HIER. verjaardagsfeest locatie

Unieke feest locatie
verjaardagsfeest locatie

Verjaardagsfeest met hapje én drankje

Bij een verjaardagsfeest hoort natuurlijk een lekker stuk taart. Hierbij heb je keuze uit een slagroomtaart, petit fours, mini gebakjes en ga zo nog maar even door. HIER. eventlocaties werkt samen met een regionale bakkerij, zodat wij altijd vers gebak kunnen leveren. Na het gebak is het tijd voor een vers getapt biertje met een bitterbal. Of een uitgebreid koud en warm hapjesprogramma afgestemd op jouw speciale wensen. Onze koks kijken graag met je mee naar een geschikte culinaire invulling voor jouw verjaardagfeest op een van onze drie feestlocaties.

Originele locatie verjaardagsfeest

Hiep hiep hoera! Jij bent jarig en wilt dit graag vieren met al jouw vrienden, familie en collega’s. Nu heb je dit jaar besloten om het feest eens lekker uit te besteden aan een extern bedrijf. Zo kun je zelf ook genieten van jouw verjaardagfeest, hoef je geen boodschappen te kopen en blijft je huis lekker schoon. Wij van HIER. eventlocaties nemen de organisatie voor jouw verjaardagfeest graag uit handen. Bij een van onze drie feestlocaties regelen wij graag een spetterend feest voor jou en je naasten.

Heb jij wat te vieren binnenkort, en ben je nog opzoek naar een geschikte locatie? Aarzel dan niet, en kom gerust eens langs bij een van onze HIER. locaties.

CONTACT

Feestlocaties in Noord-Brabant

HIER. eventlocaties beschikt over drie authentieke, karakteristieke en sfeervolle feestlocaties in Brabant. Alle drie de locaties zijn prima bereikbaar met de auto via de snelwegen (A27) en de (A58). En iedere vestiging beschikt over een gratis parkeerplaats. Het Cachot beschikt over een grote binnenruimte en buitenruimte. Zo kun je jouw verjaardagsfeest in de lente/zomer zowel binnen als buiten vieren. Fort Lunet beschikt over een wat kleinere binnenruimte en een groot buitenterrein. En deze feest locatie zit gevestigd in een oud fort, wat zorgt voor een speciale belevenis. Als laatste hebben we nog Fort Sint Gertrudis beschikbaar als locatie voor een verjaardagfeest. Deze locatie beschikt over 7 themazalen, met ieder een eigen sfeerbeleving. Kortom, genoeg feest locaties om uit te kiezen. Kom snel een keertje langs, dan laten wij graag alle locaties aan jou zien!

 

Entertainment op locatie

Nadat de feest locatie en de culinaire invulling zijn bepaald, is het tijd om het entertainment te regelen. Wil je graag een zanger/zangeres, band, dj, speciaal entertainment of gewoon een achtergrondmuziekje? Alles kan geregeld worden om jouw speciale dag nog mooier te maken. Zelf beschikken wij al over een entertainment bestand met regionale artiesten en entertainers. En licht en geluid is op alle drie de locaties voldoende aanwezig.

feest locatie Brabant
Bedrijfsfeest

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan