Themafeesten

 

Of je nu iets wilt doen met je vrienden groep, sport vereniging of collega’s een themafeest is altijd leuk. HIER. kun je de gezelligste en uniekste themafeesten vieren. Wij bieden verschillende themafeesten arrangementen aan, zodat er voor iedereen een feest tussen zit. De thema’s worden verwerkt in de muziek, de artiesten en de show! De themafeest locatie is door zijn grootte, locatie en uitstraling ideaal om grote, gezellige en unieke themafeesten te organiseren.

Themafeest Brabant 

Kom naar HIER. voor een gezellig en onvergetelijk themafeest Brabant.  Themafeesten die tot in de puntjes zijn verzorgd en verwachtingen doen overtreffen – leuk wanneer je een jubileum hebt, iets speciaals met vrienden wilt doen of bijvoorbeeld wanneer je als bedrijf een personeelsuitje zoekt! HIER. event locaties organiseert al vele jaren themafeesten op eigen locaties. De themafeesten zijn exclusief te boeken vanaf 25 personen.

De verschillende themafeesten

Voor onze themafeesten hebben wij uiteraard gekozen voor verschillende thema’s, zodat er voor iedereen wat leuks tussen zit. Iedere thema-avond heeft zijn eigen sfeer, muziek, artiesten en decor. Zo krijg je bij ieder themafeest weer een hele andere beleving. Geniet van de leukste liedjes tijdens de Heidevreugdse camping Bingo show, train een avond je lachspieren tijdens de cabaret dinnershow of wordt een echte  La Casa De Papel bankrover tijdens het VR-dining feest.

Naast themafeesten organiseren wij ook publieksevenementen bij Fort Sint Gertrudis. Bezoek onze publieksevenementen in Brabant pagina, voor ons complete aanbod.

Themafeest organiseren bij HIER. Locaties?

Mocht er nou niet helemaal tussen staan wat je zoekt? Klik dan niet meteen weg. Bel ons even op of stuur een mailtje met de wensen. De voorgestelde programma’s zijn slechts voorbeeldprogramma’s om je een idee te geven hoe de avond of dag eruit zou kunnen komen te zien. Hier pinnen wij ons echter niet op vast; we zijn ontzettend flexibel en stellen graag een programma voor je samen dat naadloos op je wensen aansluit. Zodat jij een uniek themafeest in Brabant kunt organiseren.

Themafeest camping

HEIDEVREUGDSE CAMPING BINGO SHOW

Camping-presentator Alfonso begeleidt de nieuwe campinggasten naar hun bungalowtent en host een heerlijke camping bingo met muziek. De koelbox zit vol halve liters bier, kaasjes, worstjes en barbecuevlees. Dat belooft een heerlijke vakantie!

MEER INFO!
Themafeest camping

CABARET DINNERSHOW THE COMEDY KITCHEN

The Comedy Kitchen is een dinnershow vol cabaret van de hoogste plank; denk aan urban dance music, cabaret en streetfood in een uniek stijltje!

MEER INFO!
VR-Dining La Casa de Papel

XL VR-DINING ESCAPE ROOM: LA CASA DE PAPEL

Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Game, de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?

MEER INFO!

Themafeest meemaken?

Wacht niet langer en boek nu een origineel themafeest in Brabant bij Fort Sint Gertrudis! Zien we jullie verschijnen in ons prachtige fort? Neem snel contact op met ons voor de mogelijkheden!

Heb je vragen?
Neem contact met ons op.

0162 – 727 516

Neem contact op

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan