HIER. beurs locatie

Unieke beurs locatie
Receptie hapjes

Eten en drinken tijdens de beurs

Tijdens een beursbezoek krijgt men vaak een hapje en drankje aangeboden. Want netwerken met een lege maag schiet niet op natuurlijk. Onze drie beurs locaties beschikken ieder over een eigen keuken. Onze koks denken graag met je mee over de juiste culinaire invulling voor jouw beurs. Ontvang alle beursgasten bijvoorbeeld met een lekker welkomstdrankje en een feestelijke amuse. En serveer tijdens de beurs diverse luxe hapjes of snacks. Op de hapjes kunnen wij ook een bedrijfslogo verwerken, zodat je er nog een persoonlijke touch aan kunt geven.

Unieke beurs locatie in Nederland

Als je denkt aan een beurs locatie in Nederland, dan kom je vaak uit bij grote hallen en beursgebouwen. Zoals het Ahoy in Rotterdam en de Brabanthallen in Den Bosch. Deze standaard locaties worden vaak ingezet voor beurzen en iedereen is er weleens geweest. Hoe leuk is het dan om eens opzoek te gaan naar een unieke beurs locatie in Nederland? Zoek dan vooral niet verder, want onze HIER. locaties lenen zichzelf ook uitstekend voor het organiseren van een zakelijke beurs. De locaties liggen in Noord-Brabant en zijn makkelijk bereikbaar per auto.

CONTACT

Alle ruimte voor jouw beurs

Doordat je bij ons de keuze hebt uit drie locaties, zit er altijd wel een geschikte beurs locatie tussen. Onze meest geschikte beurs locatie is toch wel Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg. Deze locatie beschikt over veel ruimte voor veel bezoekers en beursstands. Tijdens een rondleiding door deze locatie laten wij graag alle zalen en ruimtes aan jou zien. Zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en oppervlaktes per zaal. In onze grote Binnenplaats kun je stands neerzetten voor een zakelijke netwerkborrel, en deze zaal leent zich prima voor het plenaire gedeelte. Onze kleinere zalen zijn meer geschikt voor break-out sessies en workshops.

Al onze voordelen op een rij

  1. Beschikbare ruimten voor een beurs
  2. Drie authentieke en sfeervolle beurs locaties
  3. 7 themazalen
  4. Centrale ligging
  5. Gratis parkeerplaatsen
  6. Audiovisuele middelen en technicus
  7. Horecafaciliteiten
Beurs locatie Brabant
Beurs locatie

Ben jij benieuwd naar onze beurs locaties en mogelijkheden. Kom dan gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek en rondleiding. Plan een afspraak in met ons, en wij zorgen voor een vers bakje koffie op een van onze sfeervolle locaties. Dan kijken we daarna graag met je mee naar alle wensen voor jouw beurs. Wil je de sfeer proeven en een locatie komen bekijken? Maak een afspraak en kom langs!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan