Publieksevenementen

 

Elk jaar organiseren we meerdere publieksevenementen. Ook organiseren partijen eigen publieksevenementen bij HIER. Locaties. Een publieksevenement is een open evenement waar je op inschrijving naartoe kunt. Er is HIER. van alles te beleven voor jong en oud. Voor de publieksevenementen geldt vol=vol, dus schrijf je op tijd in! De unieke publieksevenementen in Brabant bij Fort Lunet, Het Cachot en Fort Sint Gertrudis wil je niet missen!

 

Après-ski themafeest

GASTHOFF DER SOMWEBER MET DE MONT BLANC BROTHERS & DE ALPENZUSJES

Welkom bij Gasthoff der Somweber; een super sfeervolle gezellige skihut op het hoogste puntje van de Mont Blanc.

MEER INFO!
VR-Dining La Casa de Papel

XL VR-DINING ESCAPE ROOM: LA CASA DE PAPEL

Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Game, de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?

MEER INFO!
Muiterij

DE MUITERIJ

Alle hens aan dek! Kun jij het stoere zeemansbestaan aan? Kom erachter op ons themafeest: De Muiterij. Sluit aan bij de bende van Captain Bluehorn en Wilde Mathilde en dein mee op de woeste golven. ARGHH!

MEER INFO!
Themafeest camping

MUSIC BINGO METAMORFOSE SHOW

Wordt één van de liedjes die op jouw bingokaart staat gedraaid door de DJ? Dan mag je hem wegstrepen! Een volle rij? BINGO!

MEER INFO!
Cabaret dinnershow

THE COMEDY KITCHEN

Zijn het de gerechten die een lach op je gezicht toveren of zijn het de cabaretiers die er een smaakvol geheel van maken? The Comedy Kitchen zorgt voor een avond vol humor.

MEER INFO!
Middeleeuws

MIDDELEEUWS FEEST

In onze Bourgondische herberg te Fort Sint Gertrudis, trekt troubadour Coen met zijn bonte gezelschap jongleurs door deze mooie ouderwetse stad.

MEER INFO!
Carnaval

CARNAVAL IN POTTESCHIJTERSLAAND

Alaaf! Fort Sint Gertrudis is bij uitstek dé place to be voor Carnaval-vierend Brabant. Hos mee van links naar rechts!

MEER INFO!
Love

VALENTIJNSDINER

Vier Valentijnsdag bij ons: verras jouw partner met een heerlijk avondje uit. Laat het Cachot het decor zijn voor een romantisch diner.

MEER INFO!
Sauwelen

BERGS SAUWELGALA

Zes tonproaters uit het Brabantse land zullen de strijd met elkaar aangaan, voor de felbegeerde titel “Oppersauwelaar van Potteschijterslaand, Vestingstad Geertruidenberg”.

MEER INFO!
90's party

90’S EN ZERO’S PARTY

Ga terug in de tijd en stap in onze tijdmachine. Trek je legging maar uit de kast, het is tijd om los te gaan! Een spetterende avond met alle hit songs uit de jaren ’90 en de Zero’s. Dat belooft hippe grooves en funky tunes!

MEER INFO!
Bollekesfestival

BOLLEKESFESTIVAL

De zomervakantie sluiten we in 2021 af bij Fort Lunet. Het Bollekes Festival is ‘the place to beer’ om jou vakantie goed af te sluiten. Overheerlijke bieren, live muziek, great street-food!

MEER INFO!
Proef La Chouffe

PROEF LA CHOUFFE

Een smaakvolle proeverij van 4 verschillende kabouterbieren van La Chouffe. De bieren worden op bijzondere wijze met een overheerlijk bijpassend gerecht gepresenteerd!

MEER INFO!
Sam en Merijn Knoop

THUIS BIJ…

Een muzikale voorstelling die een dag uit het leven van Sam en Merijn Knoop laat zien. Met bijzondere gastoptredens!

MEER INFO!
Zakelijk personeelsfeest

70’S & 80’S PARTY

BACK IN TIME: alle hit songs uit de jaren ’70 en ’80; dat belooft hippe grooves en funky tunes, man!

MEER INFO!
Afgezundert

BERGS TE BONT

Eindelijk, de 8e editie! Dit muziekevenement wordt nieuw leven ingeblazen met spectaculaire artiesten en DJ’s.

MEER INFO!
Sauwelgala

ANDY MARCELISSEN: HIJ KOMT, HIJ KOMT!

Binnenkort bij Fort Sint Gertrudis: de nieuwste show van Andy Marcelissen: Hij komt, Hij komt! Alle onderwerpen rondom het nieuwe jaar komen aan bod.

MEER INFO!
SinterklasSjow

SINTERKLASSJOW

De Sinterklassjow is een energiek kinderprogramma in de ruime Binnenplaats van Fort Sint Gertrudis. Een spetterende show met de enige echte Sint!

MEER INFO!
René Schuurmans

CHRISTMAS DINNER SHOWS

Een prachtige Kerstshow; volledig verzorgd door Fort Sint Gertrudis! The Christmas Dinner Show belooft een spectaculaire kerstmiddag of avond voor het hele gezin, vol met interactie.

MEER INFO!
Popquiz

POPQUIZ: A GOGO

Herken jij meteen wie bij welk pop-nummer hoort? Madonna bij “Like a Virgin”? Prince bij “Purple Rain”? En is “Lust for Love” van David Bowie? Natuurlijk weet jij dat!

MEER INFO!
Tropicalia-1

TROPICALIA SALSA EVENEMENT

Tijdens dit leuke event staat de Latin beleving centraal. Jullie kunnen vooraf kiezen voor welke beleving jullie willen gaan: de workshop lounge of de café lounge.

MEER INFO!

De leukste publieksevenementen in Brabant

Publieksevenementen zijn open events waar je op inschrijving naartoe kunt. De events vinden elk jaar een aantal keer plaats in Fort Sint Gertrudis, Fort Lunet of het Cachot. En ze worden, net als de themafeesten, compleet van A tot Z verzorgd. Ontzettend leuk wanneer je een vrije avond hebt of iets gezelligs met vrienden wilt doen! Al onze evenementen zijn toegankelijk voor groepen vanaf 2 personen op inschrijfbasis. Maar je kunt ze ook exclusief te boeken voor jouw bedrijfsuitje of feestavond. Indien er interesse is om publieksevenementen in Brabant exclusief te boeken, dan horen wij het graag. Wij kijken graag met je mee om een evenement op maat te organiseren. Ook luisteren graag naar al jouw specifieke wensen. Zodat jij een origineel publieksevenement in Brabant bij ons kan organiseren.

Bekijk onze agenda voor het complete overzicht van onze publieksevenementen in 2021.

 

Unieke evenementen

Onze agenda staat aardig vol voor 2021. Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk unieke evenementen te organiseren voor jong en oud. Of je nou komt met je partner, vriendengroep, familie of collega’s. Voor iedereen is er wel wat te vinden bij een van onze Hier Locaties. De echte sportfanaten kunnen zich uitleven tijdens onze Fort sport evenementen, live voetbal kijken of wat dacht je van de formule 1 race in Zandvoort? Kinderen kunnen los gaan tijdens ons Prikkels evenement in the Club. En de ouders kunnen zichzelf uitleven tijdens de vele muziek en entertainment avonden. Maar ook jongeren kunnen zichzelf bij ons prima vermaken tijdens ons jaarlijkse Bollekesfestival of onze ludieke themafeesten. Kortom, HIER. valt altijd iets te beleven. Schrijf je snel in, want deze publieksevenementen in Brabant wil je niet missen! En uiteraard, vol=vol. Gelukkig komen onze evenementen op meerdere datums terug dus wellicht is er dan toch een andere datum dat het alsnog uitkomt. Ideaal toch!

 

Richtlijnen van het RIVM

Zolang COVID-19 heerst in Nederland en het RIVM hier richtlijnen voor hanteert, houden wij in onze panden rekening met de 1,5 meter afstand. Wij zullen onze evenementen zoveel mogelijk aanpassen, zodat deze Coronaproef kunnen plaatsvinden. Wel raden wij aan om onze publieksevenementen agenda voor 2021 nauwkeurig in de gaten te blijven houden. Hier komen alle definitieve evenementen data in te staan. En via deze weg kun je ook kaartjes bestellen voor de desbetreffende publieksevenementen in Brabant. Laten we met zijn allen hopen dat we snel weer grote evenementen mogen organiseren!

Aarzel niet langer, en boek snel tickets voor ons eerstvolgende publieksevenement of themafeest!