De 3 inspirerende locaties van HIER. event locaties

 

Ben je op zoek naar een bijzondere of inspirerende evenementenlocatie voor een bijeenkomst of evenement? HIER. event locaties heeft drie inspirerende en bijzondere locaties, die stuk voor stuk een eigen stijl en karakter hebben. De drie inspirerende locaties van HIER. event locaties vind je in het gastvrije en gezellige Noord-Brabant. Iedere locatie is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Van zakelijke evenementen tot aan particuliere feesten. Onze inspirerende locaties zorgen ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt.

FORT ST. GERTRUDIS
Locatie met 7 verschillende zalen, geschikt voor 1155 personen. Van hippe club tot Bourgondische feestlocatie.
GEERTRUIDENBERG

PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle feestlocatie die pure klasse uitstraalt. Geschikt voor evenementen met maximaal 130 personen.
GEERTRUIDENBERG

JAISELINGS ROYAL PALACE
Voormalig klooster met maar liefst 14 ruimtes. Geschikt voor evenementen met 50 tot 3500 personen!
WERNHOUT

Wat maakt deze locaties bijzonder?

Wat maakt de locaties van HIER. event locaties bijzonder? De inspirerende locaties zijn alle drie historische gebouwen met een verleden. Van een oude opslagplaats voor wapens tot een klooster. De historische kenmerken zijn behouden en samengesmolten met een meer moderne en eigentijdse stijl. Dit zorgt voor bijzondere, unieke locaties met de perfecte sfeer.

Naast dat de locaties allemaal een geheel eigen stijl hebben, bieden de ruimtes privacy en rust. Of het nu gaat om een ruimte voor 50 man of 3.500 man, de inspirerende locaties zijn tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor is er altijd een optimale sfeerbeleving.

Daarnaast zijn de locaties van HIER. event locaties ook perfect als bijzondere trouwlocatie en kunnen de locaties daar ook geheel op worden aangekleed.

JAISELINGS ROYAL PALACE IN WERNHOUT

Jaiseling Royal Palace is een van onze bijzondere locaties. In het voormalig klooster vind je maar liefst 14 grote en kleine ruimtes die borg staan voor spraakmakende evenementen. Van een sfeervolle lounge tot hippe discotheek en van multifunctioneel theaterplein tot gezellig café. Of je nu 10 of 3500 mensen uitnodigt! Alle ruimtes zijn compleet gedecoreerd.

MEER INFO!

FORT ST. GERTRUDIS IN GEERTRUIDENBERG

Fort St. Gertrudis is een prachtig Rijksmonument in de historische kern van Geertruidenberg met een heel eigen karakter. Zeven heel verschillende zalen hebben één ding gemeen: ze zijn tot in de puntjes verzorgd, om het organiseren van jullie event gemakkelijk te maken. Hoe groot, klein, vroeg, laat, eenvoudig, feestelijk of ingetogen je het ook wilt maken.

MEER INFO!

PUUR! IN GEERTRUIDENBERG

PUUR! Achter de Markt is een prachtig Rijksmonument uit 1836 wat vroeger diende als een kruitopslag, later werd het een gevangenis en sinds 1988 een evenementenlocatie van HIER. event locaties. Het pand bestaat uit één sfeervolle, intieme ruimte. PUUR! is zeer geschikt voor een borrel, kleine evenement, vergaderingen, feesten en diners.

MEER INFO!

Hoe kies je de perfecte event locatie?

Op zoek naar de perfecte event locatie? Wij helpen je graag. Lees snel de blog “Hoe kies je de perfecte evenementenlocatie? Wij geven je 13 tips!” of download direct onze handige checklist.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor jouw evenement op een van deze bijzondere locaties? Of wil je meer weten over zaalverhuur? Vraag dan informatie of een offerte aan.

Meer informatie over de drie inspirerende locaties?