Jouw evenementenlocatie vind je HIER!

 

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie voor een bijeenkomst of evenement? Hier vind je drie bijzondere evenementenlocaties, allemaal in een unieke stijl. Of je nu op zoek bent naar een locatie in bourgondische, klassieke of moderne stijl. HIER. event locaties biedt het allemaal! De inspirerende locaties zijn beschikbaar als feestlocatie, voor vergaderingen, lezingen, beurzen, recepties en nog veel meer!

De drie evenementenlocaties van HIER. event locaties vind je in het gastvrije en gezellige Noord-Brabant. Iedere locatie is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Van zakelijke evenementen tot aan particuliere feesten. Onze locaties zorgen ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt.

FORT ST. GERTRUDIS
Locatie met 7 verschillende zalen, geschikt voor 1155 personen. Van hippe club tot Bourgondische feestlocatie.
GEERTRUIDENBERG

PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle feestlocatie die pure klasse uitstraalt. Geschikt voor evenementen met maximaal 130 personen.
GEERTRUIDENBERG

JAISELINGS ROYAL PALACE
Voormalig klooster met maar liefst 14 ruimtes. Geschikt voor evenementen met 50 tot 3500 personen!
WERNHOUT

Wat maakt een evenementenlocatie van HIER. bijzonder?

Iedere evenementenlocatie is een historisch gebouw met een verleden. Van een oude opslagplaats voor wapens tot een klooster. De historische kenmerken zijn behouden en samengesmolten met een meer moderne en eigentijdse stijl. Dit zorgt voor bijzondere, unieke locaties met de perfecte sfeer.

Naast dat iedere locatie een geheel eigen stijl heeft (van binnen en van buiten), bieden de ruimtes privacy en rust. Of het nu gaat om een ruimte voor 50 man of 3.500 man, de locaties zijn tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor is er altijd een optimale sfeerbeleving.

Daarnaast zijn de locaties van HIER. event locaties perfect als bijzondere trouwlocaties en kunnen de locaties daar ook geheel op worden aangekleed.

JAISELINGS ROYAL PALACE IN WERNHOUT

Jaiseling Royal Palace in Wernhout is een van onze bijzondere locaties. Het voormalige klooster bevat veel historie en heeft een unieke stijl. Het prachtige klooster ligt net buiten Breda en is omgetoverd tot een moderne en multifunctionele evenementenlocatie. Ideaal voor bruiloften tot aan vergaderingen en themafeesten. Op deze inspirerende locatie ben je zeker van een gedenkwaardig evenement.

MEER INFO!

FORT ST. GERTRUDIS IN GEERTRUIDENBERG

In Geertruidenberg vind je Fort St. Gertrudis: een authentieke en inspirerende evenementenlocatie voor zakelijke evenementen. Of je nu graag op een bijzondere locatie wilt vergaderen, een productpresentatie wilt geven of een gezellig personeelsfeest wilt organiseren. Het prachtige Rijksmonument Fort St. Gertrudis zorgt ervoor dat je indruk maakt op jouw gasten.

MEER INFO!

PUUR! ACHTER DE MARKT IN GEERTRUIDENBERG

Een van de andere inspirerende locaties van HIER. event locaties is PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg. Op deze bijzondere evenementenlocatie vind je een uitzonderlijk Rijksmonument uit 1836. Vroeger diende het monument als kruitopslag en later als gevangenis. Deze bijzondere locatie bevat één intieme ruimte geschikt voor maximaal 130 mensen. Dicht bij de natuur zorgt deze locatie voor rust, gezelligheid en een eigen afgesloten plek voor jouw evenement.

MEER INFO!

Hoe kies je de perfecte evenementenlocatie?

Op zoek naar de perfecte event locatie? Wij helpen je graag. Lees snel de blog “Hoe kies je de perfecte evenementenlocatie? Wij geven je 13 tips!” of download direct onze handige checklist.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor jouw evenement op een van deze bijzondere evenementenlocaties? Of wil je meer weten over zaalverhuur? Vraag dan informatie of een offerte aan.

Meer informatie over de drie locaties?