Dé locatie voor jouw verjaardagsfeest.

Je bent jarig, hoera! Wat je leeftijd ook is, het is tijd voor een feestje! Maar dan komt het… Boodschappen doen, de aankleding verzorgen en natuurlijk de puinhoop achteraf opruimen. Vier je verjaardag HIER. Wij nemen de organisatie voor jouw verjaardagsfeest graag uit handen en je huis blijft zo lekker schoon.

Unieke locatie

Centraal gelegen

Maatwerk

Vier HIER. jouw verjaardag op locatie.

Abraham of Sarah gezien? Is oma 85 geworden? Of ga je voor een 21-diner met vriendinnen? Je verjaardag is een speciale dag en vier je natuurlijk het liefst met vrienden en familie. Kom samen in een van onze authentieke, unieke locaties centraal gelegen in Brabant.

Ons betrokken team ontzorgt jou graag bij het organiseren van jouw verjaardag op locatie. Met persoonlijk contact en altijd een invulling op maat, weet je zeker dat het een verjaardag zal zijn om nooit te vergeten. Wij zitten boordevol ideeën en samen kijken we naar jouw wensen om deze tot leven te laten komen. Wil je graag een zanger, dj of gewoon een achtergrondmuziekje? Ga je voor een volledig uitgebreid buffet of speciale hapjes tijdens de feestavond? Of wil je een feest in een bepaald thema? HIER. kan alles!

Voorbeeldprogramma's:

Aantal gasten: 200
Teo van Maastricht vierde zijn 60ste verjaardag op onze locatie. Tijdens deze avond is de droom van Teo uitgekomen – hij…

HIER. een zaal huren voor jouw verjaardag?.

Met drie locaties en verschillende zalen zit er voor ieder verjaardagsfeest een passende ruimte bij. Fort Lunet heeft een kleinere binnenruimte, maar een groot buitenterrein. Het Cachot beschikt over zowel een grote binnen- als buitenruimte. Zo kun je jouw verjaardagsfeest ’s zomers ook lekker buiten op het privéterras vieren. Of wil je liever een zaal huren in Fort Sint Gertrudis? Met verschillende zalen is deze locatie geschikt voor een groot verjaardagsfeest of een intieme verjaardagsborrel. 

Kom snel een keertje langs, dan laten wij graag alle locaties aan jou zien!

De ideale locatie voor je verjaardagsfeest

Op onze 3 evenementen locaties in Brabant staat kwaliteit hoog in het vaandel. Iedere locatie heeft een uniek karakter. Waar vier jij jouw verjaardag?

image00030

Eventlocatie in Geertruidenberg

 • Statig fort met unieke eigenschappen
 • 7 verschillende zalen met ieder een eigen capaciteit, samen geschikt voor max. 1150 personen
 • Compleet gedecoreerde ruimtes met belevenis
Het Cachot

Eventlocatie in Geertruidenberg

 • Sfeervolle, romantische ruimte met klasse
 • Gelegen op een beschutte locatie binnen het bolwerk
 • Geschikt voor evenementen tot max. 150 personen
Fort Lunet

Eventlocatie in Geertruidenberg

 • Unieke, sfeervolle locatie voor iedere gelegenheid
 • Gelegen aan het water en aan de rand van de Biesbosch
 • Geschikt voor evenementen tot max 250 personen

Geen verjaardag zonder taart en hapjes.

Bij HIER. Locaties ben je verzekerd van een culinaire ervaring die past bij elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke verjaardagstaart, een diner ter ere van jouw verjaardag of lekkere borrelhapjes? Alle gerechten worden zorgvuldig samengesteld. 

Laat je verwennen door de diverse lekkere creaties van onze koks en geniet van de smaakbeleving tijdens jouw verjaardag.

Ontdek hoe jij je verjaardag HIER. kunt vieren. Wij gaan graag met je in gesprek om kennis te maken en jouw ideeën te bespreken en tot leven te brengen. Maak vrijblijvend een afspraak!

Mogelijkheden.

Lees hier een mogelijke invulling van jouw feestelijke viering. Wij nemen je graag mee door de verschillende mogelijkheden.

 • Twee vrienden hebben allebei Abraham gezien. Vanavond vieren zij dit met een knallend feest in de Club in Fort Sint Gertrudis. De feest-dj draait zijn plaatjes warm en de eerste gasten komen binnen. Let the party begin! Met een buitenlands drankarrangement, lekkere hapjes en de gave setting van de moderne Club is het feest eigenlijk al compleet. Iedereen gaat los en de tap draait overuren. Dan gebeurt er iets wat niemand verwacht, een special guest betreedt het podium en geeft een waanzinnig optreden. De kers op de taart. Na het feest worden de gasten thuisgebracht met de Amerikaanse schoolbus.

  19:00 uur – Jarigen aanwezig voor laatste details

  20:00 uur – Gasten komen binnen in de Club en start feestavond

  Gedurende de avond komen er lekkere hapjes en bittergarnituur voorbij.

  23:30 uur - Optreden artiest

  00:00 uur - Late night snack en laatste uurtje gaat in

  01:00 uur - Einde feestavond en gasten worden thuisgebracht met Amerikaanse schoolbus

  Dit is een voorbeeldprogramma. Daag jij ons uit om een passende invulling voor jouw verjaardagsfeest te maken?

 • Een 21-diner is helemaal hot. Voorheen een echt studentenfeest, maar tegenwoordig wordt het ook buiten studentenverenigingen gevierd. Zo ook vandaag. Het Cachot is helemaal versierd en in de lengte staat één lange tafel, prachtig gedekt en volledig in het thema. Wat een plaatje! Na een welkomstwoord van de jarige wordt de eerste gang geserveerd. Vanavond genieten we van een vier gangen shared dining. De tafel wordt per gang vol gezet met gerechten en iedereen kan pakken wat zij lekker vindt. Tussen de gangen door geven de vriendinnen speeches en worden cadeaus uitgereikt. Het is erg gezellig en de tijd vliegt voorbij. Wanneer iedereen genoten heeft van de smaakvolle gerechten, wordt er nog heerlijk geborreld. 

  18:00 uur – Ontvangst met bubbels in het Cachot

  19:00 uur – Start vier gangen shared dining

  Tussen de gangen door worden speeches gehouden

  22:00 uur – Einde diner en start na borrelen

  00:00 uur - Gasten keren huiswaarts

  Dit is een voorbeeldprogramma. Daag jij ons uit om een passende invulling voor jouw verjaardagsfeest te maken?

Gunstige ligging in Brabant

Old meets new

Persoonlijk contact

Altijd een zaal naar wens

Dit vinden onze klanten

We hebben het diner, de feestavond en de ceremonie gehouden in het Cachot. We voelde ons erg welkom en er was veel mogelijk. Wat ik vooral als prettig heb ervaren is dat er werd meegedacht en er wordt snel geschakelt! Het Cachot is erg sfeervol. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en zouden het zo weer overdoen!

Ibo en Kirsten

Onze dag was prachtig. Er zijn weinig woorden die ik kan vinden om onze dag te omschrijven. Van begin tot eind was het mooi. Het contact met Mark was prettig, stond altijd open voor feedback. Hij is creatief in denken en kan zo goed met je meedenken. We hadden het Cachot, de Bourgondische zaal en de Binnenplaats.

Tineke en Gilbert

Het was fantastisch. Het was geen enkel probleem om onze 60 gasten de ceremonie te laten bijwonen. Buiten het proostmoment gehad en binnen werd alles razendsnel omgebouwd en kon ons top feest beginnen. Personeel dacht enorm met ons mee en deed enorm z’n best om ons trouwfeest tot een succes te maken. Dank aan Lindsey voor de fijne gesprekken tijdens de voorbereiding.

Celine en Alwin

Maar even terug naar december 2023. Wat hebben wij een fantastische dag gehad. Het was in een woord geweldig. En dat mede door jullie goed georganiseerde planning. Echt onze complimenten! De hele dag hebben wij geen zorgen gehad. Alles was goed voorbereid, van een prachtige entree, tot de zitting van de ceremonie, het geweldige eten en het enorme knalfeest waarbij iedereen continue werd voorzien van een fantastische service!

Laura en Boy

Bedankt voor de service tijdens het A27HH Event van dinsdag 2 juli. Het evenement is zeker naar wens verlopen en vond het fijn om te merken dat jullie op de last minute wijzigingen nog zo goed konden inspelen. Als er in de komende jaren nog bijeenkomsten vanuit het project plaatsvinden, zal ik zeker de HIER. Locaties in mijn achterhoofd houden.

Lieke van Ravenstein

Rijkswaterstaat

We hebben een fantastisch feest gehad. Vanaf het begin gesprek met Jami die ons helemaal goed aanvoelde wat we wilde voor zowel de jeugd als de rest van de gasten. We hadden een super goeie DJ Tygo. Ons hapjes programma was helemaal top voor zowel de vegetarische mensen en de Glutenvrije hadden ze goed gezorgd. Qua bediening onder leiding van Geesje is niemand iets te kort gekomen want er werd volop gelopen met drank. We kregen achteraf van iedereen alleen maar complimenten van ons geweldige feest.

Diny Berge

20+ jaar ervaring met het organiseren van evenementen

Ons team van enthousiaste event planners staat voor jullie klaar.

5000 events georganiseerd

Evenement

Uitstekend beoordeeld door klanten

Events waar we trots

Al meer dan 20 jaar ervaring