fbpx
 

Bruiloft planner

 

Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken. Wij zorgen er graag voor dat jullie hier geen stress aan ervaren door voor jullie de ultieme droombruiloft te plannen.

De mooiste trouwlocatie van
Brabant

Nemen jullie witte bloemen? Roze bloemen? Trouwversieringen met lichte of donkere accenten? Een loper door de zaal? Onze professionele weddingsspecialisten kennen een grote expertise in het organiseren van bruiloften en zien het als een uitdaging om samen met jullie tot een bijzonder resultaat te komen. Wij zouden het een eer vinden om deze onvergetelijke dag tot in de kleinste details voor jullie te mogen organiseren. Uiteraard denken wij graag mee over de invulling van jullie bruiloft. Graag adviseren we jullie met een bijpassende allround DJ, romantische bruidsfotograaf, de leukste adresjes voor de lekkerste bruidstaarten en de mooiste trouwjurken. Neem vandaag nog contact op met een van onze weddingsspecialisten en ontdek de mogelijkheden van de mooiste bruiloft locaties in Brabant!

Kennismaken met de weddingplanner

Na de eerste ontmoeting nemen we de jullie wensen en het budget door. Als de wensen en het budget bekend zijn gaan wij aan de slag om de bruiloft tot in de puntjes voor jullie te verzorgen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jullie kunnen ontspannen en  het een perfecte droombruiloft wordt.

Dagindeling

Hoe ziet de trouwdag eruit? De gemiddelde trouwdag begint met het klaarmaken van de bruid en de bruidegom. Trouwen is iets om nooit te vergeten, het moet vastgelegd worden. Na het klaar maken van de bruid en de bruidegom worden de trouwfoto’s gemaakt. Na een top dag met elkaar gaat het dan echt beginnen, de familie en vrienden schuiven aan bij het geweldige diner. Als het diner klaar is is het eindelijk zover: jullie gaan elkaar het ja wordt geven tijdens de ceremonie! Het echtpaar is nu officieel man en vrouw, tijd voor een trouwfeest om nooit te vergeten. Natuurlijk is de trouwdag erg persoonlijk, de dagindeling wordt dan ook aangepast aan jullie wensen.

Bruiloft styling

We zorgen ook voor de styling. Uiteraard gaan we eerst kijken naar de wensen en het budget. Als we de wensen en het budget weten gaan we aan de slag voor een geweldige bruiloft styling.

Trouwlocatie

Graag helpen wij jullie met het kiezen van de locatie voor jullie bruiloft: het Cachot en Fort Sint Gertrudis. We beschikken over 2 trouwlocaties met ieder unieke gethematiseerde zalen.

Bruiloft taart

We gaan samen met jullie kijken wat voor taart het beste bij jullie past. Je hebt bijvoorbeeld taarten met meerderen verdiepingen, taarten met foto’s erop, cupcakes en nog veel meer mogelijk heden.

Trouwfeest

Het trouwfeest, wij regelen alles voor jullie trouwfeest zodat het een onvergetelijk top feest wordt.

Trouwen op de mooiste trouwlocatie van Brabant?

Plan je afspraak.
Onze trouwspecialisten maken graag een afspraak met jullie!

   

  Heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 – 727 516

  Neem contact op

  Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

  Vraag een offerte aan.

  Vraag offerte aan