[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je zakelijk evenement

 

Op zoek naar een locatie voor een zakelijk evenement? Voor een spetterende productpresentatie, fusie of zakelijke meeting kun je terecht bij één van onze HIER. event locaties. Of het nu gaat om een festivalterrein voor een bedrijfsevenement zoals een productpresentatie, een medium grote evenementenlocatie zoals een teambuilding of een kleinere locatie voor een bedrijfsevent zoals een zakelijke meeting. HIER. event locaties zijn er in alle soorten en maten.

Een event locatie voor een bedrijfsfeest? Bijvoorbeeld een jubileum of personeelsfeest? Hiervoor zijn de unieke locaties van HIER. event locaties perfect. Bijzondere feestlocaties vind je HIER! Om je te inspireren hebben wij een aantal zomer, winter en vergader arrangementen vormgegeven die uniek en vernieuwend zijn.

Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden zakelijke evenementen bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! Veel bedrijven hebben dit mogen ervaren bij de evenementenlocaties van HIER.

HIER. JE PERSONEELSFEEST
HIER. JE PERSONEELSFEEST

Wil je je medewerkers bedanken? Doe het met een spectaculair personeelsfeest op één van onze compleet verzorgde locaties.

BEDANK JE MEDEWERKERS!
HIER. JE RELATIE EVENT
HIER. JE RELATIE EVENT

Feesten & zakendoen? Dat klinkt voor HIER. event locaties als dé perfecte combinatie!

FEESTEN EN ZAKENDOEN!
HIER. JE JUBILEUM
HIER. JE JUBILEUM

Proost! Mijlpalen zijn er om te vieren en mogen wat ons betreft niet zomaar voorbij gaan!

HANG DE SLINGERS OP!
HIER. JE RECEPTIE/BORREL
HIER. JE RECEPTIE/BORREL

Er is altijd wel een reden voor een goede borrel! Iemand in het zonnetje zetten of ergens bij stil staan? HIER. kan het!

POP THE BOTTLE!
HIER. JE VERGADERING
HIER. JE VERGADERING

Voor alle medewerkers en/of relaties een meeting organiseren, waarbij de boodschap blijft hangen? HIER. helpt je!

ORGANISEER EEN MEETING!
HIER. JE (CONGRES)FESTIVAL
HIER. JE (CONGRES)FESTIVAL

Op zoek naar een locatie voor je (congres)festival? Hét evenemententerrein op 30 minuten van Breda!

DÉ FESTIVAL LOCATIE!
HIER. JE TEAMBUILDING
HIER. JE TEAMBUILDING

Samen bouwen aan een nog sterker team? Onze locaties zijn geschikt voor zowel binnen als buiten teambuilding activiteiten.

BOUWEN AAN JE TEAM!
HIER. JE PRODUCTPRESENTATIE
HIER. JE PRODUCTPRESENTATIE

Een nieuw product? Daar ben je toch trots op! Geef daarom een productpresentatie in stijl op één van onze HIER. event locaties.

SHOW HET PRODUCT!
HIER. JE THEMAFEEST
HIER. JE THEMAFEEST

Ga terug naar de Middeleeuwen of plof met je koelbox neer naast je tentje? Het kan allemaal bij onze compleet verzorgde themafeesten!

BELEEF ONZE THEMAFEESTEN!
HIER. JE EINDEJAARSEVENT
HIER. JE EINDEJAARSEVENT

Terug kijken op een bruisend afgelopen jaar en proosten op een nog mooier volgend jaar? Sluit het jaar samen af met een eindejaarsfeest!

HELLO WINTER!
HIER. JE ZOMERS EVENT
HIER. JE ZOMERS EVENT

De zomer staat weer voor de deur en wie wordt daar nou niet gelukkig van?

SUMMER VIBES