fbpx
 

HIER. gala locatie

Unieke feest locatie
Kerstdiner

Een galafeest in Brabant

Limousines rijden voor Fort Sint Gertrudis. Mannen in smokings en dames in prachtige galajurken lopen de rode loper op tot de dubbele houten deur. Ze komen de ruime ontvangsthal binnen waar ze verwelkomt worden met een heerlijk glaasje bubbels. De deuren naar ‘De Binnenplaats’ staan open, waar kroonluchters een sfeervol licht schijnen op de lang gedekte tafels met blinkend tafelzilver. De heren begeleiden de dames naar een plaats aan tafel terwijl op de achtergrond een live band zachtjes speelt. Het culinaire diner wordt verzorgd door onze chefkoks.  Na het diner is het tijd voor een feestje!

Unieke gala locatie

Een gala organiseren; een hele klus. Alles valt en staat met een unieke locatie. Wij bieden je een uitzonderlijk locatie aan de rand van natuurpark De Biesbosch tussen de bastions en bolwerken met monumentale kenmerken die je mee terugnemen in de tijd. In de 15e en 16e eeuw moest de stad beschermd worden tegen aanvallen van buitenaf. Onze toplocatie staat middenin de stad: Fort Sint Gertrudis. Dit monumentaal pand dateert uit 1776 en beschermde Geertruidenberg eeuwenlang tegen aanvallen van buitenaf als wapenarsenaal van de stad. Tegenwoordig doet dit historische pand dienst als prachtige evenementen locatie. Een unieke locatie om je gala te organiseren.

Een gala locatie geschikt voor iedere groepsgrootte. Fort Sint Gertrudis beschikt over meerdere zalen. Of je nu een gala wilt organiseren voor een select groepje van 20 personen of pak je het groots aan en wil je 1000 gasten onderbrengen. Door de mogelijkheid om alle zalen onafhankelijk, maar ook tezamen van elkaar open te stellen, bieden wij dé perfecte gala locatie.

Ben jij dit jaar aan de beurt om jullie jaarlijkse gala te regelen? Aarzel dan niet langer en maak een afspraak met ons. Wij leiden je graag rond door onze prachtige gala locaties in Noord-Brabant. En ons team denkt graag met je mee over de verdere invulling van de dag of avond.

CONTACT

Een bijzonder gala organiseren?

Bij het gala organiseren heb je voor de feestavond een verscheidenheid aan keuze uit zalen:

‘The Club’; een modern decor met een volledig eigen look & feel. Van ice cold tot bloody hot: The club makes you melt.

‘De Bourgondische zaal’; heren in smokings en dames in galajurken komen goed tot hun recht in deze historische setting tussen rokerige kaarsen.

‘De Fabriek’: roestige tandwielen onverstoorbaar draaien aan het plafond. Een spoor van stoom blijft achter, waardoor de zaal een bedekt wordt in een mysterieuze en sfeervolle mist.

‘De Apotheek’:  hoge kasten met oude stopflessen zorgen voor een verrassend decor. Deze zaal vormt het culinaire hart van de bovenverdieping van het Fort.

‘De Bruine Kroeg’:  Een dorp zonder bruine kroeg is als een circus zonder clown. Gezelligheid kent geen grenzen, in dé kroeg van Nederland.

Iedere zaal beschikt over de mogelijkheid om met de voetjes van de vloer te gaan. Onze gala locatie biedt je tal van mogelijkheden. Wil je liever dineren in een van de kleinere zalen en de feestavond laten plaatsvinden in ‘De Binnenplaats’ (hét hart van Fort Sint Gertrudis) dan kan dat ook. Tezamen of apart, iedere zaal leent zich perfect om je gala te organiseren.

feest locatie Brabant
Personeelsfeest locatie

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan