Evenementenlocatie Het Cachot

 

Het Cachot is een prachtig Rijksmonument uit 1836 wat vroeger diende als een kruitopslag, later werd het een gevangenis en sinds 1988 een evenementenlocatie van HIER. event locaties. Het pand bestaat uit één sfeervolle, intieme ruimte. De zware eikenhouten deuren geven je toegang tot deze geweldige ruimte. De schouw, grote kroonluchters en witte kalkmuren met veel mooie accenten zorgen samen voor een modern en stijlvol geheel. Alle ruimtes zijn compleet gedecoreerd en daarom de perfecte originele feestlocatie voor ieder feest!

HIER. kan alles wat je wilt

Tijdens de oorlog was het Cachot een wapenopslag. Nu straalt het als een evenementenlocatie. Het Cachot is zeer geschikt voor een borrel, kleine evenement, vergaderingen, feesten en diners. Daarnaast hebben al vele bruidsparen elkaar het JA-woord gegeven op deze bijzondere locatie.

ZAKELIJK EVENT

PARTICULIER EVENT

BRUILOFT EVENT

1 grote ruimte

Geschikt voor 150 personen

Toegankelijk voor invaliden

Gratis parkeren

MEER INFORMATIE EVENEMENTENLOCATIE?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag even langskomen om de evenementenlocatie te bekijken? Dat kan! Neem contact op met ons op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Op de hoogte blijven van het Cachot? Like ons op FACEBOOK & volg ons op INSTAGRAM!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan