HIER. bedrijfsfeest locatie

Tijd voor een bedrijfsfeest

Hebben jullie dit jaar gehard gewerkt met zijn allen, en wil jij je collega’s eens flink in het zonnetje zetten met een bedrijfsfeest? Ontdek onze HIER. eventlocaties! Bij uitstek geschikt als bedrijfsfeest locatie. Wij beschikken over drie prachtige evenementenlocaties in Noord-Brabant. Namelijk het Cachot, Fort Sint Gertrudis en Fort Lunet. Op alle drie de locaties kun je terecht voor een origineel en feestelijk bedrijfsfeest, voor jou en je hardwerkende collega’s. Ons team denkt graag met je mee over de perfecte invulling voor jullie personeelsfeest, want niets is ons te gek! HIER. kan alles!

CONTACT
Bedrijfsfeest

Unieke Bedrijfsfeestlocaties in Brabant

Zoals eerder benoemd hebben wij drie feestlocaties waar je uit kunt kiezen. En iedere evenementen locatie heeft zijn eigen authentieke, sfeervolle en unieke karakter. Zo is er altijd een geschikte locatie voor jullie bedrijfsfeest, passend bij jullie organisatie. Ga bijvoorbeeld voor een groot en spectaculair bedrijfsfeest op de grote Binnenplaats bij Fort Sint Gertrudis, of kies voor een gezellige bedrijfsborrel bij restaurant Fort Lunet. Iedere bedrijfsfeest locatie beschikt over een gratis parkeergelegenheid en zijn alle gelegen in de gemeente Geertruidenberg, vlakbij Breda. makkelijk bereikbaar via Knooppunt Hooipolder (A27) en Knooppunt Zonzeel (A58).

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op onze locaties? Wij helpen graag!

Origineel bedrijfsfeest

Hebben jullie een geschikte bedrijfsfeest locatie gevonden? Dan is het tijd om de invulling van het bedrijfsfeest te bepalen. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij. Onze ervaren feestplanners denken graag met jullie mee om zo samen een echt origineel en uniek bedrijfsfeest te organiseren. HIER. is alles mogelijk. Denk aan activiteiten, muziek en culinaire invulling van jullie bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest inclusief hapje én drankje

Ook wat betreft de culinaire invulling is veel bespreekbaar. Zo wordt er ook voor de innerlijke mens goed gezorgd tijdens jullie bedrijfsfeest. Helemaal afgestemd op jullie specifieke wensen. Van een hapje en een drankje tot een compleet buffet. Het kan allemaal HIER.

CONTACT
feest locatie

Bedrijfsfeest activiteiten bij HIER. locaties

In samenwerking met Uit in Zuid kunnen wij op een van onze event locaties een spannende VR Game organiseren. Probeer met je collega’s te ontsnappen uit de Koninklijke Munt van de Netflix serie La Casa de Papel, onder het genot van een hapje en een drankje. Een persoon heeft de VR bril op en de rest van het team helpt met het oplossen van raadsels en opdrachten. Samen lachen en lekker eten en drinken staan deze avond centraal.

Een feestelijker bedrijfsfeest voor jouw organisatie? Kies dan voor onze Mega Music Bingo Metamorfose show met de gezelligste entertainer. Dat beloofd een muzikale avond te worden vol met humor en entertainment. Onze ras entertainer is deze avond van de partij om jou en je collega’s een onbezorgde en gezellige avond te bezorgen. En na de Music Bingo show is het tijd voor een dansje op de dansvloer. Onze dj sluit de avond spectaculair af met jullie gewenste muzikale hits.

De twee arrangementen hierboven zijn natuurlijk maar voorbeelden voor een origineel bedrijfsfeest. Je mag natuurlijk ook zelf met een leuk en origineel idee naar ons toekomen. Wij luisteren graag jullie specifieke wensen en denken graag met jullie mee.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan