fbpx
 

HIER. receptie locatie

Vier je receptie HIER.

Organiseer je een receptie voor een bruiloft, jubileum, pensionering of opening? Dan wil je daar natuurlijk een groot succes van maken. Dit lukt je door middel van een goede voorbereiding. Zodra je een datum hebt geprikt, begint het echte werk. Alleen hoe begin je met het organiseren van een receptie? Waar moet je op letten? En hoe maak je van jouw receptie een groot succes? De ideale receptie locatie vind je bij HIER. Locaties.

Is het dit jaar jouw taak om de receptie te regelen en organiseren? Dan nodigen wij jou graag persoonlijk uit bij een van onze drie feest locaties voor een kopje koffie.

CONTACT

Dé receptie locatie van Brabant

Wij nemen het organiseren en het zoeken naar een receptie en de locatie graag voor je uit handen. Een receptie vinden de meeste mensen vaak wat suf en standaard, maar niet HIER. Wij toveren de saaie receptie om tot een gezellige gelegenheid waarbij iedereen het naar z’n zin heeft. Als het gaat om het creëren van een goede en fijne sfeer ben je bij ons aan het juiste adres. Alleen al de aankleding en uitstraling van onze zalen zorgt voor een fijne sfeer tijdens jouw receptie. Wij beschikken over 3 evenementenlocaties met ruim 7 verschillende zalen. Doordat iedere zaal zijn eigen stijl heeft is er voor iedere gelegenheid een receptie locatie die past bij jouw gelegenheid en groep.

Tijd voor de receptieopening

Wil jij iedereen gelijk enthousiast maken over de receptie locatie? Open de dag dan met een mooi welkomstpraatje. Bedank iemand voor zijn jarenlange inzet of maak de nieuwe plannen voor de komende tijd. Zodra je meteen begint met positief nieuws zal iedereen steeds sneller hierin meegaan. Zorg alleen wel dat je het niet te lang maakt. Een kort maar krachtige toespraak zal waarschijnlijk iedereen kunnen waarderen. Sluit je praatje door middel van een toast met een glaasje prosecco. Hiermee open je de receptie officieel en word je receptie absoluut een succes.

Receptie locatie
Unieke receptie locatie
Personeelsfeest locatie brabant
Receptie hapjes

Gezelligheid gaat door de maag

Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of pensionering. Je laat je gasten niet graag met een lege maag zitten. Voor een receptie verlangen mensen vaak geen geheel diner of volledige maaltijd, maar een hapje of een klein gerechtje is vaak wel op zijn plaats. Niet ieder gezelschap is hetzelfde en bij ieder gezelschap hoort een eigen drankarrangement en hapjesprogramma voor tijdens de receptie. Gelukkig hebben wij een breed arrangement. Bij ons heb je de kans om jouw gasten een luxe amuse tot een Hollandse borrelplank te serveren. Heb je zelf een idee voor de invulling van het hapjesprogramma? Dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan