Organiseer een trouwfeest om nooit te vergeten.

Van betoverende tot moderne zalen, onze diverse locaties bieden de perfecte setting voor jouw trouwfeest. Wij streven ernaar om jullie trouwfeest tot in de perfectie te verzorgen, zodat jullie je kunnen concentreren op wat écht belangrijk is. Welkom bij HIER. Locaties, waar herinneringen worden gemaakt.

Unieke locatie

Centraal gelegen

Maatwerk

HIER. jouw trouwfeest.

Ontdek waarom HIER. de locatie is voor jouw trouwfeest. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat jullie speciale dag tot in de puntjes wordt verzorgd. Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie op een rustige buitenlocatie, een glamoureuze receptie in een historisch pand of een trendy feest in een moderne club; wij bieden maatwerk om aan jullie wensen te voldoen. Met onze unieke en bijzondere locaties creëren we herinneringen die een leven lang meegaan. Kies voor HIER. Locaties en ervaar het zelf.

De locaties voor jouw trouwfeest.

Misschien denk jij al jaren na over een trouwfeest. Maar hoe ga je nu invulling geven aan jouw trouwfeest? Ga je voor een groot of een intiem feest? Kies je voor een DJ of een band? Naar welke sfeer ben je op zoek voor jullie feestlocatie? Allemaal vragen die van waarde zijn voor jouw trouwfeest. 

HIER. weten wij precies hoe we een feest moeten organiseren dat volledig past bij jouw wensen. Met maar liefst drie historische locaties met verschillende gethematiseerde zalen, voorzien van alle technieken, zit er altijd een zaal bij die passend is voor jouw gezelschap. Een geschikte ruimte is het halve werk. 

Ervaar het zelf en kom langs om samen met ons team een dag op maat te organiseren. Je hebt het hele traject één contactpersoon die alles tot in de puntjes voor je regelt. HIER. wordt jouw trouwfeest onvergetelijk.

 • Het is zover. Na een prachtige romantische dag, gaat jullie feestavond van start! Tijd voor een avond vol plezier en ontlading omringd door jullie lieve vrienden en familie. Rond 20:00 uur komen de eerste gasten binnen en om 20:30 uur maken jullie een spetterende entree met een prachtige openingsdans. Na de openingsdans start de DJ met draaien en volgt er een spetterende feestavond met een gave artiest als sfeermaker. Gedurende de avond komen er natuurlijk verschillende hapjes voorbij. Na een fantastische avond is het tijd voor een late night snack waarna er toch echt een eind komt aan jullie feestavond. Het was een knallend feest!

  20:00 uur - Ontvangst gasten in De Club

  20:30 uur - Openingsdans en DJ start met draaien 

  22:30 uur - Optreden van artiest 

  01:00 uur - Late night snack 

  01:30 uur - Gasten keren huiswaarts

  Dit is een voorbeeldprogramma. Daag jij ons uit om een passende invulling voor jouw trouwfeest te maken?

 • Jullie zijn getrouwd, gefeliciteerd! Jullie hebben genoten van de dag tot nu toe. Een romantische ceremonie, een mooie kerkdienst, een gezellige borrel en een heerlijk diner. Nu is het tijd voor de receptie zodat al jullie vrienden, collega’s en jullie grote families jullie kunnen feliciteren. Om 18.00 uur worden alle gasten verwelkomd in de Binnenplaats met koffie en een gepersonaliseerd gebakje. Wanneer iedereen binnen is, proosten jullie samen met jullie gasten op de liefde. Tijdens de receptie worden alle gasten voorzien van lekkere hapjes. Rond 20.00 uur gaat een deel van het gezelschap naar huis en start de feestavond met jullie dierbaren. Jullie favoriete liedjes komen voorbij en jullie dansen er op los. Een avond om nooit te vergeten.

   

  18:00 uur - Ontvangst gasten in de Binnenplaats en start receptie

  20:00 uur - Einde receptie; deel van de gasten gaat naar huis

  20:30 uur - Start feestavond

  00:00 uur - Einde feestavond

  Dit is een voorbeeldprogramma. Daag jij ons uit om een passende invulling voor jouw huwelijksreceptie te maken?

De juiste culinaire invulling voor jouw trouwfeest.

Uiteraard wil je dat het jouw gasten aan niets ontbreekt tijdens je trouwfeest. Bij HIER. Locaties ben je verzekerd van een culinaire ervaring die past bij jouw feest of receptie. Of je nu op zoek bent naar een simpel borrelhapje of een verrassend culinair programma, HIER. zit je goed. 

Laat je verwennen door de diverse culinaire hoogstandjes die HIER. Locaties te bieden heeft en geniet van een onvergetelijke avond vol heerlijk eten en gezelligheid. Een receptie of trouwfeest is immers niet compleet zonder culinaire invulling.

2 romantische trouwfeest locaties in Brabant

Een trouwfeest organiseren dat indruk maakt en een blijvende herinnering creëert?
Kies uit één van onze romantische en veelzijdige trouwfeest locaties in Brabant.
En de eerste stap is gezet!

NRB-291

Event locatie Geertruidenberg

 • Van hippe club tot Bourgondische ruimte
 • 7 verschillende zalen, geschikt voor max. 1155 personen
 • Compleet gedecoreerde ruimtes!
Cachot 3

Event locatie het Cachot

 • Een sfeervolle ruimte die pure klasse uitstraalt!
 • Geschikt voor intieme evenementen met maximaal 150 personen
 • Gelegen op een beschutte locatie binnen in een bolwerk
HIER. Locaties Trouwmagazine

Download het HIER. Locaties Trouw Magazine

Meer zien en lezen over de vele mogelijkheden van onze trouwlocaties? Download het HIER. Locaties Trouw Magazine!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gunstige ligging in Brabant

Old meets new

Persoonlijk contact

Altijd een zaal naar wens

Dit vinden onze klanten

We hebben het diner, de feestavond en de ceremonie gehouden in het Cachot. We voelde ons erg welkom en er was veel mogelijk. Wat ik vooral als prettig heb ervaren is dat er werd meegedacht en er wordt snel geschakelt! Het Cachot is erg sfeervol. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en zouden het zo weer overdoen!

Ibo en Kirsten

Onze dag was prachtig. Er zijn weinig woorden die ik kan vinden om onze dag te omschrijven. Van begin tot eind was het mooi. Het contact met Mark was prettig, stond altijd open voor feedback. Hij is creatief in denken en kan zo goed met je meedenken. We hadden het Cachot, de Bourgondische zaal en de Binnenplaats.

Tineke en Gilbert

Het was fantastisch. Het was geen enkel probleem om onze 60 gasten de ceremonie te laten bijwonen. Buiten het proostmoment gehad en binnen werd alles razendsnel omgebouwd en kon ons top feest beginnen. Personeel dacht enorm met ons mee en deed enorm z’n best om ons trouwfeest tot een succes te maken. Dank aan Lindsey voor de fijne gesprekken tijdens de voorbereiding.

Celine en Alwin

Maar even terug naar december 2023. Wat hebben wij een fantastische dag gehad. Het was in een woord geweldig. En dat mede door jullie goed georganiseerde planning. Echt onze complimenten! De hele dag hebben wij geen zorgen gehad. Alles was goed voorbereid, van een prachtige entree, tot de zitting van de ceremonie, het geweldige eten en het enorme knalfeest waarbij iedereen continue werd voorzien van een fantastische service!

Laura en Boy

Bedankt voor de service tijdens het A27HH Event van dinsdag 2 juli. Het evenement is zeker naar wens verlopen en vond het fijn om te merken dat jullie op de last minute wijzigingen nog zo goed konden inspelen. Als er in de komende jaren nog bijeenkomsten vanuit het project plaatsvinden, zal ik zeker de HIER. Locaties in mijn achterhoofd houden.

Lieke van Ravenstein

Rijkswaterstaat

We hebben een fantastisch feest gehad. Vanaf het begin gesprek met Jami die ons helemaal goed aanvoelde wat we wilde voor zowel de jeugd als de rest van de gasten. We hadden een super goeie DJ Tygo. Ons hapjes programma was helemaal top voor zowel de vegetarische mensen en de Glutenvrije hadden ze goed gezorgd. Qua bediening onder leiding van Geesje is niemand iets te kort gekomen want er werd volop gelopen met drank. We kregen achteraf van iedereen alleen maar complimenten van ons geweldige feest.

Diny Berge

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwfeest bij HIER. locaties?

Neem contact op met Lindsey.

Al meer dan 20 jaar dé plek voor trouwfeesten in Brabant

Ons team van enthousiaste event planners staat voor jullie klaar!

300 bruiloften georganiseerd

Uitstekend beoordeeld door klanten

Al meer dan 20 jaar ervaring

Deze bruidsparen gingen jullie voor.

Op een mooie dag in februari gaven Angela en Fabian elkaar het ja-woord tijdens een fantastische winterbruiloft. We neme…
We blikken terug op de dag van Marjolein en Herman. In de loop van de middag traden de eerste mensen binnen in het Cacho…
Het was dé dag van Gerard en Marlies. Zij vierden hun trouwdag bij Fort Sint Gertrudis. Wij nemen je graag mee terug naa…