Trouwlocatie Fort Sint Gertrudis

De trouwlocatie van Brabant

In het oude Brabantse vestingstadje Geertruidenberg vind je de royale bruiloft locatie Fort Sint Gertrudis. Geertruidenberg draagt een lange historie met zich mee en dat is te zien; het ligt aan de Bergse Maas en is een bezienswaardigheid op zichzelf. Die sfeer proef je ook in het Fort! Aan het Marktplein bevindt zich ‘De Zalmsteek’, een voormalige kazerne. Een poortgebouw leidt je over een binnenplein en neemt je mee naar het trotse monument. Daar staat een unieke droombruiloft te wachten: Fort Sint Gertrudis is jullie bijzondere trouwlocatie met een verhaal.

Fort Sint Gertrudis mag zichzelf sinds 2015 een officiële trouwlocatie noemen en biedt de mogelijkheid om alles letterlijk onder één dak te vieren. De mooiste historische trouwlocatie voor je receptie, ceremonie, diner of feest vind je HIER!

Jullie komen binnen door zware houten deuren, waarna jullie direct in een ruime, gedecoreerde zaal binnenkomen. De Binnenplaats, het hart van Fort Sint Gertrudis. Daaromheen bevinden zich veel unieke ruimtes; van de moderne Club tot de robuuste, Bourgondische zaal. Dit zorgt voor veel keuze. Alle zalen hebben namelijk hun eigen thema, helemaal aan te passen aan de wensen voor jullie droombruiloft.

Gethematiseerde zalen

Met alle ruimtes in gebruik, kun je in Fort Sint Gertrudis maarliefst 1100 gasten verwelkomen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om voor elk onderdeel een andere zaal te gebruiken, bijvoorbeeld de receptie in de ene zaal en het diner in een andere ruimte. Met veel keuze uit gethematiseerde zalen is dit de unieke trouwlocatie voor jullie droombruiloft. Daarnaast is de trouwlocatie prima toegankelijk voor invaliden en is er gratis parkeergelegenheid. 

Combineer onze bijzondere trouwlocaties

HIER. locaties biedt naast Fort Sint Gertrudis als unieke trouwlocatie ook het Cachot. Het ligt op een kleine twee minuten loopafstand van elkaar vandaan en is daarom erg leuk te combineren. Beide zijn romantische feest- en ceremonie locaties. Wat dacht je van een ceremonie op het Cachot en een diner en feestavond in de Bourgondische zaal, in Fort Sint Gertrudis? Of een receptie op de Binnenplaats van Fort Sint Gertrudis en een feestavond in het Cachot? Verras je gasten met niet één, maar twee unieke trouwlocaties.

Bruiloft in opotheek
Bruiloft organiseren
Trouwlocatie Fort Sint Gertrudis
Ja, ik wil
Trouwlocatie Binnenplaats

Zien jullie jezelf al helemaal trouwen in trouwlocatie Fort Sint Gertrudis?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze trouwlocaties? Neem vrijbljvend contact oop en laat jullie informeren. Of maak een afspraak om onze locaties te bezichtigen!

    Aanleiding: Say CheeseVakantie proevenFOOD 66Hieper de PieperBier van HIER!Aan de kookBella italiaGeniet met matenAsociaal vergaderenSummer screeningSpeeddateWhen i me(a)t you in the summerGrill & ChillSupicy business

    Aanleiding: Bruiloft/HuwelijkVerjaardagDinerFamilie-uitje

    Aanleiding: MiddeleeuwsMuiterijHet Gevoel van Holland WinterHet Gevoel van HollandCamping HeidevreugdHet feest van 1001 nachtDas Fest der Langen LattenDe Ruitery's