Fort Lunet.

Fort Lunet, een veelzijdige evenementenlocatie in Raamsdonksveer. Gelegen aan rivier de Donge, vlakbij de Biesbosch.

Met een groot buitenterrein, de ultieme festivalsfeer en een modern restaurant; de ideale plek voor een bedrijfsuitje, borrel of een hapje en drankje.

Vanuit Fort Lunet organiseren we samen met Uit in Zuid unieke uitjes en dagjes weg voor gezinnen, groepen en bedrijven. Ontdek deze gezellige hotspot aan de Biesbosch.

Geschikt voor 250 gasten

Intiem restaurant

Groot buitenterrein

Veelzijdig en uniek.

Het bastion Fort Lunet in Raamsdonksveer is gebouwd tussen 1837 en 1839 en fungeerde destijds als bescherming van rivier de Donge. Tegenwoordig is Fort Lunet een multifunctionele evenementenlocatie, met een intiem restaurant en een fijne buiten gelegenheid. 

Met een slotgracht rondom het pand, echte kanonkelders en een sfeervol festivalterrein staat Fort Lunet garant voor spraakmakende evenementen. Daarnaast is Fort Lunet de thuisbasis van Uit in Zuid. Samen organiseren wij unieke uitjes en dagjes weg voor gezinnen, groepen en bedrijven in en rondom Nationaal Park de Biesbosch.

Impressie

Onze evenementenlocaties beschikken over verschillende zalen en ruimtes, geschikt voor kleine en grote evenementen. Neem een kijkje in Fort Lunet.

De thuishaven van de Biesbosch.

Binnen de poorten van Fort Lunet valt altijd iets te beleven. Met diverse terrassen, een modern restaurant, direct aan het water en een gaaf buitenterrein ben je bij Fort Lunet aan het juiste adres voor een uniek evenement.

Bij Fort Lunet kun je terecht voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Van teambuilding tot een vergadering en van verjaardagen tot personeelsuitjes. HIER. kan het!

Evenement organiseren?

Benieuwd naar de mogelijkheden bij HIER. Locaties voor jouw evenement?

Neem contact met ons op!

De ideale locatie voor je personeelsfeest

Op onze 3 evenementen locaties in Brabant staat plezier centraal. Iedere locatie heeft een uniek karakter. Waar zie je jullie personeel al feesten?

image00030

Eventlocatie in Geertruidenberg

  • Statig fort met unieke eigenschappen
  • 7 verschillende zalen met ieder een eigen capaciteit, samen geschikt voor max. 1150 personen
  • Compleet gedecoreerde ruimtes met belevenis
Het Cachot

Eventlocatie in Geertruidenberg

  • Sfeervolle, romantische ruimte met klasse
  • Gelegen op een beschutte locatie binnen het bolwerk
  • Geschikt voor evenementen tot max. 150 personen

Gunstige ligging in Brabant

Old meets new

Persoonlijk contact

Altijd een zaal naar wens

Dit vinden onze klanten

We hebben het diner, de feestavond en de ceremonie gehouden in het Cachot. We voelde ons erg welkom en er was veel mogelijk. Wat ik vooral als prettig heb ervaren is dat er werd meegedacht en er wordt snel geschakelt! Het Cachot is erg sfeervol. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en zouden het zo weer overdoen!

Ibo en Kirsten

Onze dag was prachtig. Er zijn weinig woorden die ik kan vinden om onze dag te omschrijven. Van begin tot eind was het mooi. Het contact met Mark was prettig, stond altijd open voor feedback. Hij is creatief in denken en kan zo goed met je meedenken. We hadden het Cachot, de Bourgondische zaal en de Binnenplaats.

Tineke en Gilbert

Het was fantastisch. Het was geen enkel probleem om onze 60 gasten de ceremonie te laten bijwonen. Buiten het proostmoment gehad en binnen werd alles razendsnel omgebouwd en kon ons top feest beginnen. Personeel dacht enorm met ons mee en deed enorm z’n best om ons trouwfeest tot een succes te maken. Dank aan Lindsey voor de fijne gesprekken tijdens de voorbereiding.

Celine en Alwin

Maar even terug naar december 2023. Wat hebben wij een fantastische dag gehad. Het was in een woord geweldig. En dat mede door jullie goed georganiseerde planning. Echt onze complimenten! De hele dag hebben wij geen zorgen gehad. Alles was goed voorbereid, van een prachtige entree, tot de zitting van de ceremonie, het geweldige eten en het enorme knalfeest waarbij iedereen continue werd voorzien van een fantastische service!

Laura en Boy

Bedankt voor de service tijdens het A27HH Event van dinsdag 2 juli. Het evenement is zeker naar wens verlopen en vond het fijn om te merken dat jullie op de last minute wijzigingen nog zo goed konden inspelen. Als er in de komende jaren nog bijeenkomsten vanuit het project plaatsvinden, zal ik zeker de HIER. Locaties in mijn achterhoofd houden.

Lieke van Ravenstein

Rijkswaterstaat

We hebben een fantastisch feest gehad. Vanaf het begin gesprek met Jami die ons helemaal goed aanvoelde wat we wilde voor zowel de jeugd als de rest van de gasten. We hadden een super goeie DJ Tygo. Ons hapjes programma was helemaal top voor zowel de vegetarische mensen en de Glutenvrije hadden ze goed gezorgd. Qua bediening onder leiding van Geesje is niemand iets te kort gekomen want er werd volop gelopen met drank. We kregen achteraf van iedereen alleen maar complimenten van ons geweldige feest.

Diny Berge

20+ jaar ervaring met het organiseren van evenementen

Ons team van enthousiaste event planners staat voor jullie klaar!

5000 events georganiseerd

Evenement

Uitstekend beoordeeld door klanten

Events waar we trots

Al meer dan 20 jaar ervaring