HIER. kerstborrel locatie

Vier je kerstborrel HIER.

December, voor de meeste bedrijven de meest hectische periode van jaar waarin veel projecten moeten worden afgesloten. Als jullie alles optijd hebben afgerond is er niks fijner dan voldaan met elkaar het jaar afsluiten door middel van een kerstborrel. Grote kans dat jullie niet de enige zijn met dit idee. Zorg dus dat je optijd bent met het zoeken naar een locatie. Je wil natuurlijk niet in een of andere suffe zaal belanden.

HIER. locatie

Kerst is voor de meeste mensen de gezelligste periode van het jaar. De locatie en de aankleding van de locatie doet heel veel voor de sfeer. Je wil graag dat je collega’s een ontspannen en gezellige tijd samen hebben. Laten wij nou net alles in huis hebben om die sfeer te creëren. Van het sprookjesachtige Cachot tot de intieme maar zeker zo gezellige bruine kroeg. Voor groepen groot of klein, je bent van harte welkom bij ons. Met keuze uit ruim 7 verschillende zalen met elk hun eigen uitstraling en karakter vinden jullie ongetwijfeld een zaal die bij jullie past. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze locaties volledig zijn omgetoverd in kerstsfeer.

kerstborrel op locatie  Unieke kerstlocatie sfeervolle kerstborrel locatie

HIER. de kertborrel organiseren?

Heb jij dit jaar de taak op je gekregen om de jaarlijkse kerstborrel te organiseren, maar heb je het veel te druk met al je deadlines? Begrijpelijk! Wij helpen je graag hierbij. Kom bij ons langs, dan bespreken we samen al jouw wensen. Vervolgens gaan wij ermee aan de slag en maken we een mooi plan voor jou om er kerstborrel van te maken om nooit meer te vergeten.

Food drinks

HIER. in Brabant gaat gezelligheid door de maag en zeker met de kerstdagen kom je er niet onderuit. Grote kans dat jij je collega’s dus graag wat serveert tijdens de kerstborrel. Met ons ruime aanbod een eten en drinken kun je hiermee alle kanten op. Ga jij voor een heerlijke amuse met een glaasje prosecco als ontvangst? Of maak je je collega’s gelukkiger met een bittergarnituur en een biertje?

Originele kerstborrel Unieke kerstborrel locatie Originele nieuwjaarsreceptie

Vervoer in stijl

Het nadeel van een kerstborrel is vaak dat veel mensen met de auto komen doordat de borrel locatie vaak niet dicht bij huis ligt. Wil jij dat dit jaar iedereen gezellig een borreltje kan pakken? Bij HIER. locaties werken we samen met Uit in Zuid. Zij hebben een Oldschool American Schoolbus waarmee we je gezelschap graag ophalen en/of weer thuis afzetten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? (linkje op prijzen)

 

Beginnen al jouw ideeën al te borrelen en kun je niet wachten om deze kerstborrel ideeën in werking te zien gaan? Neem dan snel contact met ons op. dan zorgen wij dat dit een kerstborrel wordt om nooit meer te vergeten.

CONTACT OPNEMEN VOOR DE MOGELIJKHEDEN