De 4 inspirerende locaties van HIER. event locaties

Ben je op zoek naar een bijzondere of inspirerende locatie voor een bijeenkomst of evenement? Hier vind je vier bijzondere locaties, allemaal in een unieke stijl. Of je nu op zoek bent naar een locatie in bourgondische, klassieke of moderne stijl. HIER. event locaties biedt het allemaal! De inspirerende locaties zijn beschikbaar voor feesten, vergaderingen, lezingen, beurzen, recepties en nog veel meer!

‘T KRUITHUIS ARSENAAL
Modern en eigentijds
met een intieme sfeer
WOUDRICHEM

FORT ST. GERTRUDIS
Van hippe club tot
Bourgondische ruimte
GEERTRUIDENBERG

PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle ruimte die
pure klasse uitstraalt
GEERTRUIDENBERG

JAISELINGS ROYAL PALACE
Voormalig klooster met
maar liefst 14 ruimtes
WERNHOUT

Wat maakt deze locaties bijzonder?

Wat maakt de locaties van HIER. event locaties bijzonder? De inspirerende locaties zijn alle vier historische gebouwen met een verleden. Van een oude opslagplaats voor wapens tot een klooster. De historische kenmerken zijn behouden en samengesmolten met een meer moderne en eigentijdse stijl. Dit zorgt voor bijzondere, unieke locaties met de perfecte sfeer.

Naast dat de locaties allemaal een geheel eigen stijl hebben (van binnen en van buiten), bieden de ruimtes privacy en rust. Of het nu gaat om een ruimte voor 50 man of 3.500 man, de inspirerende locaties zijn tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor is er altijd een optimale sfeerbeleving.

Daarnaast zijn de locaties van HIER. event locaties perfect als bijzondere trouwlocaties en kunnen de locaties daar ook geheel op worden aangekleed.

Over de vier inspirerende locaties

De vier inspirerende locaties van HIER. event locaties vind je in het gastvrije en gezellige Noord-Brabant. Iedere locatie is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Van zakelijke evenementen tot aan particuliere feesten. Onze inspirerende locaties zorgen ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt.

JAISELINGS ROYAL PALACE IN WERNHOUT

Jaiseling Royal Palace in Wernhout is een van onze bijzondere locaties. Het voormalige klooster bevat veel historie en heeft een unieke stijl. Het prachtige klooster ligt net buiten Breda en is omgetoverd tot een moderne en multifunctionele eventlocatie. Ideaal voor bruiloften tot aan vergaderingen en themafeesten. Op deze inspirerende locatie ben je zeker van een gedenkwaardig evenement.

FORT ST. GERTRUDIS IN GEERTRUIDENBERG

In Geertruidenberg vind je Fort St. Gertrudis: een authentieke en inspirerende locatie voor zakelijke evenementen. Of je nu graag op een bijzondere locatie wilt vergaderen, een productpresentatie wilt geven of een gezellig personeelsfeest wilt organiseren. Het prachtige Rijksmonument Fort St. Gertrudis zorgt ervoor dat je indruk maakt op jouw gasten.

PUUR! ACHTER DE MARKT IN GEERTRUIDENBERG

Een van de andere inspirerende locaties van HIER. event locaties is PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg. Op deze bijzondere locatie vind je een uitzonderlijk Rijksmonument uit 1836. Vroeger diende het monument als kruitopslag en later als gevangenis. Deze bijzondere locatie bevat één intieme ruimte geschikt voor maximaal 130 mensen. Dicht bij de natuur zorgt deze locatie voor rust, gezelligheid en een eigen afgesloten plek voor jouw evenement.

‘T KRUITHUIS ARSENAAL IN WOUDRICHEM

In het vestingstadje Woudrichem vind je de laatste van onze bijzondere locaties: ‘t Kruithuis Arsenaal in Woudrichem. Deze multifunctionele unieke locatie is in te zetten voor jouw zakelijk of particulier evenement. Bij mooi weer, heb je ook de beschikking tot een gezellig terras. Waar de buitenkant van de locatie trots het historisch verleden laat zien, is de binnenkant opgeknapt en heeft een eigentijdse stijl.

Meer informatie over de vier inspirerende locaties?

Klik hierboven op de individuele bijzondere locaties om van ieder een impressie te krijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor uw evenement op een van deze bijzondere locaties? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.