HIER. je particuliere evenement

De evenementenlocaties van HIER. event locaties zijn ook perfect geschikt voor particuliere evenementen. Door de drie verschillende locaties met elk haar eigen uitstraling is er veel variatie mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gezellige kleine kroegzaal of een grote binnenplaats. We hebben de perfecte feestlocatie voor ieder feest. Of misschien ben je wel op zoek naar een bijzondere trouwlocatie! Maar ook voor particuliere evenementen als een familiedag, verjaardag of diner kan je HIER. terecht.

Een evenementenlocatie voor een fantastisch feest? Bijvoorbeeld een bruiloft of verjaardag? Hiervoor zijn de unieke locaties van HIER. event locaties perfect. Om je te inspireren hebben wij een aantal zomer en winter arrangementen vormgegeven die uniek en vernieuwend zijn.

Als onderdeel van HIER. event locaties zijn feesten en themafeesten op maat geen probleem!

Verjaardagsfeest

Heb jij dit jaar iets te vieren en ben je opzoek naar de ideale feest locatie in Brabant? Dan ben je bij HIER. event locaties zeker aan het juiste adres! Onze drie evenementenlocaties zijn uitermate geschikt voor het vieren van een particulier evenement zoals: een verjaardag, jubileum, babyborrel, bruiloft of familiedag. De locatie kun je zelf aankleden naar wens en budget. En wij kijken graag met je mee naar de culinaire invulling voor jouw speciale dag. Ook kunnen wij licht, geluid en muziek regelen zodat het een spetterend feest word. HIER. kan alles!

Particulier evenement

Familiedag

Bij HIER. event locaties is je particulier evenement op maat geen probleem! Evenementen organiseren waarbij originaliteit, teambuilding en vooral Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel staan, dat doen wij samen met Uit in Zuid!

We zijn ervaren in het verzorgen van een compleet dagje uit. Je familiedag kun je bij HIER. event locaties groots en klein vieren; iedere familie is immers anders! Daarom bieden we zoveel verschillende uitjes.  Samen komen we tot een totaalpakket van A tot Z. Bijvoorbeeld: jullie beginnen de familiedag met een Tuk Tuk Challenge en lunch in een Brabants cafétje in de buurt, waarna je bij de Escape Room in Fort Lunet op de seconde af ontsnapt! Tot slot kom je dineren in Fort Sint Gertrudis met je hele familie en borrel je na tot in de vroege uurtjes.

Al onze activiteiten vinden plaats in en rondom Nationaal Park de Biesbosch. Dat, in combinatie met spannende activiteiten en goed eten in een van onze evenementenlocaties, Fort Lunet, Fort Sint Gertrudis of het Cachot, zorgt ervoor dat je dag bij ons niet snel wordt vergeten.

Particulier evenement
Fort Lunet

Diner en lunch

Bij HIER. event locaties is een diner of lunch op maat geen probleem! Ons restaurant biedt veel keus, van culinaire hoogstandjes tot uitgebreide themadiners. In overleg met onze professionele chefkoks en eventplanner kun jij een uniek particulier evenement organiseren. Jij hebt de touwtjes in handen. Kies daarbij ook een van onze zeven bijzondere zalen in Fort Sint Gertrudis, of juist het landelijke Cachot voor een intiemere sfeer. Bij het Cachot heb je één mooie, grote ruimte die je helemaal kunt aankleden zoals je zelf wilt, met een grote buitenplaats. Daar kun je bijvoorbeeld terecht voor een heerlijke barbecue!

Je kunt er ook voor kiezen om je diner of lunch te organiseren bij bijvoorbeeld Fort Lunet, in combinatie met een activiteit van Uit in Zuid! Begin de dag met een Tuk Tuk challenge of American Schoolbus challenge en eindig met een piekfijn verzorgd dinertje of lunch in een historische fort.  De ideale locaties voor je diner of lunch vind je HIER.

Diner in Brabant

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor jouw particuliere evenement op een van deze bijzondere evenementenlocaties? Of wil je meer weten over zaalverhuur? Vraag dan informatie of een offerte aan.