HIER. borrel locatie

Groepsactiviteit Brabant
Bedrijfsdiner in Brabant

Food and drinks

Een bedrijfsborrel zonder een hapje en een drankje is niet compleet. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Serveer jullie collega’s een chique gerechtje met een glaasje prosecco of kies voor een lekker burgerlijke, maar even lekkere, schaal bitterballen met een biertje en wijntje? Het kan HIER. allemaal. Wij stellen eten en drinken graag af op jullie wensen voor de bedrijfsborrel.

Een dagje Uit in Zuid

Een goed gesprek met die ene collega zal jullie band ongetwijfeld versterken, maar wat dacht je van een dagje uit met je collega’s?! HIER. locaties werkt samen met Uit in Zuid. Zij verzorgen graag de leukste bedrijfsuitjes. Lach jij je stuk in een Tuk Tuk of waai je toch liever uit op een scooter? Dit is niet alleen gezellig, maar ook goed voor de teambuilding. Uiteraard ben je na deze gezellige middag van harte welkom om deze dag af te sluiten met een welverdiende borrel tot in de late uurtjes.

Organiseer jullie bedrijfsborrel HIER.

Is het einde van het jaar in zicht? Is een collega met pensioen gegaan? Hebben jullie een moeilijke klant binnengehaald? Of is het gewoon weer tijd voor een goed gesprek met je collega’s? Geef jullie bedrijfsborrel dan HIER. Met drie evenementenlocaties gelegen in het altijd gezellige Brabant, is er vast en zeker een borrel locatie die past bij jullie gezelschap.

Borrel organiseren bij HIER. Locaties

Een borrel organiseren kan best een geregel zijn. Bespaar tijd en laat de organisatie van de borrel gewoon aan ons over. Maak een afspraak en kom langs. Dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie (of iets anders) jullie wensen voor jullie bedrijfsborrel.

Organiseer jullie borrel bij HIER. Locaties.

Beginnen al jouw ideeën al te borrelen en kun je niet wachten om deze ideeën in werking te zien gaan? Neem dan snel contact met ons op. dan zorgen wij dat dit een borrel wordt om nooit meer te vergeten.

CONTACT

Verschillende borrel locaties in Brabant

Het zoeken naar de juiste sfeer voor jullie bedrijfsborrel is vaak een lastige opgave, maar HIER. niet. Wij beschikken namelijk over drie top borrel locaties gelegen in de gemeente Geertruidenberg. Met in totaal 7 verschillende zalen met elk een eigen karakter en sfeer. Van een chique Cachot tot aan een sfeervolle intieme bruine kroeg. Geschikt voor gezelschappen groot en klein. Als het gaat om het organiseren van een bedrijfsborrel is er voor iedereen een zaal op maat. Kom je met een groot gezelschap? Top! Wij beschikken namelijk over genoeg gratis parkeerplaatsen op loopafstand van onze borrellocaties.

Borrel locatie Nederland
Borrel locatie Brabant

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 040

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan