fbpx
 

Trouwfeest locatie

 

Jullie gaan trouwen! Waar moeten jullie aan denken bij het vinden van de geschikte trouwfeest locatie? Voldoende in ieder geval. De locatie, catering, decoratie, gastenlijst… En willen we een DJ of een band tijdens de feestavond? Bij HIER. event locaties kunnen jullie alle kanten op voor jullie droombruiloft. De bruiloft feestlocatie die past bij jullie hangt af van een aantal factoren. Wanneer de voorkeur uitgaat naar een bruiloft op een historische locatie, zitten jullie bij HIER. locaties goed. We hebben twee officiële trouwlocaties met beide een historisch karakter. De sfeer en uitstraling bepalen jullie zelf, we kunnen bijna alle kanten op. Graag denken we met jullie mee, we zijn flexibel en geen vraag is ons te gek.

Ons team met weddingspecialisten neemt de organisatie voor jullie uit handen. Zo kunnen jullie uitkijken naar dé dag, dat is immers waar het om gaat. Jullie!!

De geschikte trouwfeest locatie

De keuze voor de locatie van jullie bruiloft is misschien wel de grootste keuze. De mogelijkheden zijn dan ook oneindig. Houden jij en je aanstaande meer van landelijk, of juist van het stoere industriële? Misschien willen jullie wel buiten trouwen! En aan welke sfeer denken jullie, een chique diner, festivalstijl met foodtrucks, of een sprookjeshuwelijk?

Onvergetelijke dag

Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Zodat jullie als bruidspaar, samen met jullie gasten, een onvergetelijke dag tegemoet gaan. De lekkerste hapjes, de mooiste bruidstaart en een sprankelende bubbel om te proosten. Aan niets mag het ontbreken. Ook aan decoratie en styling kan worden gedacht, zoals lichtletters, verse bloemen en ballonnen. Een bruiloft bij HIER. trouwlocaties is er één om nooit meer te vergeten.

Trouwfeest Brabant
Trouw locatie

Een knalfeest

Voor een geslaagd knalfeest op jullie trouwfeest kun je denken aan een DJ, een band of jullie pluggen een eigen playlist in. De populairste optie blijft nog altijd een DJ die ervoor zorgt dat bij iedereen de voetjes van de vloer gaan. Je wilt natuurlijk wel een bruiloft waar iedereen danst. We hebben een ruime kring aan samenwerkingen met DJ’s en muzikanten die zorgen voor het perfecte entertainment op jullie trouwfeest locatie.

Het bruidspaar opent het feest met een openingsdans. De rest van de avondgasten doen mee en het feest kan beginnen. De DJ draait jullie favoriete plaat en jullie dansen tot in de vroege uurtjes.

Ons team met trouwexperts denkt graag met jullie mee. We staan open voor enthousiaste ideeën en kunnen goed out-of-the-box denken. Schroom niet om te bellen, wij beantwoorden graag al jullie vragen. Daar zijn we immers voor!

Buiten trouwfeest locatie

Willen jullie de bruiloft het liefst (deels) buiten vieren? Bij Het Cachot kan jullie mooiste dag gedeeltelijk buiten plaatsvinden. Denk aan een borrel buiten in het zonnetje na de trouwceremonie. Even bijkomen van de ceremonie en samen met je gasten proosten op jullie huwelijk! Gefeliciteerd, jullie zijn getrouwd!

Na de borrel kunnen jullie de trouwdag voortzetten. Even opfrissen en foto’s maken op de prachtige historische Markt van Geertruidenberg. Daarna door naar het diner en klaarmaken voor de feestavond..

Of jullie nou met een groot of een klein gezelschap zijn, we maken er sowieso een groot feest van! Vier jullie trouwfeest in het Cachot of in één van de unieke gethematiseerde zalen van Fort Sint Gertrudis.

Trouwen op de mooiste trouwlocatie van Brabant?

Plan je afspraak.
Onze trouwspecialisten maken graag een afspraak met jullie!

   

  Heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 – 727 516

  Neem contact op

  Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

  Vraag een offerte aan.

  Vraag offerte aan