Evenementenlocatie Fort Lunet Raamsdonksveer

 

Ontdek Fort Lunet in Raamsdonksveer. Heerlijk eten, gezellig een drankje doen, een dagje weg of een uniek feest of evenement organiseren? Het kan HIER. allemaal!

Fort Lunet in Raamsdonksveer is één van ons meest bijzondere evenementenlocaties. Dit bastion is gebouwd tussen 1837 en 1839 en fungeerde destijds als bescherming van rivier de Donge. Vandaag de dag is Fort Lunet een multifunctionele evenementenlocatie, met een modern restaurant en een fijne buitengelegenheid waar een informele sfeer heerst. Ideaal voor een hapje en drankje, een gezellig feestje, een uniek evenement of een heerlijk dagje weg. Het Fort Lunet heeft bijvoorbeeld een bomvrij kruitmagazijn met verschillende kanonkelders, welke tegenwoordig dienst doen als spannende escape rooms.

Neem contact op met Fort Lunet

1 intiem restaurant en groot buitenterrein aan de Donge

Geschikt voor 10 tot 250 personen

Toegankelijk voor invaliden

Gratis parkeren

Fort Lunet, veelzijdig en uniek!

Fort Lunet staat bekend om haar veelzijdigheid en unieke sfeer. Van restaurant tot evenementen locatie. HIER. kun je terecht voor zowel particuliere als zakelijke evenementen. Een personeelsfeest, vergadering, verjaardagsfeestje of bruiloft organiseren? Het kan HIER. allemaal!

ZAKELIJK EVENT

Bedrijfsfeest Brabant

PARTICULIER EVENT

Fort Lunet

Van evenementenlocatie tot dagje weg in Brabant

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor je evenement? Fort Lunet in Raamsdonksveer staat borg voor spraakmakende evenementen. Van een sfeervol festivalterrein en terras in de zomer, tot knus restaurant in de winter. Of je nu 10 of 250 mensen uitnodigt!

Daarnaast ligt Fort Lunet aan rivier de Donge, grensend aan de Biesbosch. Vanuit hier organiseren we samen met Uit in Zuid ook unieke uitjes en dagjes weg voor gezinnen, groepen en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een kano-avontuur of rondvaart door de Biesbosch vanaf Fort Lunet; de kans is aanwezig dat je bevers, roofvogels of andere dieren tegenkomt. Of organiseer een groepsuitje in een van onze spannende escape rooms. Sluit de dag af met een hapje en drankje, een heerlijk diner in het Restaurant Fort Lunet, of spetterend feestje. Bij Fort Lunet in Raamsdonksveer kan het allemaal!

Ook een feestje of evenement organiseren bij Fort Lunet?

Ontdek de mogelijkheden van Fort Lunet in Raamsdonksveer voor jouw feestje of evenement. Wij vertellen je er graag meer over! Neem gerust contact op met ons of maak een afspraak en kom langs om onze evenementenlocatie te bekijken.

Op de hoogte blijven van Fort Lunet? Like ons op FACEBOOK & volg ons op INSTAGRAM!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan