fbpx
 

HIER. live muziek locatie

locatie live muziek
Muziek live locatie

Muziekevenement organiseren

Met deze voorbeelden hopen we dat we je een inkijkje hebben kunnen geven over de mogelijkheden rondom het organiseren voor een muziek evenement. Natuurlijk zijn dit niet de enige opties voor een avond of middag live muziek. Je zou bijvoorbeeld ook na kunnen gaan denken over een tribute band. Een tribute band is een goede keuze wanneer je het leuk vindt om lekker met alles mee te zingen en direct de juiste sfeer neer te zetten. Want een tribute is een ode aan een bepaalde artiest of band, waar alles tot looks en feel wordt afgestemd op de desbetreffende artiest. Een duo zou een goede optie zijn als je een wat kleiner en dus intiemer muziek evenement wilt organiseren. Een goed duo kan ook zorgen voor de voetjes van de vloer vibe, maar kun je ook inzetten op een receptie of ceremonie. Muziek zal kleur geven aan je evenement.

Dé locatie voor live muziek

Muziek brengt mensen samen en laat dat nu net zijn wat wij zo graag doen. Of het nu gaat om een groot concert, een bruisende bruiloft of een intiem evenement. Live muziek is altijd een goede optie. Door live muziek ontstaat verbinding en mensen worden er gelukkig van, en dat zijn dingen die we juist in deze tijd ontzettend hard nodig hebben.  Een locatie voor live muziek vind je HIER.

Kijk jij graag samen met ons naar de mogelijkheden voor het organiseren van een live concert of muziekevenement? Voor een groot/klein gezelschap, of misschien wil je graag samen met ons een publieksevenement organiseren. We nodigen je graag uit om hier met ons over in gesprek te gaan.

CONTACT

Live muziek tijdens de Kovernacht

Wij als HIER. locaties organiseren jaarlijks verschillende publieksevenementen. Deze evenementen gaan gepaard met live muziek. Wij hebben gemerkt dat de afgelopen tijd (toen de coronaregels dit toelieten) er veel vraag was naar live muziek. Kovernacht is een concept waarbij verschillende coverbands de avond invullen met hun muziek. Mensen komen hierheen om te genieten van deze muziek. Op onze locatie hebben wij een groot verhoogd podium met daarbij genoeg ruimte en sfeer om hier een echte concertzaal van te maken. Dit concept is een voorbeeld van een mogelijkheid voor een grootschalig evenement in ons pand.

The Beatles in concert

The Beatles in concert is een vorm van live muziek die wij in de afgelopen periode hebben georganiseerd. De Nowhere Boys gingen samen met Koninklijke Harmonie “De Eendracht”. Dit leidde tot een middag live muziek met de nummers van de Beatles in een modern jasje gestoken. Tijdens dit concert werden mensen geplaatst om te genieten van deze muzikale middag. Uiteraard waren zij voorafgaand en tijdens het concert in de gelegenheid om een drankje te nuttigen. Op deze manier was het mogelijk om een concert te houden tijdens de Coronapandemie.

Muziek locatie
Unieke feest locatie

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan