Ceremonie locatie

 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn opzoek naar een geschikte ceremonie locatie. De gehele dag staat in het teken van de liefde. Jullie gaan elkaar het Ja-woord geven op een bijzondere plek die bij jullie wensen past. De locatie is hierbij misschien wel een van de grootste keuzes die je moet gaan maken. Je hebt het er samen met je aanstaande misschien al wel over gehad. Willen we in de zomer of winter trouwen, binnen of buiten? En wat voor sfeer past bij ons? Met al deze vragen kunnen jullie terecht bij onze trouwexperts. Zij zullen jullie adviseren en denken mee over wat past bij jullie en binnen de mogelijkheden van wat er kan. Bij ons kan alles! Wij gaan er samen voor zorgen dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan.

HIER. Locaties Trouw Magazine

HIER. Locaties Trouw Magazine

Meer zien en lezen over de vele mogelijkheden van onze trouwlocaties voor jullie ceremonie? Download het HIER. Locaties Trouw Magazine!

  Jullie droombruiloft

  Hebben jullie al nagedacht over de dagindeling van jullie bruiloft, of hebben jullie nog geen idee? De organisatie van een bruiloft roept veel vragen op. Het is ook niet iets wat je iedere dag doet. Dat is het voor onze trouwspecialisten gelukkig wel! Zij adviseren jullie op het gebied van de locatie en zalen, laten deze graag zien en denken mee over de invulling van jullie trouwdag.

  Bij HIER. trouwlocaties is een traditionele bruiloft mogelijk. Dan starten we de dag met de ceremonie op locatie, daarna proosten en dineren met jullie dag gasten, waarna de avondgasten komen en de feestavond begint.

  Geven jullie liever een eigen twist aan jullie bruiloft? Leuk! Laat ons jullie wensen weten en wij denken graag mee over alternatieve ideeën. Ieder bruidspaar is anders en hebben hun eigen wensen en smaak. Samen maken we er een onvergetelijke dag van. Waarbij ons team voor jullie klaar zal staan voor, tijdens én ook na de bruiloft.

  Buiten ceremonie locatie

  Houden jullie ook zo van de zomer en gaan jullie binnenkort trouwen? Bij onze locatie het Cachot is het mogelijk om gedeeltelijk buiten te trouwen. Het Cachot is gelegen in Geertruidenberg, de oudste stad van Brabant. Als de zon schijnt kunnen jullie schitterende foto’s maken in de oude kom van onze vestingstad.

  Wanneer jullie ervoor kiezen om de trouwceremonie buiten te houden is het belangrijk dat je rekening houd met het weer. Zo moet de kleding afgestemd zijn op het weer. Het is belangrijk dat jullie je niet te warm of te koud kleden. Ook kun je denken aan grote lichtletters buiten of andere styling. Wil je meer weten over bruiloft styling? Lees dan onze bruiloft styling pagina.

  De ceremonie

  De ceremonie locatie kan op locaties die bepaald zijn door de gemeente. Fort Sint Gertrudis en Het Cachot zijn beide officiële trouwlocaties. Een bijzonder moment van de dag! Jullie zijn na het geven van het Ja-woord, door het huwelijk aan elkaar verbonden. Proficiat!

  1 locatie of 2..?

  De keuze tussen 1 of meerdere locaties op de trouwdag hangt af van jullie eigen voorkeur. Beide hebben voor- en nadelen. Zo is op dezelfde locatie blijven relaxter, doordat jullie en de gasten niet hoeven te verplaatsen. Daarentegen geven meerdere locaties wat speelsheid aan een dag. Meerdere locaties brengen vaak wel een hoger kostenplaatje met zich mee. Wij helpen jullie hier over na te denken, zodat jullie je goed kunnen voorbereiden. Zodat jullie op de dag zelf alleen nog maar hoeven te genieten.

  Laat jullie gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen dezelfde week nog contact op.

  Trouwen op de mooiste trouwlocatie van Brabant?

  Plan je afspraak.
  Onze trouwspecialisten maken graag een afspraak met jullie!

    

   Heb je vragen?
   Neem contact met ons op.

   0162 – 727 516

   Neem contact op

   Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

   Vraag een offerte aan.

   Vraag offerte aan