Origineel trouwvervoer

 

Hebben jullie de trouw- en feestlocatie al geboekt en zijn jullie bezig met de laatste puntjes op de i voor jullie bruiloft? Is de jurk gepast, het eten geproefd en is ook de decoratie al helemaal geregeld? Dan is dit een goed moment om na te gaan denken over het trouwvervoer. Want, hoe gaan jullie je verplaatsen op deze bijzondere dag? En nog belangrijker, waarmee maken jullie je big entrance? Als je op zoek bent naar origineel trouwvervoer dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Uiteraard zijn er trouwauto’s in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen voor klassiek, sportief of juist retro. Van een vintage Volkswagen busje tot een vuurrode Ferrari, het kan allemaal. HIER! Locaties heeft een eigen aanbod in origineel trouwvervoer. Wellicht is dit iets wat helemaal bij jullie past?

Rode, retro scooter 

Wil jullie je stijlvol verplaatsen maar zijn jullie op zoek naar iets anders dan een trouwauto? Denk dan eens aan een scooter. Onze rode, retro scooters zijn perfect in te zetten als trouwvervoer. Zeker wanneer je maar een korte afstand van, bijvoorbeeld stadhuis naar feestlocatie, hoeft af te leggen. Ze zijn elektrisch aangedreven en hebben een hele leuke speelse uitstraling. Kruip romantisch bij je bruidegom achterop en maak samen een ontzettend leuke entree! Vergeet er ook geen trouwfoto’s mee te maken want onze retro scooters leveren prachtige trouwfoto’s op met een touch of colour! 

Thaise Tuk Tuk 

Een ander voertuig dat je in Nederland niet zo snel ziet is een Thaise Tuk Tuk. Wij beschikken over een witte en over rode tuktuks. Als je kiest voor een Tuk Tuk als trouwvervoer dan weet je zeker dat tijdens de entrée de ogen op jullie gericht zijn. Onze tuk tuks zijn geschikt voor max. 7 personen dus eventueel kunnen de ouders, ceremoniemeesters of kinderen ook in de tuk plaatsnemen. Ze zijn elektrisch aangedreven en kunnen bijna overal komen. Met mooi weer kan de tuktuk helemaal open en bij wat slechter weer kan de tuktuk rondom afgesloten worden met schermen tegen de regen en wind.

Amerikaanse Schoolbus 

Niet alleen op zoek naar vervoer voor jullie zelf maar ook naar vervoer voor de gasten? Huur dan bij ons een Amerikaanse Schoolbus en verplaats je samen met het gehele gezelschap. Wel zo gezellig! Eventueel zou je er zelfs voor kunnen kiezen om de gasten, na het trouwfeest, met een schoolbus thuis te laten brengen. Zo kan iedereen ’s avonds gezellig wat drinken en hoeft niemand moeilijk te doen met taxibusjes. Wij beschikken over een Amerikaanse schoolbus voor 24 personen en eentje voor 44 personen. Uiteraard is de bus ook een fantastisch decor voor een leuke fotoshoot met alle daggasten.

Zijn jullie enthousiast geworden?

Interesse in ons trouwvervoer en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan