Evenementenlocatie Fort Sint Gertrudis

 

In het historische vestingstadje Geertruidenberg ligt Fort Sint Gertrudis. Dit monumentale pand uit 1776 was vroeger een wapenarsenaal. Nu doet Fort Sint Gertrudis dienst als een unieke evenementenlocatie voor allerlei bijeenkomsten, evenementen en feesten. De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie, met daaromheen veel bijzondere ruimtes met ieder hun eigen karakter, van de moderne Club tot de robuuste Bourgondische zaal. HIER. komt jouw feest of evenement altijd goed tot zijn recht!

7 verschillende zalen

Geschikt voor 1155 personen

Toegankelijk voor invaliden

Gratis parkeren

HIER. Kan Alles

Wanneer je alle ruimtes gebruikt, kun je in Fort St. Gertrudis maar liefst zo’n 1155 gasten verwelkomen. Zeer geschikt voor feestelijke- en zakelijke evenementen, maar ook voor vergaderingen en/of diners. Daarnaast is Fort St. Gertrudis een officiële trouwlocatie en geschikt voor de meest bijzondere bruiloften.

ZAKELIJK EVENT

Scherm

PARTICULIER EVENT

evenementenlocatie Party

BRUILOFT

Bruidsmeisje

Diverse Ruimtes

Fort Sint Gertrudis is een prachtig Rijksmonument in de historische kern van Geertruidenberg met een heel eigen karakter. Zeven heel verschillende zalen hebben één ding gemeen: ze zijn tot in de puntjes verzorgd, om het organiseren van jullie event gemakkelijk te maken. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig, feestelijk of ingetogen je het ook wilt maken. Perfecte originele feestlocatie voor ieder feest!

Binnenplaats – tot 400 gasten

Bruine Kroeg – tot 50 gasten 

Apotheek gedekte tafels

De Apotheek – tot 50 gasten 

The club – tot 150 gasten 

Admiraalszaal – tot 125 gasten 

Fabriek – tot 225 gasten 

Bourgondische Zaal – tot 175 gasten 

Meer informatie over onze evenementenlocatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag even langskomen om de locatie te bekijken? Dat kan! Neem contact op met ons op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven van Fort Sint Gertrudis? Like ons op FACEBOOK & volg ons op INSTAGRAM!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan