FORT ST. GERTRUDIS

 

In het historische vestigstadje Geertruidenberg ligt Fort St. Gertrudis. Dit monumentale pand uit 1776 was vroeger een wapenarsenaal. Nu doet Fort St. Gertrudis dienst als een unieke locatie voor allerlei bijeenkomsten, evenementen en feesten. De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie. Met daaromheen veel bijzondere ruimtes, van de moderne Club tot de robuuste Bourgondische zaal.

HIER. KAN ALLES

Wanneer je alle ruimtes gebruikt, kun je in Fort St. Gertrudis maar liefst zo’n 1155 gasten verwelkomen. Zeer geschikt voor feestelijke- en zakelijke evenementen, maar ook voor vergaderingen en/of diners. Daarnaast is Fort St. Gertrudis een officiële trouwlocatie en geschikt voor de meest bijzondere bruiloften.

ZAKELIJK EVENT

PARTICULIER EVENT

BRUILOFT

DIVERSE RUIMTES

Fort St. Gertrudis is een prachtig Rijksmonument in de historische kern van Geertruidenberg met een heel eigen karakter. Zeven heel verschillende zalen hebben één ding gemeen: ze zijn tot in de puntjes verzorgd, om het organiseren van jullie event gemakkelijk te maken. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig, feestelijk of ingetogen je het ook wilt maken.

Benieuwd naar de unieke ruimtes van Fort St. Gertrudis? Maak HIER. een digitale wandeling of bekijk ons lookbook.

7 verschillende zalen

Geschikt voor 1155 personen

Toegankelijk voor invaliden

Gratis parkeren

Binnenplaats – tot 400 gasten

Bruine Kroeg – tot 50 gasten 

The club – tot 150 gasten 

Admiraalszaal – tot 125 gasten 

Fabriek – tot 225 gasten 

Bourgondische Zaal – tot 175 gasten 

MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag even langskomen om de locatie te bekijken? Dat kan! Via onderstaande button is het mogelijk meer informatie of een offerte aan te vragen. Wanneer je het contactformulier hebt in gevuld nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Op de hoogte blijven van Fort St. Gertrudis? Like ons op Facebook & volg ons op Instagram!

Contact opnemen of offerte aanvragen