HIER. gala locatie studenten

Gala locatie voor studenten

Je bent jong en je wilt wat. Als je de opdracht krijgt om een gala te organiseren voor jouw corps dan wil je dit groots aanpakken. Een unieke locatie is hét meest belangrijkste. Een gala locatie voor studenten waar men nog over spreekt als ze al lang en breed opa en oma zijn. Een plek waar de tradities van de sociëteit hoog in het vaandel staan. Je zit bij ons goed.

In het hart van de historische stad Geertruidenberg, omringt door bolwerken en natuurpark de Biesbosch, staat Fort Sint Gertrudis. Dit in 1776 gebrouwde Fort bood eeuwenlang dienst als wapenarsenaal om de stad te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Tegenwoordig is het een prachtige evenementen locatie waar tal van feesten en partijen gevierd worden.

Studenten gala organiseren in Brabant

Een gala locatie voor studenten die geschikt is voor iedere groepsgrootte van je studentenvereniging. Fort Sint Gertrudis beschikt over meerdere zalen. Of je nu een gala wilt organiseren voor een select groepje van 50 personen of pak je het groots aan en wil je 1000 gasten onderbrengen. Door de mogelijkheid om alle zalen onafhankelijk, maar ook tezamen van elkaar open te stellen, bieden wij dé perfecte gala locatie voor jouw dispuut.

Voorbeeldprogramma: 

18:00 – 19:00 uur: Ontvangst van de gasten.

Limousines rijden voor Fort Sint Gertrudis. In de hal worden de heren in smokings en dames in prachtige galajurken ontvangen met een glaasje bubbels.

19:00 – 22:00 uur: Heerlijk drie gangen diner

De deuren naar ‘De Binnenplaats’ (hét hart van het Fort) staan geopend waar aan het plafond kroonluchters een sfeervol licht laten schijnen op de lang gedekte tafels met blinkend tafelzilver. Op de achtergrond speelt een live band zachtjes muziek terwijl de here de dames naar de tafels begeleiden.

22:00 – 02:00 uur: Galafeest

Na de formele zit aan tafel is het tijd om de voetjes van de vloer te doen op de dansvloer van een van onze sfeervolle zalen.

Sfeervolle gala zalen

‘The Club’; een modern decor met een volledig eigen look & feel. Van ice cold tot bloody hot: The club makes you melt.

‘De Bourgondische zaal’; heren in smokings en dames in galajurken komen goed tot hun recht in deze historische setting tussen rokerige kaarsen.

‘De Fabriek’: roestige tandwielen onverstoorbaar draaien aan het plafond. Een spoor van stoom blijft achter, waardoor de zaal een bedekt wordt in een mysterieuze en sfeervolle mist.

‘De Apotheek’:  hoge kasten met oude stopflessen zorgen voor een verrassend decor. Deze zaal vormt het culinaire hart van de bovenverdieping van het Fort.

‘De Bruine Kroeg’:  Een dorp zonder bruine kroeg is als een circus zonder clown. Gezelligheid kent geen grenzen, in dé kroeg van Nederland.

Onze gala locatie voor studenten biedt je tal van mogelijkheden. Wil je liever dineren in een van de kleinere zalen en de feestavond laten plaatsvinden in ‘De Binnenplaats’ dan kan dat ook. Tezamen of apart, iedere zaal leent zich perfect om je gala te organiseren voor je studentenvereniging.

 

Een gala voor studenten organiseren bij HIER. Locaties?

Ben jij benieuwd geworden naar onze unieke gala locaties? Maak dan snel een afspraak voor een locatie bezichtiging.

CONTACT OPNEMEN VOOR DE MOGELIJKHEDEN