Bijzondere feestlocaties vind je HIER.

Ben je op zoek naar originele en bijzondere feestlocaties in Brabant? In het gezellige Brabant vind je drie feestlocaties. Of je nu op zoek bent naar een trouwlocatie, een evenementenlocatie voor een jubileumfeest of een bedrijfsevent locatie. HIER. event locaties maakt van jouw invulling en wensen graag een realiteit. Wij verzorgen met veel plezier jouw feest tot in de puntjes.

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES

Ook wanneer je een feest op maat wilt organiseren, zijn de feestlocaties van HIER. event locaties uitermate geschikt. Doordat wij onderdeel zijn van de Arjan van Dijk Groep beschikken wij over veel ervaring met het begeleiden en realiseren van allerlei feesten. Wil je het groots aanpakken of juist kleinschalig? Wil je het feest overdag, in de avond of de gehele dag organiseren? Heb je een voorkeur voor een bepaald thema? Bij ons kan alles en het mooiste is dat niks moet.

DE BIJZONDERE FEESTLOCATIES VAN HIER. BEKIJKEN?

HIER. event locaties beschikt over drie bijzondere feestlocaties: Jaiselings Royal Palace, Fort St. Gertrudis, en PUUR! Achter de markt. Al onze locaties vind je in Noord-Brabant en hebben een uniek historisch verleden.

Fort St. Gertrudis
Locatie met 7 verschillende zalen, geschikt voor 1155 personen.
Van hippe club tot Bourgondische feestlocatie
Geertruidenberg

Jaiselings Royal Palace
Voormalig klooster met maar liefst 14 ruimtes. Geschikt voor evenementen met 50 tot 3500 personen!
Wernhout

PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle feestlocatie die pure klasse uitstraalt. Geschikt voor evenementen met maximaal 130 personen.
Geertruidenberg

IETS ANDERS DAN DE REST? GA VOOR EEN ORIGINELE FEESTLOCATIE!

Wil je jouw feest organiseren bij een originele feestlocatie? HIER. event locaties heeft diverse bijzondere feestlocaties tot haar beschikking.

Een van onze originele feestlocaties is Jaiselings Royal Palace in Wernhout. Dit voormalig klooster heeft een prachtige authentieke uitstraling. Bovendien is het veelzijdig inzetbaar. De locatie beschikt over maar liefst 14 grote en kleine ruimtes. Hierdoor vind je eenvoudig een ruimte die past bij het soort feest dat jij voor ogen hebt. Op deze bijzondere feestlocatie hebben productpresentaties, vergaderingen, bruiloften nog veel meer evenementen plaatsgevonden. Jaiselings Royal Palace is daarom een ideale originele feestlocatie én festivalterrein.

Heb je altijd al een feest willen geven in een Rijksmonument? PUUR! Achter de markt is prachtig Rijksmonument gebouwd in 1836. Vroeger diende het monument als een kruitopslag en gevangenis. Tegenwoordig is het onderdeel van HIER. event locaties. Deze bijzondere feestlocatie beschikt over één prachtige en intieme ruimte waar jouw feest volledig tot zijn recht komt. Het is dan ook een feestlocatie die pure klasse uitstraalt! De ruimte is in te zetten voor diverse soorten feesten. Van een gezellig borrel tot aan een bruiloft en een gezellig personeelsfeest. Binnen dit Rijksmonument kun je alle kanten op. Bovendien beschikt de locatie over een prachtig landelijk uitzicht en een buitenplaats. Zo kun je jouw feest ook deels in de natuur plaats laten vinden.

HEB JE JOUW DROOM FEESTLOCATIE GEVONDEN?

Een feest organiseren gaat verder dan alleen het huren van een feestlocatie. Het team van HIER. event locaties zorgt samen met jou voor een onvergetelijk feest! Ben je benieuwd naar de kosten en zoek je naar meer informatie over onze inspirerende locaties? Neem HIER. contact met ons op!

Contact opnemen of offerte aanvragen