Publieksevenementen

 

Elk jaar organiseren we meerdere publieksevenementen. Een publieksevenement is een open evenement waar je op inschrijving naartoe kunt. Er is HIER. van alles te beleven voor jong en oud. Voor de publieksevenementen geldt vol=vol, dus schrijf je op tijd in! De unieke publieksevenementen in Brabant bij Fort Lunet, Het Cachot en Fort Sint Gertrudis wil je niet missen!

Themafeest camping

MUSIC BINGO METARMORFOSE SHOW

Wordt één van de liedjes die op jouw bingokaart staat gedraaid door de DJ? Dan mag je hem wegstrepen! Een volle rij? BINGO!

MEER INFO!
Cabaret dinnershow

THE COMEDY KITCHEN

Zijn het de gerechten die een lach op je gezicht toveren of zijn het de cabaretiers die er een smaakvol geheel van maken? The Comedy Kitchen zorgt voor een avond vol humor.

MEER INFO!
VR-Dining La Casa de Papel

XL VR-DINING ESCAPE ROOM: LA CASA DE PAPEL

Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Game, de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?

MEER INFO!
Popquiz

POPQUIZ: A GOGO

Herken jij meteen wie bij welk pop-nummer hoort? Madonna bij “Like a Virgin”? Prince bij “Purple Rain”? En is “Lust for Love” van David Bowie? Natuurlijk weet jij dat!

MEER INFO!
90's party

90’S EN ZERO’S PARTY

Ga terug in de tijd en stap in onze tijdmachine. Trek je legging maar uit de kast, het is tijd om los te gaan! Een spetterende avond met alle hit songs uit de jaren ’90 en de Zero’s. Dat belooft hippe grooves en funky tunes!

MEER INFO!
Bollekesfestival

BOLLEKESFESTIVAL

De zomervakantie sluiten we in 2021 af bij Fort Lunet. Het Bollekes Festival is ’the place to beer’ om jou vakantie goed af te sluiten. Overheerlijke bieren, live muziek, great street-food!

MEER INFO!
Zakelijk personeelsfeest

70’S & 80’S PARTY

BACK IN TIME: alle hit songs uit de jaren ’70 en ’80; dat belooft hippe grooves en funky tunes, man!

MEER INFO!
Proef La Chouffe

PROEF LA CHOUFFE

Een smaakvolle proeverij van 4 verschillende kabouterbieren van La Chouffe. De bieren worden op bijzondere wijze met een overheerlijk bijpassend gerecht gepresenteerd!

MEER INFO!

De leukste publieksevenementen in Brabant

Publieksevenementen zijn open events waar je op inschrijving naartoe kunt. De events vinden elk jaar een aantal keer plaats in Fort Sint Gertrudis, Fort Lunet of het Cachot. En ze worden, net als de themafeesten, compleet van A tot Z verzorgd. Ontzettend leuk wanneer je een vrije avond hebt of iets gezelligs met vrienden wilt doen! Al onze evenementen zijn toegankelijk voor groepen vanaf 2 personen op inschrijfbasis.

Bekijk onze agenda voor het complete overzicht van onze publieksevenementen voor het aankomende jaar.

 

Unieke evenementen

Onze agenda staat aardig vol voor dit jaar. Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk unieke evenementen te organiseren voor jong en oud. Of je nou komt met je partner, vriendengroep, familie of collega’s. Voor iedereen is er wel wat te vinden bij een van onze Hier Locaties. De echte sportfanaten kunnen zich uitleven tijdens onze Fort sport evenementen, live voetbal kijken of wat dacht je van de formule 1 race in Zandvoort? Kinderen kunnen los gaan tijdens ons Prikkels evenement in the Club. En de ouders kunnen zichzelf uitleven tijdens de vele muziek en entertainment avonden. Maar ook jongeren kunnen zichzelf bij ons prima vermaken tijdens ons jaarlijkse Bollekesfestival of onze ludieke themafeesten. Kortom, HIER. valt altijd iets te beleven. Schrijf je snel in, want deze publieksevenementen in Brabant wil je niet missen! En uiteraard, vol=vol. Gelukkig komen onze evenementen op meerdere datums terug dus wellicht is er dan toch een andere datum dat het alsnog uitkomt. Ideaal toch!

Evenement of themafeest meemaken?

Aarzel niet langer, en boek snel tickets voor ons eerstvolgende publieksevenement of themafeest!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan