[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je jubileum

 

PROOST!! Samen hebben jullie iets moois bereikt. Bestaat het bedrijf 2 jaar of misschien al wel meer dan 100 jaar, een mooie leeftijd bereikt of samen al een fijne tijd gelukkig. Het maakt HIER. niks uit!

Mijlpalen zijn er om bij te stil te staan en mogen niet zomaar voorbij gaan. Vier je het in intieme kring of ga je voor groots? Onze HIER. event locaties zijn het ultieme decor voor een geslaagd jubileumfeest!

Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden jubileum events bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! Veel bedrijven hebben dit mogen ervaren bij onze evenementenlocaties.

Informeer HIER naar alle mogelijkheden!
HIEPER DE PIEPER
HIEPER DE PIEPER

Hoera! Mijlpalen zijn er om de slingers aan op te hangen zeggen wij altijd maar! En waar kan dat beter dan op ons ‘Hieper de Pieper’ festival. Lust je geen piepers? Dat is VETTE pech! Op onze pieper farm worden vanuit foodtrucks de meest bijzondere (bio)pieper gerechten geserveerd. Kruiwagens vol met sapjes en biertjes, banken van pallets en strobalen en een gezellig bandje maken het sfeertje helemaal compleet! Wanneer ieder zijn buik heeft volgegeten is het tijd om nog even stil te staan bij deze prachtige mijlpaal.

Meer info!
GENIET MET MATEN
GENIET MET MATEN

Iets te vieren? Neem lekker een afzakkertje in je favoriete café? Lachen, gieren en brullen met je collega’s of relaties ? Onder het genot van een lekker biertje een potje kaarten aan de stamtafel? Welkom bij ‘Geniet met maten’, wij openen de deuren van het gezelligst café in Brabant en zorgen voor echte Brabantse gezelligheid. Zing, lal of schreeuw mee met de grootste hits van Guus Meeuwis en André Hazes en pak een lekker bitterballetje mee die onze gezellige kastelein aan het bakken is.

Meer info!