de directeur was Holmatro bij ons te gast. In het bijzijn van  alle werknemers werd e…
Aantal gasten: 80
Het Ministerie van Defensie was bij ons te gast voor een elegant en stijlvol sit down diner. Rond 18:00 uur betraden de …
Aantal gasten: 105
Op een winterse maandag in december vond hét kerstfestival van de Albert Heijn uit Raamsdonksveer plaats! Door diverse k…