HIER. nieuwjaarsreceptie organiseren

Een geslaagde nieuwjaarsreceptie organiseren?

Het nieuwe jaar feestelijk openen met een glas champagne en wat lekkere hapjes? Organiseer dan een nieuwjaarsreceptie bij een van onze HIER. eventlocaties. Alle drie de locaties beschikken over de juiste ingrediënten voor jouw nieuwjaarsreceptie. Je kunt het feest helemaal zelf aankleden naar wens en budget. Ons team denkt graag met je mee over de meest unieke invulling voor jouw nieuwjaarsreceptie.

CONTACT

Een knallende opening van het nieuwe jaar

Na het ontvangst van alle gasten, is het tijd voor een knallende opening van de nieuwjaarsreceptie. De organisator heet alle gasten welkom met een leuk welkomstpraatje en verteld over de nieuwe plannen voor het aankomende jaar. Onze drie evenementenlocaties beschikken over de juiste apparatuur voor deze welkomstspeech. Denk hierbij aan draadloze microfoons, een beamer met scherm, een podium en het juiste licht en geluid. Wij hebben een technicus in dienst die graag met je meedenkt over deze technische zaken. Hij zet alles van te voren klaar in de gekozen locatie, zodat jij alleen nog maar je woordje hoeft te doen aan de gasten. Ideaal toch!

Personeelsfeest locatie

Nieuwjaarsreceptie locaties in Brabant

Onze drie evenementenlocaties zijn gevestigd in de gemeente Geertruidenberg in Noord-Brabant. En de locaties zijn makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Zo beschikt iedere locatie over een eigen gratis parkeergelegenheid, en bushaltes liggen in de nabije omgeving. Het Cachot en Fort Lunet zijn sfeervolle en intieme feest locaties met een binnen en buitenterrein. De kroonluchter, witte kalkmuren en de schouw bij het Cachot, zorgen voor een moderne en gezellige inrichting. Deze locatie is de ideale plek om een nieuwjaarsreceptie te organiseren met een gemiddeld tot klein gezelschap. Fort Sint Gertrudis is een grote locatie met meerdere thematische zalen. Iedere zaal heeft een eigen sfeerbeleving en oppervlakte, zodat je hier terecht kunt met kleine en grote gezelschappen. Deze unieke nieuwjaarsreceptie locatie in Noord-Brabant moet je gewoon gezien hebben!

Een smakelijke nieuwjaarsreceptie

Als je een geschikte feest locatie hebt gevonden, is het tijd om de culinaire invulling te bepalen. Want een nieuwjaarsreceptie zonder bubbels en chique hapjes kan natuurlijk niet. Onze koks maken verschillende soorten hapjesprogramma’s. Zo kun je kiezen voor luxe hapjes maar ook voor een bitterbal of puntzak friet. Of serveer je gasten bij binnenkomst een smaakvolle amuse met een glaasje prosecco. Wij beschikken over een breed aanbod aan eten en drinken, zodat er altijd wel iets tussen zit wat bij jullie past.

Bedrijfsdiner in Brabant

Ook een nieuwjaarsreceptie organiseren?

Is het dit jaar jouw taak de nieuwjaarsreceptie te organiseren en ben je nog op zoek. naar een geschikte sfeervolle locatie? Dan nodigen wij jou graag uit bij één van onze drie evenementenlocaties.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan