Publieksevenementen zijn open events waar je op inschrijving naartoe kunt. Deze events vinden elk jaar een aantal keer plaats in Fort Sint Gertrudis, Fort Lunet of het Cachot en worden net als de themafeesten, compleet van A tot Z verzorgd – leuk wanneer je een vrije avond hebt of iets gezelligs met vrienden wilt doen! De publieksevenementen zijn toegankelijk voor groepen vanaf 2 personen op inschrijfbasis, maar ook exclusief te boeken voor je bedrijfsuitje of feestavond vanaf 25 personen.

 

Klik hier voor het complete overzicht van publieksevenementen en themafeesten.

Richtlijnen van het RIVM

Zolang COVID-19 heerst in Nederland en het RIVM hier richtlijnen voor hanteert, houden wij in onze panden rekening met de 1,5 meter afstand.

NIEUWJAARSRECEPTIE

Het nieuwe jaar luiden we samen in. Kun jij ook niet wachten op een beter jaar dan 2020? Laten we proosten op 2021 vol geluk en liefde!

MEER INFO!

BERGS SAUWELGALA

Zes tonproaters uit het Brabantse land zullen de strijd tegen elkaar aangaan, voor de felbegeerde titel “Oppersauwelaar van Vestingstad Geertruidenberg”.

MEER INFO!

FAMILIEVOORSTELLING HET TWEEDE BEDRIJF: DE ZERE NEUS VAN BERGERAC

‘De Zere Neus van Bergerac’ is een sprookje over klunzige feeën, een dappere dichter, oenige vechtersbazen, smerige trollen en een belachelijke neus.

MEER INFO!

GASTHOFF DER SOMWEBER MET DE MONT BLANC BROTHERS & DE ALPENZUSJES

Welkom bij Gasthoff der Somweber; een super sfeervolle gezellige skihut op het hoogste puntje van de Mont Blanc.

MEER INFO!

THEATERORKEST BRABANT

​Theater Orkest Brabant (TOB) is een semi-professioneel ensemble, opgericht in januari 2017 en ze komen naar Fort Sint Gertrudis!

MEER INFO!
Muiterij

DE MUITERIJ

Alle hens aan dek! Kun jij het stoere zeemansbestaan aan? Kom erachter op ons themafeest: De Muiterij. Sluit aan bij de bende van Captain Bluehorn en Wilde Mathilde en dein mee op de woeste golven. ARGHH!

MEER INFO!

MUSIC BINGO METAMORFOSE SHOW

Wordt één van de liedjes die op jouw bingokaart staat gedraaid door de DJ? Dan mag je hem wegstrepen! Een volle rij? BINGO!

MEER INFO!

THE COMEDY KITCHEN

De cabaretiers van deze edities: Steven Brunswijk (Expeditie Robinson, Ranking the Stars) & Raymon Hofkens (Master of Ceremonies).

MEER INFO!

MIDDELEEUWS FEEST

In onze Bourgondische herberg te Fort Sint Gertrudis, trekt troubadour Coen met zijn bonte gezelschap jongleurs door deze mooie ouderwetse stad.

MEER INFO!

CARNAVAL IN POTTESCHIJTERSLAND

Hossen van links naar rechts met drie bier in je linker- en rechterhand. Dat is hoe het hoort. En hoe we het graag zien in Fort Sint Gertrudis!

MEER INFO!

VALENTIJNSDINER

Valentijn tijdens Carnaval: een dagje Carnaval overslaan is pas echte liefde! Het Cachot is een prachtige plek voor een romantisch diner met je geliefde.

MEER INFO!

PAASBRUNCH & DINER

Op 1e en 2e Paasdag kun je met je gezin bij ons komen brunchen en dineren aan lentefrisse paastafels vol lekkers! En wie weet kun je wel eitjes zoeken in het Fort?

MEER INFO!

ORANJE FORT

Nederland in het Europees Kampioenschap! Op het grote scherm te zien bij ons op de Binnenplaats.

MEER INFO!

BOLLEKESFESTIVAL

De zomervakantie sluiten we in 2021 af bij Fort Lunet. Het Bollekes Festival is ‘the place to beer’ om jou vakantie goed af te sluiten. Overheerlijke bieren, live muziek, great street-food!

MEER INFO!

HALLOWEEN: HAUNTED HOUSE

Het spookt in Fort Sint Gertrudis… Durf jij het aan om de donkere zalen te betreden?

MEER INFO!

QUEEN TRIBUTE BAND

Ze zingen als Queen. Ze kleden zich als Queen. Ze bewegen als Queen. Ben jij klaar voor ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Under Pressure’ en ‘Don’t Stop Me Now’ alsof je erbij was in 1970?

MEER INFO!

PROEF LA CHOUFFE

Een smaakvolle proeverij van 4 verschillende kabouterbieren van La Chouffe. De bieren worden op bijzondere wijze met een overheerlijk bijpassend gerecht gepresenteerd!

MEER INFO!

AAN TAFEL MET SAM EN MERIJN

“Aan tafel met Sam en Merijn” is een muzikale voorstelling die een dag uit het leven van Sam en Merijn Knoop laat zien. Met bijzondere gastoptredens!

MEER INFO!

80’s & 90’s Feest

BACK IN TIME: alle hitsongs uit de jaren ’80 en ’90; dat belooft hippe grooves en funky tunes, man! Als de dag van gister herinneren we ons namelijk “Africa” van ToTo en WHAM! met “Wake Me Up Before You Go”. Jij ook?

MEER INFO!

ANDY MARCELISSEN

Binnenkort bij Fort Sint Gertrudis: de nieuwste show van Andy Marcelissen.

MEER INFO!

SINTERKLASSJOW

De Sinterklassjow is een energiek kinderprogramma in de ruime Binnenplaats van Fort Sint Gertrudis. Een spetterende show met de enige echte Sint!

MEER INFO!

BERGS TE BONT

Eindelijk, de 8e editie! Dit muziekevenement wordt nieuw leven ingeblazen met spectaculaire artiesten en DJ’s.

MEER INFO!

CHRISTMAS DINNER SHOWS

Een prachtige Kerstshow; volledig verzorgd door Fort Sint Gertrudis! The Christmas Dinner Show belooft een spectaculaire kerstmiddag of avond voor het hele gezin, vol met interactie.

MEER INFO!

POPQUIZ: A GOGO

Herken jij meteen wie bij welk pop-nummer hoort? Madonna bij “Like a Virgin”? Prince bij “Purple Rain”? En is “Lust for Love” van David Bowie? Natuurlijk weet jij dat!

MEER INFO!

XL VR-DINING ESCAPE ROOM: LA CASA DE PAPEL

Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Game, de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?

MEER INFO!