Vier HIER. hét kerstfestival!

Verras jouw collega’s met een speciaal voor hen opgezet kerstfestival. Vergeet het standaard kerstpakket: jouw collega’s shoppen zelf hun kerstpakket bij elkaar! In combinatie met een borrel of volledig verzorgd diner arrangement zorgen wij voor de meest originele kerstborrel voor jou en je collega’s of zakenrelaties.

HET KERSTFESTIVAL IN BEELD

GROOTS UITPAKKEN DEZE WINTER?

Graag voor het kerstshoppen even een momentje samen met je collega’s of zakenrelaties? Het is mogelijk om dan een exclusieve ruimte te boeken waar de mogelijkheid is om iedereen te bedanken voor het afgelopen jaar of om te proosten op het nieuwe jaar!

Kerstboom

BRABANTSE NACHTEN ZIJN LANG!

Nog niet klaar met feesten? Dat snappen we helemaal! Boek een exclusieve afterparty om deze mooie avond fantastisch af te sluiten.

Hert smink
eindejaarsfeest

NEEM CONTACT OP MET ONS TEAM

Wil je meer informatie of de beschikbaarheid weten voor het Kerstfestival? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!

Speciaal hiervoor wordt EVENEMENTENLOCATIE Fort St. Gertrudis omgetoverd tot een ‘Winter Wonderland’, met fonkelende lichtjes, kerststerren en prachtige kerstbomen. In deze sfeervolle kerstsetting creëren wij een echte kerstmarkt, waar winkeliers in diverse kraampjes hun waar hebben uitgestald. Met muntjes kunnen de bezoekers bij de kraampjes verschillende kerstgeschenken kopen. Zo stelt iedereen zijn eigen kerstpakket samen.

Stel je eigen kerstpakket samen

Op onze speciaal ingerichte kerstmarkt hebben de gasten alle tijd en ruimte om met de muntjes mooie kerstcadeaus te kopen. Uiteraard zijn er ook kraampjes met lekkere drankjes en heerlijke winterse lekkernijen, zoals erwtensoep, stamppotten, rookworst, oliebollen en Glühwein. Na afloop genieten uw medewerkers lekker na met een kop warme chocolademelk met rum, waarna ze huiswaarts keren met een voldaan gevoel en met een kerstpakket op maat onder de arm!

Wij verzorgen het geheel graag voor jullie: de creatie van een oergezellige en sfeervolle kerstsetting, waarin iedereen ontspannen kan genieten én waar jouw collega’s hun eigen kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen in één concept!

Combinatie met een arrangement

Kies daarnaast voor een borrel arrangement of een volledig verzorgd diner arrangement, met eventuele aanvullende opties om de meest originele kerstborrel te organiseren. 

Onderstaande arrangementen zijn een voorbeeld van wat inbegrepen is bij het arrangement dat jullie kiezen. De mogelijkheden en wensen, maar ook de gewenste tijden kunnen uiteraard met ons besproken worden.

KERSTMARKT MET BORREL VANAF €38,50 p.p. EX. BTW (± 3,5 uur):

 • Locatiehuur in een van onze zalen binnen Fort St. Gertrudis
 • Sfeervolle kerstdecoratie en een volledig ingerichte kerstmarkt met een divers aanbod
 • Onbeperkt dranken
 • Heerlijke hapjes
 • Gezellige muziek
 • En tot slot een kerstmuts voor iedereen!

 

KERSTMARKT MET BORREL EN WALKING DINNER OF BUFFET VANAF €62,50 p.p. EX. BTW (± 4,5 uur):

 • Locatiehuur en een van onze zalen binnen Fort St. Gertrudis
 • Sfeervolle kerstdecoratie en een volledig ingerichte kerstmarkt met een divers aanbod
 • Ontvangst met Prosecco
 • Onbeperkt dranken
 • Winters Walking Dinner of winters buffet
 • Gezellige muziek
 • En tot slot een kerstmuts voor iedereen!

 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief de waarde van de munten, die van tevoren zelf in te vullen is. Verder zijn de arrangementen aan te passen en uit te breiden op basis van jullie wensen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede DJ of gave band, om er een echte feestavond van te maken?

Kom naar het HIER. Kerstfestival op 15, 16 en 17 december. Download nu de brochure en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

feestlocatie plattegrond