[qode_slider slider='fort-st-gertrudis' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='' background_color='']
 

HIER. je zakelijk evenement

 

Op zoek naar een locatie voor een zakelijk evenement? Voor een spetterende productpresentatie, fusie of zakelijke meeting kan je terecht bij één van onze HIER. event locaties. Of het nu gaat om een ruimtelijke locatie voor een bedrijfsevenement zoals een productpresentatie, een medium grote evenementenlocatie zoals een teambuilding of een kleinere locatie voor een bedrijfsevent zoals een zakelijke meeting. HIER. event locaties zijn er in alle soorten en maten.

Een event locatie voor een bedrijfsfeest? Bijvoorbeeld een jubileum of personeelsfeest? Hiervoor zijn de unieke locaties van HIER. event locaties perfect.

Als onderdeel van de Arjan van Dijk groep worden zakelijke evenementen bij HIER. een custom made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer! Veel bedrijven hebben dit mogen ervaren bij de evenementenlocaties van HIER.

HIER. JE PERSONEELSFEEST
HIER. JE PERSONEELSFEEST

HIER. JE RELATIE EVENT
HIER. JE RELATIE EVENT

HIER. JE RECEPTIE/BORREL
HIER. JE RECEPTIE/BORREL

HIER. JE JUBILEUM
HIER. JE JUBILEUM

HIER. JE TEAMBUILDING
HIER. JE TEAMBUILDING

HIER. JE PRODUCTPRESENTATIE
HIER. JE PRODUCTPRESENTATIE

HIER. JE EINDEJAARSEVENT
HIER. JE EINDEJAARSEVENT

HIER. JE ZOMERS EVENT
HIER. JE ZOMERS EVENT

Locatie voor je zakelijk event?

Zoek je een locatie voor jullie volgende bedrijfsevenement? HIER. event locaties heeft vier prachtige event locaties, met stuk voor stuk hun eigen stijl en karakter. Graag vrijblijvend onze locaties bekijken, meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

PUUR! Achter de Markt
Eén sfeervolle ruimte die
pure klasse uitstraalt
GEERTRUIDENBERG 

FORT ST. GERTRUDIS
Van hippe club tot
Bourgondische ruimte
GEERTRUIDENBERG

JAISELINGS ROYAL PALACE
Voormalig klooster met
maar liefst 14 ruimtes
WERNHOUT 

‘T KRUITHUIS ARSENAAL
Modern en eigentijds
met een intieme sfeer
WOUDRICHEM