De 4 inspirerende locaties van HIER. event locaties

 

Ben je op zoek naar een bijzondere of inspirerende locatie voor een bijeenkomst of evenement? Hier vind je vier bijzondere locaties, allemaal in een unieke stijl. Of je nu op zoek bent naar een locatie in bourgondische, klassieke of moderne stijl. HIER. event locaties biedt het allemaal! De inspirerende locaties zijn beschikbaar voor feesten, vergaderingen, lezingen, beurzen, recepties en nog veel meer!

 

Bekijk HIER. de vier bijzondere locaties

’t Kruithuis Arsenaal
Modern en eigentijds
met een intieme sfeer
Woudrichem

Fort St. Gertrudis
Van hippe club tot
Bourgondische ruimte
Geertruidenberg

PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle ruimte die
pure klasse uitstraalt
Geertruidenberg

Jaiselings Royal Palace
Voormalig klooster met
maar liefst 14 ruimtes
Wernhout

HIER. DE BROCHURE

Vraag ‘m HIER. aan!

Kies een brochure:

Locatiebrochure
Bruidsbrochure
Kerstmarktbrochure
Zomermagazine
WintermagazineHIER. DE OFFERTE

Een indicatie van de opties die je HIER. hebt? Wij hebben aan een paar woorden genoeg. Vul ze vrijblijvend in en wij nemen graag contact met je op met passende voorstellen.

Wat maakt deze locaties bijzonder?

Wat maakt de locaties van HIER. event locaties bijzonder? De inspirerende locaties zijn alle vier historische gebouwen met een verleden. Van een oude opslagplaats voor wapens tot een klooster. De historische kenmerken zijn behouden en samengesmolten met een meer moderne en eigentijdse stijl. Dit zorgt voor bijzondere, unieke locaties met de perfecte sfeer.

Naast dat de locaties allemaal een geheel eigen stijl hebben (van binnen en van buiten), bieden de ruimtes privacy en rust. Of het nu gaat om een ruimte voor 50 man of 3.500 man, de inspirerende locaties zijn tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor is er altijd een optimale sfeerbeleving.

Daarnaast zijn de locaties van HIER. event locaties perfect als bijzondere trouwlocaties en kunnen de locaties daar ook geheel op worden aangekleed.

Meer informatie over de vier inspirerende locaties?

Download de brochure voor meer informatie over de inspirerende locaties. Klik hierboven op de individuele bijzondere locaties om van ieder een impressie te krijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor uw evenement op een van deze bijzondere locaties? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.