HIER. je condoleance

Bedrijfsdiner in Brabant

HIER. nemen wij gepast afscheid

Een uitvaart is heel persoonlijk en zo ook de condoleance erna. Wij bieden niet alleen een mooie en sfeervolle locatie, maar wij verzorgen ook de complete koffietafel. Denk hierbij ook aan belegde broodje of toch misschien een cake (geen droge). Een combinatie van dit alles is natuurlijk ook geen probleem.

Wanneer er iemand overlijdt is dit heel emotioneel. Je wilt diegene dan niet alleen een zo mooi mogelijk afscheid geven, maar ook iets wat bij hem/haar past. Het is tegenwoordig dan ook niet alleen belangrijk om de uitvaart zelf persoonlijk te maken, maar ook de condoleance- of afscheidsbijeenkomst nadien. Dit is het laatste stukje na de plechtigheid, waar iedereen in de gelegenheid is om de nabestaanden nog even persoonlijk hun medeleven te betuigen. Het is dan natuurlijk fijn dat dit in een omgeving is die gepast zou hebben bij de overledene. En daarom is de condoleance locatie heel belangrijk.

 

Unieke en sfeervolle condoleancelocatie

Heb je bij een condoleance nog steeds het beeld van een droge cake en lauwe koffie in een rouwcentrum in je hoofd? Dan helpen we je graag om dat beeld te laten verdwijnen. Bij Hier. Locaties beschikken wij over drie historische en unieke panden in Brabant, met elk haar eigen karakter. Zo kun je de plek kiezen die het dichts bij de overledene past. Wil je de condoleance intiem en klein houden dan zijn Fort Lunet en Het Cachot zeer geschikt. Beide locaties zijn berekend op een kleinschalig gezelschap. Ben je op zoek naar een iets meer bijzondere en unieke locatie voor een condoleance dan hebben wij in Fort Sint Gertrudis verschillende zalen, waaruit gekozen kan worden. Van de moderne ‘Club’ tot de rustieke ‘Fabriek’. Wil je het nog informeler maken en alleen het glas heffen dan kan dat in onze eigen ‘Bruine Kroeg’. Maar ook voor grotere groepen hebben wij ‘de Binnenplaats’ waar een paar honderd man terecht kunnen voor een passend afscheid. Alles uiteraard respect- en stijlvol en in overleg.

CONTACT
Nieuwjaarsreceptie
Personeelsfeest locatie

Zijn er naast het eten en drinken speciale wensen tijdens deze afscheidsbijeenkomst dan denken wij graag met je mee. We kunnen bijvoorbeeld voor een scherm zorgen waar de mooiste foto’s van de overledene voorbijkomen. Ook het verzorgen van gepaste muziek is bij ons geen probleem. Of de mogelijkheid voor familie en vrienden om zelf ook nog een woordje te doen. Wat het ook gaat worden, wij zorgen dat het een mooi en gepast afscheid zal worden.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan