Dé Sinterklaas event locatie

Sinterklaasfeest organiseren?

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Nog even en dan is het weer zo ver en komt sinterklaas weer aan in het land. Zijn jullie nog opzoek naar een geschikte locatie voor het organiseren van een sinterklaasfeest met het bedrijf? Dan zijn jullie hier aan het juiste adres. De Sint komt ook dit jaar weer langs bij Fort sint Gertrudis. En hij is niet alleen. Ook zijn pieten zijn van de partij. Tijdens de sinterklaas periode wordt onze unieke evenementenlocatie omgebouwd tot de ‘Inpakfabriek’. De leukste plek om dit jaar het sinterklaasfeest te vieren samen met collega’s en hun gezinnen!

CONTACT

Sinterklaasviering met collega’s en gezinnen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen je werknemers uit te nodigen tijdens de sinterklaasviering. Maar hoe leuk is het om de kinderen ook bij dit feestje te betrekken? Voeg voor de kids de pieten show toe aan jullie dag. Sint en Piet verzorgen tijdens deze show de kinderen een onvergetelijke dag. Zo kunnen de ouders zorgeloos genieten onder het genot van een hapje en drankje en wordt het voor iedereen een geslaagde dag.

Het is altijd een mooi gebaar om je werknemers te bedanken, maar nog leuker om dit te doen met een cadeau. Geef hier een sinterklaastintje aan door de ook pieten de cadeaus uit te laten delen.

Sinterklaas evenement inclusief eten & drinken

Maak jullie sinterklaas event compleet. Sluit de dag af met een overheerlijk buffet om er een compleet sinterklaas evenement van te maken. Zo wordt het voor iedereen een sinterklaasfeest om nooit meer te vergeten.

Sinterklaas evenement locatie
Sinterklaasfeest buffet

Sinterklaas events op maat

Ook voor een sinterklaas evenement met je werknemers ben je bij ons aan het juiste adres. Ga jij voor een simpele bourgondische borrel met een bittergarnituur? Of kies je voor een walking dinner compleet om maat gemaakt naar jouw wensen? Veel bedrijven kiezen ervoor de sinterklaasviering te gebruiken om hun werknemers te bedanken. Dit kan op natuurlijk op diverse manieren. Hoe je jouw sinterklaas evenement ook aanpakt. Bij HIER. locaties wordt jullie sinterklaasfeest zeker een succes.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw sinterklaas evenement vorm te geven. Onderstaand een voorbeeld van hoe jullie sinterklaasfeest eruit kan zien.

 

Voorbeeld programma sinterklaas evenement

14.00 uur – Ontvangst met een drankje (exclusief) 

14.30 uur – Start pieten show 

16:00 uur Einde pieten show  

16.30 uur – Start Sinterklaas buffet (exclusief) 

  • Dit is een voorbeeld programma. Wij helpen u graag om een programma op maat te maken.  
Sinterklaasfeest organiseren

Ook een sinterklaas evenement organiseren?

Zijn jullie op zoek naar de perfecte locatie voor de sinterklaasviering met je collega’s en hun gezinnen? Organiseer jullie sinterklaas evenement bij HIER. Locaties. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wees er op tijd bij, want vol is helaas vol!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan