HIER. je zakelijke evenement

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsevenement? Voor een spetterend zakelijk evenement kun je terecht bij één van onze HIER. event locaties. Of je nu op zoek bent naar een unieke locatie voor een formeel event of naar een bijzondere feestlocatie. HIER. zit je goed!

Unieke bedrijfsevenementen

HIER. Locaties staat garant voor bedrijfsevenementen op maat, die verrassend, onderscheidend, sfeervol en effectief zijn! Veel bedrijven hebben dit al mogen ervaren op een van onze evenementenlocaties. Een korte sfeerimpressie? Bekijk hier onze bedrijfsevenementen.

Voor ieder soort zakelijk evenement

Onze locatie zijn geschikt voor vele soorten en maten bedrijfsevenementen. Onderstaand een greep uit onze mogelijkheden:

Bedrijfsevenementen locatie Het Cachot

Het Cachot is een sfeervolle en karakteristieke locatie met zowel binnen als buitenruimte. Jouw bedrijfsevenement kan hier dus het gehele jaar door plaatsvinden. Organiseer binnen een vergadering met een overheerlijke lunch en sluit de dag af met een zomer barbecue op het gezellige buitenterrein. Ieder zakelijk evenement kan hier georganiseerd worden! De locatie beschikt tevens over een gratis parkeergelegenheid op loopafstand.

Bedrijfsevenementen locatie Fort Sint Gertrudis

Fort Sint Gertrudis is onze grootste locatie voor het organiseren van zakelijke evenementen op maat. Met alle ruimtes in gebruik, kun je in Fort Sint Gertrudis maar liefst 1100 gasten verwelkomen. De zalen kunnen met elkaar gecombineerd worden, zodat elk onderdeel in een andere zaal en sfeer kan plaatsvinden. Met veel keuze uit gethematiseerde zalen is dit de meest originele bedrijfsevenementen locatie van Brabant. Daarnaast is Fort Sint Gertrudis prima toegankelijk voor invaliden en is er gratis parkeergelegenheid. 

Bedrijfsevenementen locatie Fort Lunet

Fort Lunet in Raamsdonksveer is één van onze unieke bedrijfsevenementen locaties. Het is een multifunctionele evenementenlocatie, met een modern restaurant en een fijne buitengelegenheid waar een informele sfeer heerst. De ideale locatie voor een kleinschalig zakelijk evenement binnen of buiten. Denk hierbij aan vergaderingen, zakelijke borrels en diners.

Uit in Zuid

In samenwerking met Uit in Zuid kunnen wij op een van onze unieke event locaties een activiteit organiseren. Denk hierbij aan een VR-game, rijden met een tuk tuk of het water op tijdens de GPS sloepen challenge. Deze activiteiten zijn perfect als toevoeging aan jouw zakelijke evenement. Het is niet alleen goed voor de teambuilding, je zult ook nog eens een super gezellige middag hebben.

Zij gingen je voor

Benieuwd hoe jouw zakelijke evenement eruit kan zien? Neem eens een kijkje in ons portfolio en bekijk wie jou al voor waren. Wij denken graag met je mee over de invulling van jouw zakelijke evenement.

Zakelijk evenement organiseren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor jouw zakelijke evenement op een van deze bijzondere bedrijfsevenementen locaties? Of wil je meer weten over zaalverhuur? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan