Contact

HIER. event locaties is onderdeel van de Arjan van Dijk Groep. Zij zetten al vanaf 1976 de toon op het gebied van feesten en evenementen, zowel zakelijk als particulier en onderscheiden zich door altijd een onvergetelijke belevenis te creëren voor de klant.

Wil je weten wat HIER. voor je kan betekenen? Wil je een locatie bezichtigen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 
+31 (0)76- 5975600
+31 (0)162- 582040
+31 (0)162 - 520549

Vraag hier je offerte aan of neem contact op:

Jaiselings Royal Palace - WernhoutFort St. Gertrudis - GeertruidenbergPUUR! Achter de Markt - Geertruidenberg


Aanleiding: PersoneelsfeestRelatie- evenementVergadering/ brainstormTraining / workshopKick offBedrijfsuitje(zaken-) dinerBeursProductpresentatieAnders, namelijk..

Aanleiding: Bruiloft/HuwelijkVerjaardagDinerFamilie-uitje

Aanleiding: MiddeleeuwsMuiterijHet Gevoel van Holland WinterHet Gevoel van HollandCamping HeidevreugdHet feest van 1001 nachtDas Fest der Langen LattenDe Ruitery's


ONZE DIENSTEN

HIER. event locaties heeft vier prachtige locaties in Brabant, deze locaties zijn geschikt voor 50 tot 3500 gasten. Een locatie is niet het enige wat erg belangrijk is voor het organiseren van een evenement of feest. Neem ook eens een kijkje bij onze diensten en maak het evenement compleet.