Dé trouwlocatie in Brabant!

 

‘Ja, ik wil!’ Je bruiloft organiseren begint vanaf dat ene, alleszeggende moment. En dat voelt vaak als een intense rollercoaster: Welke trouwlocatie in Brabant kies je? Wie nodig je uit? En hoe gaat het trouwfeest eruitzien? De hectiek wordt afgewisseld met mooie, ontroerende momenten. Denk aan het uitzoeken van de perfecte jurk, het vinden van comfortabele bijpassende schoenen, je afspeellijst, een bruidsboeket! Wegdromen met de eerste ontmoeting nog vers in het geheugen. Deze speciale dag zal om jullie draaien, en dan hoort alles natuurlijk te kloppen. Alles valt of staat bij een goede locatie. Zoek je dus een unieke trouwlocatie in Brabant? Laat je dan betoveren door de bijzondere trouwlocaties van HIER. locaties.

Trouwen in een bijzondere tijd

Om in deze bijzondere tijd te gaan trouwen is verre van normaal. Waar moet je rekening mee houden? Wanneer kan het weer? Kunnen we kosteloos verplaatsen? Deze vragen komen allemaal in je op bij de voorbereiding. Wij kunnen zeggen dat we als geen ander weten hoe we hiermee om moeten gaan. We snappen dat de organisatie van een bruiloft spannend is en dit momenteel extra spanningen met zich mee brengen.

Wij zijn flexibel, snappen hoe het werkt en denken met jullie mee. Mocht jullie trouwdag vanwege de huidige maatregelen niet door kunnen gaan, kijken we samen naar een andere datum. Kosteloos verplaatsen kan en we gaan met jullie in gesprek over de mogelijkheden. Neem vooral contact met ons op, wij beantwoorden jullie vragen graag. En leggen jullie uit hoe we te werk gaan.

bruiloft locaties 8
trouwfeest lange tafel
bruiloft welkomstdrankje

Trouwen bij HIER. locaties

Samen hebben jullie vast al een idee over hoe de locatie voor de ceremonie en het trouwfeest eruit moeten zien. Is de locatie voor het trouwen en de locatie voor het trouwfeest op dezelfde plek? Wordt jullie bruiloft locatie romantisch, bourgondisch, chique of juist trendy? Wie weet hebben jullie zelfs al een bepaald thema in gedachten voor het trouwfeest!
Ieder koppel heeft zo zijn specifieke trouwwensen en daar worden wij blij van. Blij omdat we het bijzonder vinden om jullie speciale moment te vertalen naar een unieke huwelijksdag bij één van onze bruiloft locaties. We beschikken over twee officiële trouwlocaties in Brabant met ieder een eigen karakter. Zo vind je bij ons voor elke bruiloft een geschikte evenementenlocatie.

Het Cachot

Fort Sint Gertrudis

De mooiste trouwlocatie van Brabant

Nemen jullie witte bloemen? Roze bloemen? Trouwversieringen met lichte of donkere accenten? Een loper door de zaal? Onze professionele weddingsspecialisten kennen een grote expertise in het organiseren van bruiloften en zien het als een uitdaging om samen met jullie tot een bijzonder resultaat te komen. Wij zouden het een eer vinden om deze onvergetelijke dag tot in de kleinste details voor jullie te mogen organiseren. Uiteraard denken wij graag mee over de invulling van jullie bruiloft. Graag adviseren we jullie met een bijpassende allround DJ, romantische bruidsfotograaf of de leukste adresjes voor de lekkerste bruidstaarten. Neem vandaag nog contact op met een van onze weddingspecialisten en ontdek de mogelijkheden van de mooiste bruiloft locaties in Brabant!

Stoelen
trouwlocaties brabant

Unieke trouwlocatie

Fort Sint Gertrudis en Het Cachot liggen beide in de historische vestingstad Geertruidenberg. Met haar mooie bolwerken, romantische markt en vestinggrachten grenzend aan rivier de Donge.

Fort Sint Gertrudis

Dit monumentale pand uit 1776 was vroeger een wapenarsenaal. Door de statige uitstraling en de gethematiseerde zalen is dit een unieke trouwlocatie. Een combinatie van strak, bourgondisch, romantisch en industrieel is gemakkelijk te maken op één dag. De sfeervolle Bourgondische zaal of de schitterende Binnenplaats lenen zich perfect voor de ceremonie. Waarna het diner en de feestavond plaatsvinden in bijvoorbeeld de stoere Fabriek. Zo wanen jullie en jullie gasten je in verschillende sferen, passend bij jullie wensen. Fort Sint Gertrudis is jullie trouwlocatie in Noord-Brabant wanneer jullie opzoek zijn naar een originele locatie voor jullie bruiloft.

Het Cachot

Het monumentale pand deed vroeger dienst als wapenarsenaal, werd daarna een gevangenis en is sinds 1988 één van de mooiste locaties van HIER. locaties. Anno 2021 is Het Cachot een romantische locatie, gelegen tussen de bolwerken van Geertruidenberg. Misschien denken jullie aan een bruiloft gedeeltelijk buiten? Of in een festivalsfeer? Op deze locatie is dit allebei mogelijk, wij denken graag out-of-the-box met u mee. Zo creëren jullie een bruiloft op een originele trouwlocatie.

Wil je weten wat HIER. voor je kan betekenen?
Wil je een locatie bezichtigen of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op.

CONTACT

Reviews van bruidsparen

Al vele bruidsparen hebben op onze originele bruiloftlocaties hun ‘JA’ woord gegeven en genoten van fantastische trouwfeesten. Zelf ook genoten van een compleet verzorgde bruiloft of de mooiste dag van jullie leven beleefd? Laat een ervaring achter!

Sfeerimpressie HIER. trouwlocaties