fbpx
 

Themafeesten

 

Of je nu iets wilt doen met je vrienden groep, sport vereniging of collega’s een themafeest is altijd leuk. HIER. kun je de gezelligste en uniekste themafeesten vieren. Ieder jaar worden er hier in Geertruidenberg een aantal Brabantse themafeesten georganiseerd. De themafeesten hebben diverse thema’s, zodat er voor iedereen wat leuks tussen zit. De thema’s worden verwerkt in de decoratie, de muziek en zelfs in het eten! De themafeest locatie is door zijn grootte, locatie en uitstraling ideaal om grote, gezellige en unieke themafeesten te organiseren.

Muiterij

PIRATEN THEMAFEEST DE MUITERIJ

Alle hens aan dek! Kun jij het stoere zeemansbestaan aan? Kom erachter op ons themafeest: De Muiterij. Sluit aan bij de bende van Captain Bluehorn en Wilde Mathilde en dein mee op de woeste golven. ARGHH!

MEER INFO!
Themafeest camping

HEIDEVREUGDSE CAMPING BINGO SHOW

Camping-presentator Alfonso begeleidt de nieuwe campinggasten naar hun bungalowtent en host een heerlijke camping bingo met muziek. De koelbox zit vol halve liters bier, kaasjes, worstjes en barbecuevlees. Dat belooft een heerlijke vakantie!

MEER INFO!
Middeleeuws

MIDDELEEUWS THEMAFEEST IN DE HERBERG VAN WILDE MATHILDE

Bezoek deze oer-Hollandse herberg en waan jezelf terug in de tijd, tijdens ons Middeleeuws themafeest.

MEER INFO!
Après-ski themafeest

APRÈS-SKI THEMAFEEST GASTHOFF DER SOMWEBER

Welkom bij Gasthoff der Somweber; een super sfeervolle gezellige skihut op het hoogste puntje van de Mont Blanc.

MEER INFO!
VR-Dining La Casa de Papel

XL VR-DINING ESCAPE ROOM: LA CASA DE PAPEL

Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Game, de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?

MEER INFO!
Themafeest camping

CABARET DINNERSHOW THE COMEDY KITCHEN

The Comedy Kitchen is een dinnershow vol cabaret van de hoogste plank; denk aan urban dance music, cabaret en streetfood in een uniek stijltje!

MEER INFO!

Jouw unieke themafeest organiseren? Neem direct  contact met ons op!

  Uniek themafeest Brabant 

  Kom naar HIER. voor een uniek en gezellig themafeest Brabant.  Themafeesten die tot in de puntjes zijn verzorgd en verwachtingen doen overtreffen – leuk wanneer je een jubileum hebt, iets speciaals met vrienden wilt doen of bijvoorbeeld wanneer je als klein zelfstandige een personeelsuitje zoekt! HIER. event locaties organiseert al vele jaren themafeesten op eigen locaties. Ieder jaar worden er een aantal themafeesten openbaar georganiseerd. Deze zijn toegankelijk voor groepen vanaf 2 personen op inschrijfbasis, maar ook exclusief te boeken voor je bedrijfsuitje of feestavond vanaf 25 personen.

  De verschillende themafeesten

  Voor onze themafeesten hebben wij uiteraard gekozen voor verschillende thema’s, zodat er voor iedereen wat leuks tussen zit. Iedere thema-avond brengt een eigen sfeerbeleving met zich mee door de muziek, de artiesten, de culinaire invulling en het decor. Zo waan je jezelf iedere keer weer in een andere wereld. Stap bijvoorbeeld terug in de tijd en bezoek ons Middeleeuwse themafeest, of kies voor een gezellige après-ski avond tijdens het themafeest Gasthoff der Somweber. Allebei originele en leuke themafeesten in Brabant.

  Naast themafeesten organiseren wij ook publieksevenementen bij Fort Sint Gertrudis. Bezoek onze publieksevenementen in Brabant pagina, voor ons complete aanbod.

  Themafeest organiseren bij HIER. Locaties?

  Mocht er nou niet helemaal tussen staan wat je zoekt? Klik dan niet meteen weg. Bel ons even op of stuur een mailtje met de wensen. De voorgestelde programma’s zijn slechts voorbeeldprogramma’s om je een idee te geven hoe de avond of dag eruit zou kunnen komen te zien. Hier pinnen wij ons echter niet op vast; we zijn ontzettend flexibel en stellen graag een programma voor je samen dat naadloos op je wensen aansluit. Zodat jij een uniek themafeest in Brabant kunt organiseren.

  Themafeest meemaken?

  Wacht niet langer en boek nu een origineel themafeest in Brabant bij Fort Sint Gertrudis! Zien we jullie verschijnen in ons prachtige fort? Neem snel contact op met ons voor de mogelijkheden!

  Heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 – 727 516

  Neem contact op

  Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

  Vraag een offerte aan.

  Vraag offerte aan