EVENEMENTENLOCATIE FORT ST. GERTRUDIS

 

In het historische vestingstadje Geertruidenberg ligt Fort St. Gertrudis. Dit monumentale pand uit 1776 was vroeger een wapenarsenaal. Nu doet Fort St. Gertrudis dienst als een unieke evenementenlocatie voor allerlei bijeenkomsten, evenementen en feesten. De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie. Met daaromheen veel bijzondere ruimtes met ieder hun eigen karakter die afzonderlijk gebruikt kunnen worden, van de moderne Club tot de robuuste Bourgondische zaal. Hier komt jouw feest of evenement altijd goed tot zijn recht!

HIER. KAN ALLES

Wanneer je alle ruimtes gebruikt, kun je in Fort St. Gertrudis maar liefst zo’n 1155 gasten verwelkomen. Zeer geschikt voor feestelijke- en zakelijke evenementen, maar ook voor vergaderingen en/of diners. Daarnaast is Fort St. Gertrudis een officiële trouwlocatie en geschikt voor de meest bijzondere bruiloften. Om je te inspireren hebben wij een aantal zomer en winter arrangementen vormgegeven die uniek en vernieuwend zijn.

ZAKELIJK EVENT

PARTICULIER EVENT

BRUILOFT

DIVERSE RUIMTES

Fort St. Gertrudis is een prachtig Rijksmonument in de historische kern van Geertruidenberg met een heel eigen karakter. Zeven heel verschillende zalen hebben één ding gemeen: ze zijn tot in de puntjes verzorgd, om het organiseren van jullie event gemakkelijk te maken. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig, feestelijk of ingetogen je het ook wilt maken. Perfecte feestlocatie voor ieder feest!

Benieuwd naar de unieke ruimtes van Fort St. Gertrudis? Maak HIER. een digitale wandeling of bekijk ons lookbookMeer weten over zaalverhuur? dat vind je HIER.

7 verschillende zalen

Geschikt voor 1155 personen

Toegankelijk voor invaliden

Gratis parkeren

Binnenplaats – tot 400 gasten

Bruine Kroeg – tot 50 gasten 

The club – tot 150 gasten 

Admiraalszaal – tot 125 gasten 

Fabriek – tot 225 gasten 

Bourgondische Zaal – tot 175 gasten 

MEER INFORMATIE EVENEMENTENLOCATIE OF EEN OFFERTE

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag even langskomen om de locatie te bekijken? Dat kan! Via onderstaande button is het mogelijk meer informatie of een offerte aan te vragen. Wanneer je het contactformulier hebt in gevuld nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Op de hoogte blijven van Fort St. Gertrudis? Like ons op FACEBOOK & volg ons op INSTAGRAM!

Contact opnemen of offerte aanvragen