HIER. KAN ALLES

Zoekt u een locatie voor een zakelijk event waar alles kan en niks moet? Dan bent u HIER. goed! Want Fort St. Gertrudis is een prachtig Rijksmonument in de historische kern van Geertruidenberg met een heel eigen karakter. Zeven heel verschillende zalen hebben één ding gemeen: ze zijn tot in de puntjes verzorgd, om het organiseren van uw event gemakkelijk te maken. Of u nu 100 of 1000 mensen uitnodigt… HIER. Kan alles. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig, feestelijk of ingetogen u het ook wilt maken.

Haven 54 4931AH Geertruidenberg

+31(0) 162 587 500

info@hierlocaties.nl

360º fotografie beschikbaar

Geschikt voor 1155 personen

7 verschillende zalen van gemiddeld 250M²

Gratis parkeren

Toegankelijk voor invaliden

HIER

Fort St. Gertrudis
Van hippe club tot
Bourgondische ruimte
Geertruidenberg

HIER

Jaiselings Royal Palace
Voormalig klooster met
maar liefst 14 ruimtes
Wernhout

HIER

’t Kruithuis Arsenaal
Modern en eigentijds
met een intieme sfeer
Woudrichem

HIER

PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle ruimte die
pure klasse uitstraalt
Geertruidenberg

HIER. DE OFFERTE

Een indicatie van de opties die u HIER. heeft? Wij hebben aan een paar woorden genoeg. Vul ze vrijblijvend in en wij nemen graag contact met u op met passende voorstellen.

HIER. DE BROCHURE

Vraag ‘m HIER. aan!

HIER. KUNT U KIEZEN

Staat er een salesmeeting, productpresentatie, personeelsfeest, ontbijtvergadering, of jubileum op de agenda? HIER. kiest u niet alleen zelf de meest geschikte locatie. U bepaalt ook zelf wat u van ons nodig heeft om een succes te maken van uw business event.

ALLES KAN. NIKS MOET

Als onderdeel van de Arjan van Dijk Groep wijzen wij u feilloos de weg naar een inspirerende dagvoorzitter, passende catering, decor, bediening, belichting en busvervoer. Alles kan. Niks moet. HIER. ziet u het zelf…