[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je familiedag

 

Als onderdeel van de Arjan van Dijk Groep zijn familiedagen op maat geen probleem bij HIER. event locaties.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN? NEEM HIER CONTACT OP!
GRILL & CHILL
GRILL & CHILL

Je kent het wel; uiteten gaan met je familie bij een standaard restaurant met een normale gang van zaken. Niet bij ons! Wij creëren de ultieme sfeer. Het versterkt het familie verband en zorgt voor een informele setting waarin iedereen zich op zijn of haar gemak kan voelen. Geniet van een avond vol gezelligheid en goed eten op Amerikaanse wijze. Hip & Hot is de nieuwe trend ‘American BBQ’. Dit nieuwe fenomeen kent geen tijd en je geniet van grote stukken vlees onder het motto ‘Low and Slow’.

MEER INFO!
SUMMER SCREENING
SUMMER SCREENING

Je familie een avondje mee uit nemen? PUUR achter de markt opent haar deuren voor een onvergetelijke ervaring. Een heerlijke zomerse avond, de voetjes in het gras, liggend op grote dekens en kussens, popcorn eten tot je er bij neervalt en drankjes naar keuze die gereserveerd worden door het gezelligste horecapersoneel. Dat is hoe de Binnenstebuiten bioscoop eruit ziet! Slecht weer? Geen probleem want dan verhuizen we gewoon Binnenstebuiten naar Buitenstebinnen.

MEER INFO!
BIER VAN HIER!
BIER VAN HIER!

Bier! Proef de oase van de bijzondere bieren die het mooie Brabant te bieden heeft. Plaatselijke bierbrouwers rukken uit om de lekkerste biertjes voor jullie op een rij te zetten. Maar wat is een bier proeverij, zonder bijpassende versnaperingen? Juist, ook hier wordt voor gezorgd! Leuk om een ludieke vrijdag middag borrel te houden of om gewoon te proosten op het leven. BIER VAN HIER! is ook goed te combineren met een van onze andere arrangementen. Proost en geniet van verrassende smaken!

MEER INFO!
event locatie
originele feestlocatie