Dé trouwlocatie in Brabant!

 

‘Ja, ik wil!’ Je bruiloft organiseren begint vanaf dat ene, alleszeggende moment. Dat voelt vaak als een intense rollercoaster. Welke trouwlocatie in Brabant kies je? Wie nodig je uit? Hoe gaat het trouwfeest eruitzien? De hectiek wordt afgewisseld met mooie, ontroerende momenten. Denk aan het uitzoeken van de perfecte jurk, het vinden van comfortabele bijpassende schoenen, je afspeellijst, een bruidsboeket! Wegdromen met de eerste ontmoeting nog vers in het geheugen. Ten slotte zal deze speciale dag om jullie draaien, en dan hoort alles natuurlijk te kloppen. Alles valt of staat met een goede locatie. Zoek je dus een unieke trouwlocatie in Brabant? Laat je dan betoveren door de bijzondere trouwlocaties van HIER. locaties.

Sfeerimpressie HIER. locaties

HIER. locaties beschikt over 2 locaties voor jullie trouwfeesten, bruiloften en ceremonies. De locaties hebben unieke zalen met mooie en bijzondere thema’s. Zo is het Cachot erg romantisch. En beschikt Fort Sint Gertrudis over bourgoundische, chique en moderne ruimtes.

De mogelijkheden bij HIER. locaties

Er zijn veel mogelijkheden bij HIER. locaties. We beschikken over 2 unieke, originele en bijzondere trouwlocaties. Met Fort Sint Gertrudis waar tot 1400 man in kunnen is er genoeg plek voor al uw gasten. Jullie kunnen bij ons ook terecht voor trouwfeesten. Met 2 unieke trouwfeest locaties hebben wij voor iedere bruiloft een geschikte locatie. Ook voor jullie droombruiloft kunnen jullie bij ons terecht. Wij ontzorgen het bruidspaar graag door de gehele bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.

Trouwfeest locatie

Met 2 schitterende trouwfeest locaties hebben wij voor elke bruiloft een geschikte locatie.

Ceremonie locatie

De perfecte ceremonie locatie voor jullie droombruiloft.

Bruiloft planner

Jullie gehele bruiloft tot in de puntjes verzorgd! Wij ontzorgen het bruidspaar graag.

HIER. Locaties Trouw Magazine

HIER. Locaties Trouw Magazine

Meer zien en lezen over de vele mogelijkheden van onze trouwlocaties? Download het HIER. Locaties Trouw Magazine!

  Trouwlocatie binnen of buiten

  Willen jullie binnen of buiten gaan trouwen? Dat kan bij het Cachot gelegen in Geertruidenberg, de mooiste vestingstad van Brabant! Het Cachot heeft zowel binnen als buiten prachtige trouw mogelijkheden waardoor jullie geen problemen ervaren mocht het weer zomaar omslaan. Als het in de zomer lekker weer is, is het erg aangenaam om buiten te trouwen. Jullie kunnen buiten trouwen in daglicht waardoor jullie erg mooie trouwfoto’s krijgen. Na de trouwceremonie genieten jullie van een heerlijk diner op bijvoorbeeld het Cachot, of in een van de zalen van het dichtbij gelegen Fort Sint Gertrudis.

  Trouwen bij HIER. locaties

  Samen hebben jullie vast al een idee over hoe de ceremonie locatie en het trouwfeest eruit moeten zien. Is de locatie voor het trouwen en de locatie voor het trouwfeest op dezelfde plek? Wordt jullie bruiloft locatie romantisch, bourgondisch, chique of juist trendy? Wie weet hebben jullie zelfs al een bepaald thema in gedachten voor het trouwfeest!
  Ieder koppel heeft zo zijn specifieke trouwwensen en daar worden wij blij van. Blij omdat we het bijzonder vinden om jullie speciale moment te vertalen naar een unieke huwelijksdag bij één van onze bruiloft locaties. We beschikken over twee officiële trouwlocaties in Brabant met ieder een eigen karakter. Hierdoor vind je bij ons voor elke bruiloft een geschikte evenementenlocatie.

  Onze unieke trouwlocaties

  We beschikken over twee unieke, originele en bijzondere trouwlocaties. Zo beschikken we over de juiste locatie voor elke bruiloft. De trouwlocaties liggen in Geertruidenberg, de oudste stad van Brabant. Geertruidenberg is met haar mooie bolwerken, romantische markt en vestinggrachten grenzend aan rivier de Donge een fantastische plaats om te trouwen.

  Het Cachot

  Het Cachot heeft een idyllisch, sprookjesachtig decor en is hierdoor de unieke trouwlocatie voor jullie droombruiloft.

  Het monumentale pand deed vroeger dienst als wapenarsenaal. Is vervolgens een gevangenis geworden en is sinds 1988 één van de mooiste locaties van HIER. locaties. Anno 2021 is Het Cachot een romantische locatie, gelegen tussen de bolwerken van Geertruidenberg. Misschien denken jullie aan een bruiloft gedeeltelijk buiten? Of in een festivalsfeer? Op deze locatie is dit allebei mogelijk, wij denken graag out-of-the-box met u mee. Zo creëren jullie een bruiloft op een originele trouwlocatie.

  Fort Sint Gertrudis

  Fort Sint Gertrudis heeft veel unieke gethematiseerde zalen. Welke natuurlijk aan te passen zijn aan jullie wensen voor de bruiloft.

  Dit monumentale pand uit 1776 was eerst een wapenarsenaal. Door de statige uitstraling en de gethematiseerde zalen is dit een unieke trouwlocatie. Een combinatie van strak, bourgondisch, romantisch en industrieel is gemakkelijk te maken op één dag. De sfeervolle Bourgondische zaal of de schitterende Binnenplaats lenen zich perfect voor de ceremonie. Waarna het diner en de feestavond plaatsvinden in bijvoorbeeld de stoere Fabriek. Hierdoor wanen jullie en jullie gasten je in verschillende sferen, passend bij jullie wensen. Fort Sint Gertrudis is jullie trouwlocatie in Noord-Brabant. Voor wanneer jullie opzoek zijn naar een originele locatie voor jullie bruiloft.

  Trouwlocatie Brabant
  trouwlocatie brabant

  Reviews van bruidsparen

  Al vele bruidsparen hebben op onze originele bruiloftlocaties hun ‘JA’ woord gegeven en genoten van fantastische trouwfeesten. Zelf ook genoten van een compleet door ons verzorgde bruiloft? Of de mooiste dag van jullie leven beleefd? Laat een ervaring achter!

  Trouwen op de mooiste trouwlocatie van Brabant?

  Plan je afspraak.
  Onze trouwspecialisten maken graag een afspraak met jullie!

    

   Heb je vragen?
   Neem contact met ons op.

   0162 – 727 516

   Neem contact op

   Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

   Vraag een offerte aan.

   Vraag offerte aan