fbpx
 

HIER. je zakelijke evenement

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsevenement? Voor een spetterende zakelijk evenement kun je terecht bij één van onze HIER. event locaties. Of je nu op zoek bent naar een unieke locatie voor een formeel event of naar een bijzondere feestlocatie. HIER. zit je goed!

Unieke bedrijfsevenementen

HIER. Locaties staat garant voor bedrijfsevenementen op maat, die verassend, onderscheiden, sfeervol en effectief zijn! Veel bedrijven hebben dit al mogen ervaren op een van onze evenementenlocaties. Een korte sfeerimpressie? Bekijk hier enkele van onze bedrijfsevenementen.

Voor ieder soort zakelijk evenement

Onze locatie zijn geschikt voor vele soorten en maten bedrijfsevenementen. Onderstaand een greep aan de mogelijkheden:

Bedrijfsevenementen locatie Het Cachot

Het Cachot is een sfeervolle en karakteristieke locatie met zowel binnen als buitenruimte. Jouw bedrijfsevenement kan hier dus het gehele jaar door plaatsvinden. Organiseer binnen een vergadering met een overheerlijke lunch en sluit de dag af met een zomer barbecue op het gezellige buitenterrein. Ieder zakelijk evenement kan hier georganiseerd worden! De locatie beschikt tevens over een gratis parkeergelegenheid op loopafstand.

Zakelijk evenement Cachot
zakelijk evenement

Bedrijfsevenementen locatie Fort Sint Gertrudis

Fort Sint Gertrudis is onze grootste locatie voor het organiseren van zakelijk evenement op maat. Met alle ruimtes in gebruik, kun je in Fort Sint Gertrudis maar liefst 1100 gasten verwelkomen. De zalen kunnen met elkaar gecombineerd worden, zodat elk onderdeel in een andere zaal en sfeer kan plaatsvinden. Met veel keuze uit gethematiseerde zalen is dit de meest originele bedrijfsevenementen locatie van Brabant. Daarnaast is Fort Sint Gertrudis prima toegankelijk voor invaliden en is er gratis parkeergelegenheid. 

Bedrijfsevenementen locatie Fort Lunet

Fort Lunet in Raamsdonksveer is één van onze unieke bedrijfsevenementen locaties. Het is een multifunctionele evenementenlocatie, met een modern restaurant en een fijne buitengelegenheid waar een informele sfeer heerst. De ideale locatie voor een kleinschalig zakelijk evenement binnen of buiten. Denk hierbij aan vergaderingen, zakelijke borrels en diners.

Fort Lunet
Fort Lunet

Zakelijk evenement organiseren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor jouw zakelijke evenement op een van deze bijzondere bedrijfsevenementen locaties? Of wil je meer weten over zaalverhuur? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan