HIER. borrel locatie

Borrel organiseren bij HIER. Locaties

Op zoek naar een leuke borrellocatie? Organiseer jullie borrel bij HIER. Locaties. Met onze verschillende evenementenlocaties in Brabant is er altijd een geschikte borrellocatie bij jou in de buurt!

Beginnen de ideeën al te borrelen? Een borrel organiseren kan best een geregel zijn. Bespaar tijd en laat de organisatie gewoon aan ons over. Maak een afspraak en kom langs. Dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie (of een borrel) jullie wensen.

CONTACT
Nieuwjaarsreceptie

Drie borrellocaties in Brabant

Het zoeken naar de juiste sfeer voor jullie bedrijfsborrel is vaak een lastige opgave, maar HIER. niet. Wij beschikken namelijk over drie top borrellocaties gelegen in Raamsdonksveer en Geertruidenberg. Onze evenementenlocaties hebben verschillende zalen en met elk een eigen karakter en sfeer. Van een chique Cachot tot aan een sfeervolle intieme bruine kroeg. Geschikt voor gezelschappen groot en klein. Als het gaat om het organiseren van een bedrijfsborrel is er voor iedereen een zaal op maat. Kom je met een groot gezelschap? Top! Wij beschikken namelijk over genoeg gratis parkeerplaatsen op loopafstand van onze borrellocaties.

Borrels, hapjes & meer

Een borrel zonder een hapje en een drankje is niet compleet. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Serveer jullie gasten een chique gerechtje met een glaasje prosecco of kies voor een burgerlijke, maar even lekkere, schaal bitterballen met een biertje en wijntje? Het kan HIER. allemaal. Wij stellen het eten en drinken graag af op jullie wensen

Borrel locatie Nederland

Bedrijfsborrel organiseren?

Is het einde van het jaar in zicht? Is een collega met pensioen gegaan? Hebben jullie een grote klant binnengehaald? Of is het gewoon weer tijd voor een goed gesprek met je collega’s? Geef jullie bedrijfsborrel dan HIER. Met drie evenementenlocaties gelegen in het altijd gezellige Brabant, is er altijd een geschikte locatie voor jullie bedrijfsborrel!

Van bedrijfsborrel tot bedrijfsuitje

Een goed gesprek met die ene collega zal jullie band ongetwijfeld versterken, maar wat dacht je van een dagje uit met je collega’s?! HIER. locaties werkt samen met Uit in Zuid. Zij verzorgen graag de leukste bedrijfsuitjes. Lach jij je stuk in een Tuk Tuk of waai je toch liever uit op een scooter? Dit is niet alleen gezellig, maar ook goed voor de teambuilding. Uiteraard ben je na deze gezellige middag van harte welkom om deze dag af te sluiten met een welverdiende borrel tot in de late uurtjes.

Groepsactiviteit Brabant

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan