Evenementenlocatie Fort Lunet

 

Fort Lunet in Raamsdonksveer is één van onze bijzondere evenementenlocaties. Dit bastion is gebouwd tussen 1837 en 1839 en fungeerde destijds als bescherming van rivier de Donge. Vandaag de dag is Fort Lunet een multifunctionele evenementenlocatie, met een modern restaurant en een fijne buitengelegenheid waar een informele sfeer heerst. Ideaal voor kleine vergaderingen en als begin- en eindpunt van een bedrijfsuitje in combinatie met een activiteit van Uit in Zuid. De lunet heeft bijvoorbeeld een bomvrij kruitmagazijn met rechts daarvan vijf en links vier kanonkelders, welke tegenwoordig dienst doen als spannende escape rooms.

1 intiem restaurant en groot buitenterrein aan de Donge

Geschikt voor 10 tot 250 personen

Toegankelijk voor invaliden

Gratis parkeren

Vier wat je maar wilt, HIER.

Fort Lunet staat bekend om haar veelzijdigheid. Je kunt hier terecht voor je personeelsfeest, vergadering, bedrijfsuitje of verjaardagsfeestje met een altijd passend concept.

ZAKELIJK EVENT

Bedrijfsfeest Brabant

PARTICULIER EVENT

Fort Lunet

Bijzondere Locatie in Brabant

In Fort Lunet vind je een bijzondere locatie die borg staat voor spraakmakende evenementen. Van een sfeervol festivalterrein in de zomer, tot knus restaurant in de winter. Of je nu 10 of 200 mensen uitnodigt! Daarnaast ligt Fort Lunet aan de Donge en kunnen we samen met Uit in Zuid een speciale dag voor jou en je gezelschap organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een kano-avontuur door de Biesbosch vanaf Fort Lunet; de kans is aanwezig dat je bevers, roofvogels of andere dieren tegenkomt. Of organiseer een groepsuitje in een van onze escape rooms.

Contact opnemen of offerte aanvragen

Meer Informatie Evenementenlocatie nodig?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag even langskomen om de evenementenlocatie te bekijken? Dat kan! Via onderstaande button is het mogelijk meer informatie te verkrijgen en een offerte aan te vragen. Wanneer je het contactformulier hebt in gevuld nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Op de hoogte blijven van Fort Lunet? Like ons op FACEBOOK & volg ons op INSTAGRAM!

Contact opnemen of offerte aanvragen