Ceremonie locatie

 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn opzoek naar een geschikte ceremonie locatie. De gehele dag staat in het teken van de liefde. Jullie gaan elkaar het Ja-woord geven op een bijzondere plek die bij jullie wensen past. De locatie is hierbij misschien wel een van de grootste keuzes die je moet gaan maken. Je hebt het er samen met je aanstaande misschien al wel over gehad. Willen we in de zomer of winter trouwen, binnen of buiten? En wat voor sfeer past bij ons? Met al deze vragen kunnen jullie terecht bij onze trouwexperts. Zij zullen jullie adviseren en denken mee over wat past bij jullie en binnen de mogelijkheden van wat er kan.

Jullie droombruiloft

Hebben jullie al nagedacht over de dagindeling van jullie bruiloft, of hebben jullie nog geen idee? De organisatie van een bruiloft roept veel vragen op. Het is ook niet iets wat je iedere dag doet. Dat is het voor onze trouwspecialisten wel. Zij adviseren jullie op het gebied van de locatie en zalen, laten deze graag zien en denken mee over de invulling van jullie trouwdag.

Bij HIER. trouwlocaties is een traditionele bruiloft mogelijk. Dan starten de dag met de ceremonie op locatie, daarna proosten en dineren met jullie daggasten, waarna de avondgasten komen en de feestavond begint.

Geven jullie liever een eigen twist aan jullie bruiloft? Leuk! Laat ons jullie wensen weten en wij denken graag mee over alternatieve ideeën. Ieder bruidspaar is anders en hebben hun eigen wensen en smaak. Samen maken we er een onvergetelijke dag van. Waarbij ons team voor jullie klaar zal staan voor, tijdens én ook na de bruiloft.

De ceremonie

De ceremonie locatie kan op locaties die bepaald zijn door de gemeente. Fort Sint Gertrudis en Het Cachot zijn beide officiële trouwlocaties. Een bijzonder moment van de dag! Jullie zijn na het geven van je Ja-woord, door het huwelijk aan elkaar verbonden.

1 locatie of 2..?

De keuze tussen 1 of meerdere locaties op de trouwdag hangt af van jullie eigen voorkeur. Beide hebben voor- en nadelen. Zo is op dezelfde locatie blijven relaxter, doordat jullie en de gasten niet hoeven te verplaatsen. Daarentegen geven meerdere locaties wat speelsheid aan een dag. Meerdere locaties brengen vaak wel een hoger kostenplaatje met zich mee. Wij helpen jullie hier over na te denken, zodat jullie je goed kunnen voorbereiden. Zodat jullie op de dag zelf alleen nog maar hoeven te genieten.

Neem contact op via de mail info@hierlocaties.nl, dan nemen wij contact met jullie op. Of bel ons op 0162-727516.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op!