Thema bedrijfsfeest

 

 

Wil je een onvergetelijk thema bedrijfsfeest geven voor je personeel? Dat kan bij HIER. event locaties.

HIER. ben je aan het juiste adres!

Het jaarlijkse bedrijfsfeest komt er weer aan. Het is een goed jaar geweest en je wil het personeel bedanken voor hun inzet. Tijd voor een topfeest dus!

Of je nu een thema bedrijfsfeest zoekt voor je personeel, of liever een goed verzorgd sit-down diner. De organisatie van een bedrijfsfeest nemen wij graag voor je uit handen. Een memorabele avond beleef je HIER.

Het soort feest waarvoor je kiest is bepalend voor de sfeer die past bij de avond. Met een themafeest is succes gegarandeerd!

Bedrijfsfeest in thema

Geef voor je personeel een memorabel bedrijfsfeest in een thema. Een culinaire avond vol top entertainment met zang, dans en cabaret. Een beleving voor het gehele gezelschap om nog lang over na te praten. Je waant je in een andere wereld tijdens een themafeest bij HIER. event locaties.

Soort thema

De keuze van het thema ligt helemaal aan het soort gezelschap en de wensen van de klant. Een themafeest is een amusementsavond compleet met een culinair programma.

Wanneer je kiest voor het piratenfeest, De Muiterij, wordt je meegesleept in het verhaal van Captain Bluehorn en Scaramouche. Zij vertellen een verhaal door middel van show en entertainment.

Een ander voorbeeld is Camping Heidevreugd, op deze camping schijnt de zon het hele jaar door. De enige echte Kees Junior begeleidt alle campinggasten naar hun staanplaats. Een goedgevulde koelbox met koude versnaperingen en blokjes kaas staat al op jullie te wachten. Kees Junior staat al heel lang op deze camping en is zijn lust en leven.

Een toplocatie! – Fort Sint Gertrudis

In de oude vestingstad Geertruidenberg ligt Fort Sint Gertrudis. Dit monumentale pand stamt uit 1776. Anno 2021 doet dit authentieke gebouw dienst als unieke locatie voor o.a. feesten, zakelijke- en particuliere evenementen en bruiloften. De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie. Met daaromheen 5 bijzondere ruimtes, van de moderne Club tot de industriële Fabriek.

Zodra je HIER. binnenstapt voel je de sfeer en charme van het pand. Deze beleving trekken wij door in onze evenementen. Het gevoel moet compleet zijn en kloppen. Laat je verrassen door een themafeest bij HIER. event locaties.

Je bedrijfsfeest HIER.

Voor meer informatie en beschikbare data mail naar info@hierlocaties.nl. Of laat je gegevens achter op de contact pagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0162-727516.

Een personeelsfeest om niet snel te vergeten. Compleet verzorgd door HIER. event locaties.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op!