Bijzondere feestlocaties vind je HIER.

Ben je op zoek naar originele en bijzondere feestlocaties in Brabant? In het gezellige Brabant vind je drie feestlocaties. Of je nu op zoek bent naar een trouwlocatie, een evenementenlocatie voor een jubileumfeest of een bedrijfsevent locatie, HIER. event locaties maakt van jouw invulling en wensen graag een realiteit. Wij verzorgen met veel plezier jouw feest tot in de puntjes.

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES

Ook wanneer je een feest op maat wilt organiseren, zijn de feestlocaties van HIER. event locaties uitermate geschikt. We beschikken over veel ervaring met het begeleiden en realiseren van allerlei feesten. Wil je het groots aanpakken of juist kleinschalig? Wil je het feest overdag, in de avond of de gehele dag organiseren? Heb je een voorkeur voor een bepaald thema? Bij ons kan alles en het mooiste is dat niks moet.

De bijzondere feestlocaties van HIER. bekijken?

HIER. event locaties beschikt over drie bijzondere feestlocaties: Fort Sint Gertrudis, Het Cachot en Fort Lunet. Al onze locaties vind je in Noord-Brabant en hebben een uniek historisch verleden.

Fort St. Gertrudis
Locatie met 7 verschillende zalen, geschikt voor 1155 personen.
Van hippe club tot Bourgondische feestlocatie
Geertruidenberg

Het Cachot
Eén sfeervolle feestlocatie die pure klasse uitstraalt. Geschikt voor evenementen met maximaal 150 personen.
Geertruidenberg

Fort Lunet
De thuishaven van Nationaal Park de Biesbosch. Geschikt voor vergaderingen en diners voor 10 tot 200 personen!
RAAMSDONKSVEER

Heb je altijd al een feest willen geven in een Rijksmonument? Het Cachot is een prachtig Rijksmonument, gebouwd in 1836. Vroeger diende als kruitopslag en gevangenis. Tegenwoordig is het onderdeel van HIER. event locaties. Deze bijzondere feestlocatie beschikt over één prachtige en intieme ruimte waar jouw feest volledig tot zijn recht komt. Het is dan ook een feestlocatie die pure klasse uitstraalt! De ruimte is in te zetten voor diverse soorten feesten, van een gezellige borrel tot aan een bruiloft en een gezellig personeelsfeest. Met dit Rijksmonument kun je alle kanten op. Bovendien beschikt de locatie over een prachtig landelijk uitzicht en een buitenplaats. Zo kun je jouw feest ook deels in de natuur plaats laten vinden!

HEeb je jouw Droom Feestlocatie gevonden?

Een feest organiseren gaat verder dan alleen het huren van een feestlocatie. Het team van HIER. event locaties zorgt samen met jou voor een onvergetelijk feest! Ben je benieuwd naar de kosten en zoek je naar meer informatie over onze inspirerende locaties? Neem HIER. contact met ons op!

Contact opnemen of offerte aanvragen