BLACKFRIDAY! 10% korting op hét origineelste kerstpakket! Laat je medewerkers op 10 of 11 december hun eigen kerstpakket samen stellen! Meer informatie of boeken? Neem contact op via: info@hierlocaties.nl

*De actie loopt t/m maandag 2 december en is niet geldig op reeds gemaakte boekingen!

HELLO WINTER! KERST FESTIVAL

DECEMBER! Een mooi moment om samen met collega’s, vrienden of zakenrelaties terug te kijken op het afgelopen jaar. Iemand in een winters zonnetje zetten, ergens bij stil staan of proosten op een sprankelend 2020? Geef het traditionele kerstpakket een boost!

eindejaarsfeest

GROOTS UITPAKKEN DEZE WINTER?

Graag voor het kerstshoppen even een momentje samen met je collega’s, vrienden of zakenrelaties? Het is mogelijk om dan een exclusieve ruimte te boeken waar de mogelijkheid is om iedereen te bedanken voor het afgelopen jaar of om te proosten op het nieuwe jaar!

BRABANTSE NACHTEN ZIJN LANG!

Nog niet klaar met feesten? Dat snappen we helemaal! Boek een exclusieve afterparty om deze mooie avond fantastisch af te sluiten.

NEEM CONTACT OP MET ONS TEAM

Wil je meer informatie of de beschikbaarheid weten voor het Kerstfestival? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!

0162-587570kerstfestival@hierlocaties.nlDOWNLOAD DE BROCHURE

Na een warm ontvangst op een koude winteravond betreden jullie samen evenementenlocatie Fort St. Gertrudis. Hier worden de deuren geopend richting het sfeervolste kerstfestival. Bij binnenkomst word je ontvangen door onze kerstman en komen de klanken van het Dickenskoor Pure je tegemoet. Samen met collega’s, vrienden of zakenrelaties lopen jullie langs de diverse kerstkramen wanneer verrassend entertainment wordt afgewisseld met heerlijke winterse gerechten en prachtige kerstgeschenken.

Bestaat voor jou het ideale kerstpakket uit trendy sieraden en tassen? Handige telefoonaccessoires? Heerlijke speciaalbieren met bijpassende lekkernijen of toch decoraties om je huis nog gezelliger te maken tijdens de donkere dagen? Aan jou de taak om je ‘coolste’ kerstpakket samen te stellen.

Kom naar het HIER. Kerstfestival op 10 of 11 december.

Deze totale beleving is al te boeken vanaf €75,- p.p!

feestlocatie plattegrond