HIER. festival locatie

Goed bereikbaar

Onze locaties liggen in de historische gemeente Geertruidenberg. Dit vestingstadje is prima te bereiken vanaf de snelweg (A27 of A59). Bij alle locaties is er een mogelijkheid tot gratis parkeren. Je hoeft je bij ons niet te beperken tot één locatie voor je festival, want je kunt ze ook tezamen gebruiken, doordat ze gemakkelijk te voet te bereiken zijn. Zo Kan je ervoor kiezen om jouw festival evenement op meerdere locaties te laten plaatsvinden, waarbij de loopafstand tussen de verschillende panden maximaal 10 minuten is.

Festival organiseren bij HIER. Locaties?

Drie locaties, waarbij Fort Sint Gertrudis zeven verschillende zalen heeft. Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn tot in de puntjes verzorgd. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig of ingetogen je je festival ook wilt organiseren, bij ons vind je de perfecte mogelijkheden om dat te doen. Niets is te gek en we denken graag met je mee om het voor iedereen een groot feest van te maken! Vul hieronder jouw contactgegevens in en dan zien we je snel in een van onze festival locaties.

Festival locatie in Brabant

In het mooie Brabantse land, tegen natuurgebied De Biesbosch aan, ligt het vestingstadje Geertruidenberg. Tussen de bastions en bolwerken staan hier Fort Sint Gertrudis, Fort Lunet en Het Cachot. Deze monumentale panden dateren uit de 18e en 19e eeuw, waar ze toentertijd de stad beschermde tegen aanvallen van buitenaf. Deze historische locaties lenen zich vandaag de dag uitstekend voor een feestje met een uniek randje. Hoe groot je festival evenement ook is, wij bieden je een perfecte festival locatie geschikt voor iedere groepsgrootte.

CONTACT

Originele & unieke festival locatie

Fort Sint Gertrudis

Fort Sint Gertrudis is een monumentaal pand uit 1776. Dit vroegere wapenarsenaal is ideaal om een festival te organiseren. De Binnenplaats vormt het hart van deze locatie. Door het aanwezige grote podium kan hier met gemak een band spelen of dit decor gebruikt worden voor een voorstelling. De aanwezige andere zalen binnen dit Fort hebben ieder hun eigen karakter. Van de moderne Club tot de robuuste Bourgondische zaal, authentieke fabriek, karakteristieke Apotheek of gezellige Bruine Kroeg. Elke zaal biedt mogelijkheden voor een diversiteit aan festival evenementen.  Of je nu een festival wilt organiseren voor 40 personen of voor 1000, je kunt deze zalen tezamen of onafhankelijk van elkaar gebruiken.

Het Cachot

Het Cachot is een prachtige pand voor het organiseren van een kleinschaliger festival of evenement. Omsloten door de wal van het bolwerk biedt deze voormalige  kruitopslag een sfeervolle en intieme ruimte met een grote schouw, kroonluchters en witte kalkmuren. Je festival locatie krijgt hier een romantisch, sfeervol en besloten tintje. Daarnaast heeft het Cachot een buitenruimte die fantastisch kan worden aangekleed met bijvoorbeeld vuurkorven, picknickbanden en foodtrucks.

Fort Lunet

Op steenworp afstand van bovenstaande unieke festival locaties ligt, aan het water, Fort Lunet. Dit bastion is gebouwd tussen 1837 en 1839 en fungeerde destijds als bescherming van rivier De Donge. Vandaag de dag is deze multifunctionele festival locatie geschikt voor diverse evenementen. Binnen in het fort bevindt zich een restaurant en de fijne buitengelegenheid geeft de ruimte om zomerse festivals te organiseren, waarbij zelfs de barbecue aangestoken kan worden. In de wintermaanden biedt deze binnenplaats met zijn buitenbar en verwarmde tent de mogelijkheid om je festival een winters tintje te geven.

Receptie locatie
Unieke feest locatie

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan