Veelgestelde vragen

 

Wil je weten wat HIER. voor je kan betekenen? Wil je een evenementenlocatie bezichtigen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag over onze diensten of locaties? In dat geval kun je eerst kijken of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen hieronder staat.

Zakelijke evenementen

Voor welke zakelijke evenementen kan ik bij HIER. terecht?

HIER. event locaties zijn er in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een ruimtelijke locatie voor een bedrijfsevenement zoals een productpresentatie, een medium grote evenementenlocatie zoals een teambuilding of een kleinere locatie voor een bedrijfsevent zoals een zakelijke meeting.

Waar kan ik een prijsindicatie vinden voor een evenement?

Ieder evenement is anders. Daarom is het voor ons niet mogelijk een algemene prijsindicatie te geven en vragen wij je om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen op de contactpagina.

Kan ik een vrijblijvende offerte opvragen?

Bij HIER. event locaties kan er 24/7 via onze website een vrijblijvende offerte aangevraagd worden. Tijdens kantooruren kan dit ook telefonisch op +31 (0)162 727516.

Particuliere evenementen

Zijn de evenementenlocaties van HIER. ook geschikt voor particuliere evenementen?

Jazeker. De evenementenlocaties van HIER. event locaties zijn ook perfect geschikt voor particuliere evenementen. Door de drie verschillende locaties met elk haar eigen uitstraling is er veel variatie mogelijk.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een originele feestlocatie? We hebben de perfecte feestlocatie voor ieder feest. Of misschien ben je wel op zoek naar unieke trouwlocaties. Maar ook voor particuliere evenementen als een familiedag, verjaardag of diner kun je HIER. terecht.

Wat en wanneer zijn de publieke evenementen en themafeesten van dit jaar?

HIER. event locaties organiseert al vele jaren themafeesten op eigen locatie. Een overzicht van deze themafeesten kun je vinden op de themafeesten pagina. Ieder jaar worden er een aantal themafeesten openbaar georganiseerd. Deze zijn toegankelijk voor groepen vanaf twee personen.

Evenementenlocaties & festivalterrein

Welke evenementenlocaties heeft HIER.?

Ben je op zoek naar een event locatie voor je bruiloft, feest of een andere gelegenheid? Een overzicht van alle HIER. event locaties kun je HIER. vinden. Tevens vind je op deze pagina alle bijbehorende ruimtes en capaciteiten. Wil je de prijs en/of beschikbaarheid weten van een bepaalde locatie/ruimte? Neem dan contact op met info@hierlocaties.nl.

Kan ik meer zien van de locaties?

Het is voor twee van onze locaties mogelijk om een digitale wandeling te maken.

Even binnen kijken bij het Cachot? Maak hier een digitale wandeling.

Even binnen kijken bij Fort Sint Gertrudis? Maak hier een digitale wandeling.

Kan ik ook langskomen om een evenementenlocatie te bezoeken?

Dat kan zeker! Onze eventmanager laat graag de locatie zien, zodat je een goed beeld krijgt van de ruimtes en de sfeer. Ook gaan zij graag om de tafel om alle wensen en eisen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan maken wij een offerte op maat.

Bereikbaarheid evenementenlocaties

Zijn er voldoende hotels in de omgeving van de locaties?

Wij beschikken niet over overnachtingsmogelijkheden op onze HIER. event locaties. Mocht je interesse hebben in een evenement op Fort St. Gertrudis of PUUR! Achter de markt, dan zijn de volgende hotels het meest geschikt:

Hotel Heere te Raamsdonksveer op 5 minuten rijden
Hotel ’t Trefpunt op 15 minuten rijden
Hotel Gr8 te Oosterhout op 15 minuten rijden
A-Hotel Oosterhout te Oosterhout op 15 minuten rijden
Hotel Van der Valk Princeville te Breda op 20 minuten rijden
Hotel Amrâth Brabant te Breda op 20 minuten rijden

Waar kan ik het beste parkeren?

Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden rond onze locaties.

Zijn jullie locaties toegankelijk voor mindervaliden?

Jazeker. Al onze locaties zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Overig

Bij ons voor je studie?

Wij krijgen regelmatig aanvragen binnen wat betreft het assisteren van studieopdrachten. Helaas kunnen we geen tijd vrijmaken om iedere aanvraag te behandelen. Je kunt een mail sturen naar info@hierlocaties.nl met informatie omtrent de opdracht, wie je bent en wat er van ons gevraagd wordt. Hierop kunnen wij beslissen of het wel of niet haalbaar is voor ons.

Worden er foto’s en video’s gemaakt op jullie events?

Op onze events kan er gefotografeerd en gefilmd worden. Wij gebruiken deze beelden voor een terugblik van het event en ter promotie van volgende events.

Mijn antwoord staat er niet tussen

Heb je een algemene vraag of staat het antwoord er niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.