Dé trouwlocatie in Brabant!

 

‘Ja, ik wil!’ Je bruiloft organiseren begint vanaf dat ene, alleszeggende moment. En dat voelt vaak als een intense rollercoaster: Welke trouwlocatie in Brabant kies je? Wie nodig je uit? En hoe gaat het trouwfeest eruitzien? De hectiek wordt afgewisseld met mooie, ontroerende momenten. Denk aan het uitzoeken van de perfecte jurk, het vinden van comfortabele bijpassende schoenen, je afspeellijst, een bruidsboeket! Wegdromen met de eerste ontmoeting nog vers in het geheugen. Deze speciale dag zal om jullie draaien, en dan hoort alles natuurlijk te kloppen. Alles valt of staat bij een goede locatie. Zoek je dus een unieke trouwlocatie in Brabant? Laat je dan betoveren door de bijzondere trouwlocaties van HIER. locaties.

Trouwen bij HIER. locaties

Samen hebben jullie vast al een idee over hoe de ceremonie locatie en het trouwfeest eruit moeten zien. Is de locatie voor het trouwen en de locatie voor het trouwfeest op dezelfde plek? Wordt jullie bruiloft locatie romantisch, bourgondisch, chique of juist trendy? Wie weet hebben jullie zelfs al een bepaald thema in gedachten voor het trouwfeest!
Ieder koppel heeft zo zijn specifieke trouwwensen en daar worden wij blij van. Blij omdat we het bijzonder vinden om jullie speciale moment te vertalen naar een unieke huwelijksdag bij één van onze bruiloft locaties. We beschikken over twee officiële trouwlocaties in Brabant met ieder een eigen karakter. Zo vind je bij ons voor elke bruiloft een geschikte evenementenlocatie.

De mogelijkheden bij HIER. locaties

Er zijn veel mogelijkheden bij HIER. locaties. We beschikken over 2 unieke, originele en bijzondere trouwlocaties. Met Fort Sint Gertrudis waar tot 1400 man in kunnen is er genoeg plek voor al uw gasten.  Jullie kunnen bij ons terecht voor uw trouwfeesten, met 2 unieke trouwfeest locaties hebben wij voor iedere bruiloft een geschikte locatie.  Ook voor uw droombruiloft kunt u bij ons terecht. Wij ontzorgen het bruidspaar graag door de gehele bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.

Trouwfeest locatie

Met 2 schitterende trouwfeest locaties hebben wij voor elke bruiloft een geschikte locatie.

Ceremonie locatie

De perfecte ceremonie locatie voor jullie droombruiloft.

Bruiloft planner

Jullie gehele bruiloft tot in de puntjes verzorgd! Wij ontzorgen het bruidspaar graag.

Onze unieke trouwlocaties

We beschikken over 2 unieke, originele en bijzondere trouwlocaties. Zo beschikken we over de juiste locatie voor elke bruiloft. De trouwlocaties liggen in Geertruidenberg, de oudste stad van Brabant. Geertruidenberg is met haar mooie bolwerken, romantische markt en vestinggrachten grenzend aan rivier de Donge een fantastische plaats om te trouwen.

Het Cachot

Het Het Cachot heeft een idyllisch, sprookjesachtig decor en is hierdoor de unieke trouwlocatie voor jullie droombruiloft.

Het monumentale pand deed vroeger dienst als wapenarsenaal, werd daarna een gevangenis en is sinds 1988 één van de mooiste locaties van HIER. locaties. Anno 2021 is Het Cachot een romantische locatie, gelegen tussen de bolwerken van Geertruidenberg. Misschien denken jullie aan een bruiloft gedeeltelijk buiten? Of in een festivalsfeer? Op deze locatie is dit allebei mogelijk, wij denken graag out-of-the-box met u mee. Zo creëren jullie een bruiloft op een originele trouwlocatie.

Fort Sint Gertrudis

Fort Sint Gertrudis heeft veel unieke gethematiseerde zalen. Welke natuurlijk aan te passen zijn aan jullie wensen voor de bruiloft.

Dit monumentale pand uit 1776 was vroeger een wapenarsenaal. Door de statige uitstraling en de gethematiseerde zalen is dit een unieke trouwlocatie. Een combinatie van strak, bourgondisch, romantisch en industrieel is gemakkelijk te maken op één dag. De sfeervolle Bourgondische zaal of de schitterende Binnenplaats lenen zich perfect voor de ceremonie. Waarna het diner en de feestavond plaatsvinden in bijvoorbeeld de stoere Fabriek. Zo wanen jullie en jullie gasten je in verschillende sferen, passend bij jullie wensen. Fort Sint Gertrudis is jullie trouwlocatie in Noord-Brabant wanneer jullie opzoek zijn naar een originele locatie voor jullie bruiloft.

Sfeerimpressie HIER. locaties

HIER. locaties beschikt over 2 locaties voor jullie trouwfeesten, bruiloften en ceremonies. De locaties hebben unieke zalen met mooie en bijzondere thema’s. Zo is het Cachot erg romantisch en beschikt Fort Sint Gertrudis over bourgoundische, chique en moderne ruimtes.

Trouwen in een bijzondere tijd

Om in deze bijzondere tijd te gaan trouwen is verre van normaal. Waar moet je rekening mee houden? Wanneer kan het weer? Kunnen we kosteloos verplaatsen? Deze vragen komen allemaal in je op bij de voorbereiding. Wij kunnen zeggen dat we als geen ander weten hoe we hiermee om moeten gaan. We snappen dat de organisatie van een bruiloft spannend is en dit momenteel extra spanningen met zich mee brengen.

Wij zijn flexibel, snappen hoe het werkt en denken met jullie mee. Mocht jullie trouwdag vanwege de huidige maatregelen niet door kunnen gaan, kijken we samen naar een andere datum. Kosteloos verplaatsen kan en we gaan met jullie in gesprek over de mogelijkheden. Neem vooral contact met ons op, wij beantwoorden jullie vragen graag. En leggen jullie uit hoe we te werk gaan.

Stoelen
trouwlocaties brabant

Trouwen op de mooiste trouwlocatie van Brabant?

Plan je afspraak.
Onze trouwspecialisten maken graag een afspraak met jullie!

     


    Reviews van bruidsparen

    Al vele bruidsparen hebben op onze originele bruiloftlocaties hun ‘JA’ woord gegeven en genoten van fantastische trouwfeesten. Zelf ook genoten van een compleet verzorgde bruiloft of de mooiste dag van jullie leven beleefd? Laat een ervaring achter!