Jouw evenementenlocatie vind je HIER!

 

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie voor een bijeenkomst of evenement? Hier vind je drie bijzondere evenementenlocaties, allemaal in een unieke stijl. Of je nu op zoek bent naar een locatie in bourgondische, klassieke of moderne stijl. HIER. event locaties biedt het allemaal! De inspirerende locaties zijn beschikbaar als feestlocatie, voor vergaderingen, lezingen, beurzen, recepties en nog veel meer!

De drie evenementenlocaties van HIER. event locaties vind je in het gastvrije en gezellige Noord-Brabant. Iedere locatie is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Van zakelijke evenementen tot aan particuliere feesten. Onze locaties zorgen ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt.

FORT SINT GERTRUDIS
Locatie met 7 verschillende zalen, geschikt voor 1155 personen. Van hippe club tot Bourgondische feestlocatie.
GEERTRUIDENBERG

HET CACHOT
Eén sfeervolle feestlocatie die pure klasse uitstraalt. Geschikt voor evenementen met maximaal 130 personen.
GEERTRUIDENBERG

FORT LUNET
De thuishaven van Nationaal Park de Biesbosch. Geschikt voor vergaderingen en diners voor 10 tot 200 personen!
RAAMSDONKSVEER

Wat maakt een evenementenlocatie van HIER. bijzonder?

Iedere evenementenlocatie is een historisch gebouw met een verleden. Van een oude opslagplaats voor wapens tot een klooster. De historische kenmerken zijn behouden en samengesmolten met een meer moderne en eigentijdse stijl. Dit zorgt voor bijzondere, unieke locaties met de perfecte sfeer.

Naast dat iedere locatie een geheel eigen stijl heeft (van binnen en van buiten), bieden de ruimtes privacy en rust. Of het nu gaat om een ruimte voor 50 man of 1150 personen, de locaties zijn tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor is er altijd een optimale sfeerbeleving.

Daarnaast zijn de locaties van HIER. event locaties perfect als bijzondere trouwlocaties en kunnen de locaties daar ook geheel op worden aangekleed.

FORT LUNET – RAAMSDONKSVEER

Fort Lunet in Raamsdonksveer is één van onze bijzondere locaties. Het fort ligt aan de oever van rivier de Donge. Het is een verdedigingswerk dat is gebouwd tussen 1837 en 1839. Het is destijds gebouwd als bescherming van de Donge, de naastgelegen weg die is aangelegd door Keizer Napoleon.

Dit prachtige fort is omgetoverd tot een multifunctionele evenementenlocatie en beschikt over een modern restaurant. Ideaal voor vergaderingen en als begin en eindpunt van een bedrijfsuitje in combinatie met een activiteit. Bekijk alle activiteiten op Uit in Zuid.

MEER INFO!

FORT SINT GERTRUDIS – GEERTRUIDENBERG

In Geertruidenberg vind je Fort Sint Gertrudis: een authentieke en inspirerende evenementenlocatie voor zakelijke en particuliere evenementen. In Fort Sint Gertrudis kunt u op een bijzondere locatie vergaderen, een productpresentatie wilt geven of een gezellig personeelsfeest organiseren. Het prachtige Rijksmonument Fort Sint Gertrudis zorgt ervoor dat je indruk maakt op jouw gasten.

Met meerdere zalen, geschikt voor grotere en kleinere groepen, kunnen we altijd voldoen aan uw wensen. Lees hier direct meer over alle mogelijkheden binnen onze grootste HIER. event locatie!

MEER INFO!

HET CACHOT – GEERTRUIDENBERG

Een andere inspirerende event- & feestlocatie van HIER. event locaties is Het Cachot in Geertruidenberg. Op deze bijzondere evenementenlocatie vind je een uitzonderlijk Rijksmonument uit 1836. Vroeger diende het monument als kruitopslag en later als gevangenis. Deze bijzondere locatie bevat één intieme ruimte geschikt voor maximaal 150 mensen. Dicht bij de natuur zorgt deze locatie voor rust, gezelligheid en een eigen afgesloten plek voor jouw evenement.

MEER INFO!

Hoe kies je de perfecte event- en feestlocatie?

Op zoek naar de perfecte event- & feestlocatie? Wij helpen je graag. Lees snel de blog “Hoe kies je de perfecte evenementenlocatie? Wij geven je 13 tips!” of download direct onze handige checklist.

Evenement organiseren bij HIER. Locaties?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor jouw evenement op een van deze bijzondere evenementenlocaties? Of wil je meer weten over zaalverhuur? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan