Het Cachot.

Midden in het groene bolwerk ligt, op loopafstand van Fort Sint Gertrudis, het Cachot. Een intieme, romantische locatie met één sfeervolle zaal. HIER. maak je herinneringen die je bij blijven.

Geschikt voor 150 gasten

Intiem

Pure klasse

Romantisch, intiem en sfeervol.

Het Cachot is een Rijksmonument uit 1836 dat vroeger diende als een kruitopslag en een gevangenis. Tegenwoordig schittert het pand, gelegen in het beschutte bolwerk van Geertruidenberg, als een prachtige evenementenlocatie. Het Cachot bestaat uit één sfeervolle, intieme ruimte met een terras. De schouw, de grote kroonluchters en de witte kalkmuren zorgen samen voor een modern en stijlvol geheel. 

Evenementenlocatie Het Cachot wordt ingezet voor zowel zakelijke als particuliere events. Het leent zich perfect voor een borrel, kleine evenementen, vergaderingen, diners en feesten. Daarnaast hebben al vele bruidsparen elkaar het ja-woord gegeven op deze romantische locatie.

Impressie

Onze evenementenlocaties beschikken over verschillende zalen en ruimtes, geschikt voor kleine en grote evenementen. Neem een kijkje in Het Cachot.

Aantal gasten: 110
Het was dé dag van Gerard en Marlies. Zij vierden hun trouwdag bij Fort Sint Gertrudis. Wij nemen je graag mee terug naa…

HIER. laten we mensen samenkomen.

Met zowel binnen als buiten mogelijkheden biedt evenementenlocatie Het Cachot talloze mogelijkheden voor jouw bruiloft, jubileum of personeelsfeest. Het idyllische decor zorgt voor een intieme sfeer. Dicht bij de natuur geeft Het Cachot rust, gezelligheid en een eigen afgesloten plek voor jouw evenement.

Wij denken graag met jou mee over hoe je bijzondere momenten en gebeurtenissen kunt delen met jouw vrienden, familie of collega’s. Samen herinneringen maken doe je in Het Cachot.

Evenement organiseren?

Benieuwd naar de mogelijkheden bij HIER. Locaties voor jouw evenement?

Neem contact met ons op!

De ideale locatie voor jouw evenement

Op onze 3 evenementen locaties in Brabant staat plezier centraal. Iedere locatie heeft een uniek karakter. Waar zie je jullie evenement al plaatsvinden? 

image00030

Eventlocatie in Geertruidenberg

  • Statig fort met unieke eigenschappen
  • 7 verschillende zalen met ieder een eigen capaciteit, samen geschikt voor max. 1150 personen
  • Compleet gedecoreerde ruimtes met belevenis
Fort Lunet

Eventlocatie in Geertruidenberg

  • Unieke, sfeervolle locatie voor iedere gelegenheid
  • Gelegen aan het water en aan de rand van de Biesbosch
  • Geschikt voor evenementen tot max 250 personen

Gunstige ligging in Brabant

Old meets new

Persoonlijk contact

Altijd een zaal naar wens

Dit vinden onze klanten

We hebben het diner, de feestavond en de ceremonie gehouden in het Cachot. We voelde ons erg welkom en er was veel mogelijk. Wat ik vooral als prettig heb ervaren is dat er werd meegedacht en er wordt snel geschakelt! Het Cachot is erg sfeervol. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en zouden het zo weer overdoen!

Ibo en Kirsten

Onze dag was prachtig. Er zijn weinig woorden die ik kan vinden om onze dag te omschrijven. Van begin tot eind was het mooi. Het contact met Mark was prettig, stond altijd open voor feedback. Hij is creatief in denken en kan zo goed met je meedenken. We hadden het Cachot, de Bourgondische zaal en de Binnenplaats.

Tineke en Gilbert

Het was fantastisch. Het was geen enkel probleem om onze 60 gasten de ceremonie te laten bijwonen. Buiten het proostmoment gehad en binnen werd alles razendsnel omgebouwd en kon ons top feest beginnen. Personeel dacht enorm met ons mee en deed enorm z’n best om ons trouwfeest tot een succes te maken. Dank aan Lindsey voor de fijne gesprekken tijdens de voorbereiding.

Celine en Alwin

Maar even terug naar december 2023. Wat hebben wij een fantastische dag gehad. Het was in een woord geweldig. En dat mede door jullie goed georganiseerde planning. Echt onze complimenten! De hele dag hebben wij geen zorgen gehad. Alles was goed voorbereid, van een prachtige entree, tot de zitting van de ceremonie, het geweldige eten en het enorme knalfeest waarbij iedereen continue werd voorzien van een fantastische service!

Laura en Boy

Bedankt voor de service tijdens het A27HH Event van dinsdag 2 juli. Het evenement is zeker naar wens verlopen en vond het fijn om te merken dat jullie op de last minute wijzigingen nog zo goed konden inspelen. Als er in de komende jaren nog bijeenkomsten vanuit het project plaatsvinden, zal ik zeker de HIER. Locaties in mijn achterhoofd houden.

Lieke van Ravenstein

Rijkswaterstaat

We hebben een fantastisch feest gehad. Vanaf het begin gesprek met Jami die ons helemaal goed aanvoelde wat we wilde voor zowel de jeugd als de rest van de gasten. We hadden een super goeie DJ Tygo. Ons hapjes programma was helemaal top voor zowel de vegetarische mensen en de Glutenvrije hadden ze goed gezorgd. Qua bediening onder leiding van Geesje is niemand iets te kort gekomen want er werd volop gelopen met drank. We kregen achteraf van iedereen alleen maar complimenten van ons geweldige feest.

Diny Berge

20+ jaar ervaring met het organiseren van evenementen

Ons team van enthousiaste event planners staat voor jullie klaar!

5000 events georganiseerd

Evenement

Uitstekend beoordeeld door klanten

Events waar we trots

Al meer dan 20 jaar ervaring