Ja, ik wil!

 

‘Ja, ik wil!’ Je bruiloft organiseren begint vanaf dat ene, alleszeggende moment. En dat voelt vaak als een intense rollercoaster: welke bijzondere trouwlocatie kies je? Wie nodig je uit? En hoe gaat het trouwfeest eruitzien? De hectiek wordt afgewisseld met mooie, ontroerende momenten. Denk aan het uitzoeken van de perfecte jurk, het vinden van comfortabele bijpassende schoenen. Wegdromen met de eerste ontmoeting nog vers in het geheugen. Deze speciale dag zal om jullie draaien, en dan hoort alles natuurlijk te kloppen, inclusief de trouwfeest locatie.

Trouwlocatie in Brabant

Samen hebben jullie vast al een idee over hoe de locatie voor het trouwen en trouwfeest locatie eruit moeten zien. Is de locatie voor het trouwen en de locatie voor het trouwfeest op dezelfde plek? Wordt jullie bruiloft locatie romantisch, bourgondisch, chique of juist trendy? Wie weet hebben jullie zelfs al een bepaald thema in gedachten voor het trouwfeest.

Ieder koppel heeft zo zijn specifieke trouwwensen en daar worden wij blij van. Blij omdat we het bijzonder vinden om jullie speciale moment te vertalen naar een unieke huwelijksdag bij één van onze bruiloft locaties. We beschikken over vier officiële trouwlocaties in Brabant met ieder een eigen karakter. Voor iedere bruiloft de juiste trouwfeest locatie? Je droomlocatie vind je HIER!

WOUDRICHEM

GEERTRUIDENBERG

GEERTRUIDENBERG

WERNHOUT

ÉÉN AANSPREEKPUNT

Onze professionele weddingsspecialisten kennen een grote expertise in het organiseren van bruiloften en zien het als een uitdaging om samen met jullie tot een bijzonder resultaat te komen. Wij zouden het een eer vinden om deze onvergetelijke dag tot in de kleinste details voor jullie te mogen organiseren. Uiteraard denken wij graag mee over de invulling van jullie bruiloft. Graag adviseren we jullie met een bijpassende allround DJ, romantische bruidsfotograaf of de leukste adresjes voor de lekkerste bruidstaarten.

Onze weddingspecialisten

Reviews van bruidsparen

Al vele bruidsparen hebben op onze locaties hun ‘JA’ woord gegeven en genoten van fantastische feesten. Zelf ook genoten van een compleet verzorgde bruiloft of de mooiste dag van jullie leven beleeft? Laat een ervaring achter!

EERST DE TROUWLOCATIE ZIEN?

Kom op woensdag 21 november tussen 18.00u en 22.00u langs tijdens ons special wedding event!

Vanaf 18.00u staan onze weddingsspecialisten klaar om jullie te verwelkomen met een hapje en een drankje. Bekijk vrijblijvend onze locaties en bespreek samen met onze weddingsspecialisten jullie wensen.

Meer informatie en aanmelden