HIER. nieuwjaarsborrel locatie

Vier het nieuwe jaar HIER.

Een nieuwe start van het jaar. Voor veel bedrijven is januari een tijd van terugkijken op het vorige jaar en vooruit kijken op het nieuwe jaar. Er is toch niks leukers dan dit samen met je collega’s te doen. De nieuwjaarsborrel is hier het ideal moment voor. Lekker bijkletsen onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje, zodat jullie er weer fris tegenaan kunnen in het nieuwe jaar. Zijn jullie op zoek naar unieke, gezellige en sfeervolle borrellocatie om samen het nieuwe jaar in te luiden? Ontdek dan snel HIER. Locaties!

CONTACT

HIER. borrellocatie

HIER. Locaties beschikt over 4 unieke en sfeervolle evenementenlocaties in Brabant. Geschikt voor zowel kleine intieme als grote en uitbundige evenementen. Onze locaties zijn flexibel in te zetten met verschillende zalen en ruimte en zijn naar wens in te richten. Ideaal dus voor een sfeervolle nieuwsborrel. In de maanden december en januari toveren we onze locaties dan ook om in kerstsfeer. Met prachtige kerstbomen, lampjes en kaarsen. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze borrellocaties? Maak een afspraak en kom langs!

Van borrel tot diner

In Brabant gaat gezelligheid natuurlijk door de maag. Zo ook bij HIER. Locaties. Tijdens jullie nieuwjaarsborrel kun je dan ook genieten van heerlijke hapjes. Maken we jullie gelukkig met een bitterbal en biertje of een heerlijke amuse met een glaasje Prosecco? Of wil je dit jaar echt uitpakken met een heerlijk diner? Het kan HIER. allemaal!

Nieuwjaarsborrel locatie

Vervoer nodig?

Natuurlijk hebben we ook alcoholvrije drankjes, voor de Bewust Onbeschonken Bestuurders. Maar wil je geen gedoe en er zijn van zijn dat je collega’s ook weer veilig thuis komen? Dan regelen wij toch gewoon het vervoer in stijl voor je! Wij halen op en brengen jullie thuis met onze Amerikaanse schoolbus. Hiervoor werken we samen met ons zusterbedrijf Uit in Zuid. Dé place to be voor unieke groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Brabant!

HIER. de nieuwjaarsborrel organiseren?

Heb jij dit jaar de eervolle taak gekregen de nieuwjaarsborrel te organiseren en ben je nog op zoek naar een sfeervolle en gezellige locatie? HIER. Locaties organiseert elk jaar meerdere nieuwjaarsborrels voor verschillende bedrijven en organisaties. Het aantal beschikbare plekken is daarom beperkt. Wees er dus op tijd bij wanneer je een nieuwjaarsreceptie wilt organiseren en neem snel contact op met ons. Dan maken we er samen een nieuwjaarsborrel van om nog het hele jaar op terug te kijken.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan