HIER. je babyborrel

Fort Lunet

Een babyborrel in Brabant vier je HIER.

HIER. locaties beschikt over een drietal historische locaties in Brabant, waar je een babyborrel/kraamfeest kunt houden. Iedere locatie heeft haar eigen charme. Kies je voor een intieme setting dan zijn Fort Lunet en Het Cachot zeer geschikt. Heb je een wat groter gezelschap of ben je op zoek naar een bepaalde sfeer dan hebben we in Fort Sint Gertrudis verschillende zalen beschikbaar met ieder een eigen look and feel.

Pas bevallen van een wolk van een baby? Dan kan je natuurlijk wat kraamvisite verwachten. Dit kan je uiteraard in huiselijke kring doen, maar steeds vaker wordt er door de kersverse ouders gekozen voor een babyborrel (of ook wel kraamfeest genoemd). Op deze manier heb je niet iedere dag visite thuis, maar laat je familie, vrienden en kennissen tegelijkertijd kennis maken met jouw nieuwe gezinslid op een feestelijke locatie. Wel zo handig, want zo heb je met een babyborrel op locatie iedereen gezien en kan je daarna weer onbezorgd terug op je roze wolk kruipen om te genieten van je kleine.

 

Babyborrel organiseren

Wanneer je net ouder van een kindje bent geworden wil je natuurlijk het liefst de hele tijd genieten van je kleintje. Natuurlijk show je hem/haar ook graag aan al je vrienden en familie, maar dat betekent ook dat je een hoop tijd kwijt bent aan deze visites. Niet alleen op de momenten zelf, maar ook ervoor kost dit het nodige geregel. En denk ook aan de tijd en energie die je hiermee kwijt bent. Je wilt toch je huis aan kant hebben en er moeten boodschappen gedaan worden. Bovendien is het lastig om aan je nieuwe leven met een kleintje te wennen wanneer er constant visite over de vloer komt. Vandaar ook dat de babyborrels steeds geliefder worden. Wij bieden bij HIER. locaties drie bijzondere locaties aan om jouw babyborrel te organiseren. Zo kan iedereen jouw nieuwe gezinslid komen aanschouwen en nemen wij verder alle zorgen uit handen.

CONTACT
verjaardagsfeest locatie
Personeelsfeest locatie

Unieke babyborrel

Vanzelfsprekend zullen er beschuit met muisjes aanwezig zijn. Maar denk ook aan heerlijke finger sandwiches, hartige snacks en zoetigheden. Uiteraard helemaal in de kleur roze of blauwe van jouw pasgeboren baby. Wij zorgen voor een leuke culinaire aankleding en verzorgen de gasten gedurende de babyborrel van drankjes. Komen er ook jonge gasten op de babyborrel? Aan hen wordt ook natuurlijk gedacht met hapjes, drankjes en vermaak. We doen er alles aan om de kersverse ouders te ontlasten terwijl jullie vol trots jullie nieuwe gezinslid laten bewonderen.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan