HIER. lunch locatie

Lunch hotspot

Onze locaties zijn ook de hotspot voor een smaakvolle high tea in Brabant. In twee rondes presenteren wij jullie heerlijke finger sandwiches, hartige snacks en kleine zoetigheden. Zo kun je lekker lang leuten tot in de namiddag. Kletsen met een gezellig gezelschap onder het genot van een vers kopje warme thee. Een high tea is ook leuk voor een babyshower of gender reveal party. De high tea word dan aangepast naar een blauw of roze thema, en je mag zelf de ruimte eromheen versieren. Een groot feest!

Lunch locatie in Brabant

Samen eten en drinken, dat zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Er zijn genoeg lunch locaties in Brabant te vinden, maar iedereen wil weleens iets unieks. Ben jij opzoek naar een unieke lunch locatie in Brabant? Dan heb je deze nu gevonden! Een lekkere lunch op locatie, regel je namelijk bij HIER. eventlocaties.

Originele lunch locatie

Lunchen in een oud verdedigingsfort gelegen aan De Donge, wie wil dat nou niet? Restaurant Fort Lunet is bij uitstek de meest gezellige en sfeervolle lunch locatie in Brabant. Een modern en intiem restaurant met een authentiek karakter. En in de zomer ben je van harte welkom op ons grote terras aan de waterkant. Maar wij hebben nog meer locaties beschikbaar voor jouw heerlijke lunchmoment. Het Cachot in Geertruidenberg is een unieke locatie met meer binnenruimte dan Fort Lunet. De kroonluchter, open haard, kaarsen en witte kalkmuren zorgen voor een romantische sfeer. Hier kun je zowel in de winter als in de zomerperiode terecht voor een uitgebreide lunch. Wij nemen je graag mee voor een rondleiding door beide locaties, zodat jij zelf een keuze kan maken!

Benieuwd naar onze unieke lunch locaties? Neem dan snel contact met ons op!

CONTACT

Lunchinvulling

Voor kleine gezelschappen serveren wij bij Fort Lunet een smakelijke a la carte lunch. Een lunchkaart met diverse gerechten, zodat er voor iedereen wat lekkers bijzit. Kom je met een wat groter gezelschap dan kun je beter kiezen voor een uitgebreid lunchbuffet in het Cachot. Het grote voordeel is dat iedereen zelf kan pakken wat lekker bevonden wordt. Door het ruime assortiment in combinatie met een breed aanbod aan dranken en zuivel, is dit buffet altijd een goede keuze! Maar dit zijn natuurlijk maar voorbeelden van een lunch op locatie. Heb jij eerder een chique lunch ingedachte, en wil je er een persoonlijke touch aangeven? Ook dan denken onze koks graag met je mee, zodat jullie een geslaagde dag beleven bij ons.

Nieuwjaarsreceptie

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan