Trouwfeest en bruiloft locaties

 

‘Ja, ik wil!’ Je bruiloft organiseren begint vanaf dat ene, alleszeggende moment. En dat voelt vaak als een intense rollercoaster: welke van de bijzondere trouwlocaties kies je? Wie nodig je uit? En hoe gaat het trouwfeest eruitzien? De hectiek wordt afgewisseld met mooie, ontroerende momenten. Denk aan het uitzoeken van de perfecte jurk, het vinden van comfortabele bijpassende schoenen. Wegdromen met de eerste ontmoeting nog vers in het geheugen. Deze speciale dag zal om jullie draaien, en dan hoort alles natuurlijk te kloppen, inclusief de trouwfeest locatie.

bruiloft locaties
trouwfeest locatie
bruiloft locaties

We begrijpen dat je graag eens gaat kijken bij die bijzondere trouwlocatie die je op het oog hebt. Daarom wordt er 3 keer per jaar een Wedding Event georganiseerd op onze trouwlocaties.

Meer informatie & aanmelden!

Bruiloft locaties in Brabant

Samen hebben jullie vast al een idee over hoe de locatie voor het trouwen en trouwfeest locatie eruit moeten zien. Is de locatie voor het trouwen en de locatie voor het trouwfeest op dezelfde plek? Wordt jullie bruiloft locatie romantisch, bourgondisch, chique of juist trendy? Wie weet hebben jullie zelfs al een bepaald thema in gedachten voor het trouwfeest.

Ieder koppel heeft zo zijn specifieke trouwwensen en daar worden wij blij van. Blij omdat we het bijzonder vinden om jullie speciale moment te vertalen naar een unieke huwelijksdag bij één van onze bruiloft locaties. We beschikken over drie officiële trouwlocaties in Brabant met ieder een eigen karakter. Voor iedere bruiloft de juiste evenementenlocatie? Je droomlocatie vind je HIER!

GEERTRUIDENBERG

GEERTRUIDENBERG

WERNHOUT

trouwfeest locatie

 


ÉÉN AANSPREEKPUNT

Onze professionele weddingsspecialisten kennen een grote expertise in het organiseren van bruiloften en zien het als een uitdaging om samen met jullie tot een bijzonder resultaat te komen. Wij zouden het een eer vinden om deze onvergetelijke dag tot in de kleinste details voor jullie te mogen organiseren. Uiteraard denken wij graag mee over de invulling van jullie bruiloft. Graag adviseren we jullie met een bijpassende allround DJ, romantische bruidsfotograaf of de leukste adresjes voor de lekkerste bruidstaarten.

Onze weddingspecialisten
bruiloft locaties
bruiloft locaties

Reviews van bruidsparen

Al vele bruidsparen hebben op onze bruiloft locaties hun ‘JA’ woord gegeven en genoten van fantastische feesten. Zelf ook genoten van een compleet verzorgde bruiloft of de mooiste dag van jullie leven beleefd? Laat een ervaring achter!