Bruiloft Marjolein en Herman

We blikken terug op de dag van Marjolein en Herman. In de loop van de middag traden de eerste mensen binnen in het Cachot. Rond 15:00 uur ging de ceremonie van start en maakte het bruidspaar hun entree.

Proosten op de liefde.

Hierna was het om gepaard met een glas prosecco, het bruidspaard te feliciteren en de bruidstaart aan te snijden. Het officiële moment van de dag was voorbij en het was tijd voor een gezellig borrelmoment met hun naasten.

Zomerse BBQ.

Na een fijn borrelmoment ging iedereen aan tafel. Marjolein en Herman kozen voor een zomers diner en wat past dan beter dan een heerlijke Mediterraanse barbecue. Een overheerlijke mix van koude en warme gerechten met uiteraard vers vlees rechtstreeks van de BBQ. Zo kon iedereen pakken wat hij/zij lekker vond en ontstaat er een gezellig, bourgondisch diner! Na afloop van de BBQ werd er nog een lekker fris en zomers dessert gegeten, waarna vervolgens het gezelschap zich verplaatst naar Fort Sint Gertrudis om de bruiloft af te sluiten met een geweldig feest in de Fabriek.

Marjolein en Herman, bedankt! We hebben van jullie genoten.

Ervaar zelf waarom wij de geschikte evenementenlocatie zijn voor jouw relatie event. Neem vandaag nog contact op.

Wij gaan graag met je in gesprek om kennis te maken en jouw ideeën te bespreken en tot leven te brengen. Maak vrijblijvend een afspraak!

Meer inspiratie

Aantal gasten: 383
Eind februari mochten we een grootschalig diner organiseren voor de Koninklijke luchtmacht samen met hun partners. Met m…
Bekijk dit event
Aantal gasten: 400
Pink Orange klopte bij ons aan met een mooie uitdaging: een sprankelend en sfeervol kerstfeest organiseren voor 400 gast…
Bekijk dit event
Aantal gasten: 220
Op 9 november vierde Tremco CPG haar 50-jarig jubileum bij Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg. Een mijlpaal die vroe…
Bekijk dit event